Barnlösheten tog hon med en klackspark

New Orleans Bistro & Bar, Arlanda

Fyra killar ~ 27 sitter och pratar.
Kille 1: Alltså den där tjejen är så jäkla kort, hon är typ 160 utan klackar. Så hon har alltid klackar, sådana där… vad heter de?
Killarna tänker en stund innan en av dem tycks komma på svaret.
Kille 2: Sterilklackar!
Kille 1: Jaaa, just det, sterilklackar!

Vinnarrubrik av H3m5k3

Bubblare:
Flickan bär platå för att slippa stå på tå. Av Sara Renström

Nästa veckas rubriktävling hittar du här

17 thoughts on “Barnlösheten tog hon med en klackspark

 1. StoreBror says:

  Beror på var man placerar klacken.

 2. Floatpooper says:

  Ah, ur-steril vinnare…

 3. Vänsterhäntas Dag says:

  Smidigt preventivmedel.

 4. Matilda says:

  Är 160cm jäkligt kort? Jag vet att det är kort, men anses det väldigt kort? Skälet till att jag frågar är att jag är 158cm lång…

 5. Sara says:

  Matilda: 160 är inte kort, då kan man ha hur höga klackar som helst. Jag är 175 och kan inte ha klackar för då blir jag alldeles för lång, vilket är synd. Så njut av din längd istället.

 6. Mia says:

  Jag är 174 och ca 184 med skor… Så nej, du är inte för lång för klackar Sara ;)

 7. NN says:

  Hur hade de där killarna råd att resa någonstans? Gissar att de bara hängde där ändå. För att ha råd att resa någonstans måste man vara rik, och för att vara rik måste man vara intelligent. Det hänger liksom inte ihop.

  #4 Matilda
  I min värld är korta tjejer det bästa som finns, så tänk inte på det! :)

 8. Floatpooper says:

  Den som tror att pengar är ett mått på intelligens är nog inte så bemedlad i varken det ena eller det andra.

 9. nattiz ♥ says:

  Matilda: Jag tänkte precis samma sak, 20 år och är 158cm. Man blir perfekt höjd med klackarna och är fortfarande liten och söt utan dem ;)

 10. Ubbelubb says:

  Intelligens är ärftligt och många rika har ärvt sin förmögenhet.

 11. zorkel says:

  @NN

  Hur tänkte du nu?
  Trodde att brats osv inte alls behöver ha mycket intelligens… utan bara tillgång till föräldrarnas konto…
  Så pengar=intelligent… tja då är nog snarare den fattiga hemlösa knarkaren smartast i och med att politiker osv är intelligensbefriade. :)

 12. Maria F says:

  @Matilda. Medellängden på kvinnor i Sverige är 165 cm, så 160 är visserligen kort, men inte jäkligt kort med svenska ögon mätt. Med internationellt ögonmått så är 160 cm genomsnittligt ungefär. I många länder i Afrika, Asien och Sydamerika (t.ex Mexiko, Chile, Brasilien, Indien, Thailand, Japan, Kina, Iran, Gambia, Nigeria, Sydafrika) så är man över medellängd om man är kvinna och 160 cm lång. I länder som Storbritannien, Frankrike och USA ligger medellängden kring 161-162.

  @ NN Man behöver ju inte vara rik för att resa, det går ju att hitta flygbiljetter för några hundralappar. Hur dyrt det blir beror ju på vart man åker. Och dessutom finns de som är fattiga, men som reser ändå, på kredit. Det är inte så intelligent. Så intelligent behöver man verkligen inte vara för att resa.

 13. Janus says:

  godt som preventivmiddel…

 14. Emeric says:

  Hade hoppats på att TL-crew skulle ge oss en trevlig undergångshälsning. Men det uteblev visst…

 15. Firesteehl says:

  De är på arlanda – måste de vara på väg på resa? De kanske bara fikar? Eller väntar på gängets intelligenta och skitrika ledare, som är på väg hem från något svindyrt resmål…

 16. maria says:

  160 är kort, men inte uppseendeväckande så. Jag känner personligen att det finns fördelar och nackdelar med att vara både lång och kort. Själv är jag 175 och har märkt att det är en ökad andel killar i min bekantskapskrets som är kortare än mig själv, vilket gör att går jag ut med dem känns det skumt i högklackat. Jag inbillar mig att just det är ett mindre bekymmer för lite kortare kvinnor… :)

 17. maria says:

  160 är kort, men inte uppseendeväckande så. Jag känner personligen att det finns fördelar och nackdelar med att vara både lång och kort. Själv är jag 175 och har märkt att det är en ökad andel killar i min bekantskapskrets som är kortare än mig själv, vilket gör att går jag ut med dem känns det skumt i högklackat. Jag inbillar mig att just det är ett mindre bekymmer för lite kortare kvinnor… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *