Bästa sättet att slippa Jehovas vittnen

Bar, Hornstull

Två fulla skejtarkillar ~25 sitter och fyllesnackar.
Kille 1: I lördags ringde Amanda och väckte mig och sa att hon skulle komma inom 10 min. Och jag var bakis som fan så jag slänge bara på mig kimonon.
Kille 2: Jaha?
Kille 1: Sen ringde det på dörren, och jag öppnade utan att kolla i nyckelhålet. Där stod det en kvinna och en man.
Kille 2: Va?!
Kille 1: Jag tittade på dem, och de tittade på min Willy, och så vart det tyst.
Kille 2: Fy fan, vad pinsamt!
Kille 1: Då kläcker kvinnan ur sig ”har du läst vakttornet”? ”Nej”, sa jag, ”som du ser är jag jude och därmed omskuren”. Sen stängde jag igen dörren och knöt kimonon.
Kille 2 får ett skrattanfall som gör att han välter ölglasen, och strax därpå blir de utslängda.

128 thoughts on “Bästa sättet att slippa Jehovas vittnen

 1. Angelica says:

  Du är älskad, idag och igår och för alltid av vår ända sanna Gud, Jesus.

 2. Alexander says:

  En människa som respektfullt kan ge skäl till varför han/hon tror som han gör borde ju bli visad respekt tillbaka :) Det tycker jag har fungerat bra både när jag tagit kontakt med människor om min tro och när de själva fått tillfälle att få berätta hur de ser på saker och ting.
  Det intressanta med alla Jehovas vittnen är att vi alla kommit olika långt ifråga om hur väl vi hanterar människor vi träffar (hur ett samtal blir kan ju också bero lite på hur den vi möter beter sig, den här forumtråden har ju gett några exempel på kluriga situationer som man kanske inte alltid är förberedd på).
  Att tro på något utan goda skäl låter inte sunt, även här tror jag att det gäller åt båda hållen, både för en kristen som besöker andra och för de som blir besökta.

  Utan att döma någon, på samma sätt som vi inte har den bibliska rätten att döma någon vi träffar på i vårt arbete, så borde ett respektfullt utbyte av tankar vara bäst för båda parter istället för att man ger uttryck åt sina starka åsikter om ett ämne som man inte vet tillräckligt om.

  Jag satt och tänkte ut några frågor som man skulle kunna ställa ett Jehovas vittne för att se om denne kan försvara sin tro. En del frågor är faktiskt rätt kluriga, om du känner att du vill höra ett enskilt Jehovas vittne ge sitt svar på någon av frågorna så hoppas jag att du för åtminstone en gångs skull i livet kan visa lite tålamod när denne anstränger sig för att ge ett bra svar ;)

  Skriv upp frågorna och tejpa lappen på dörren där hemma så har ni dem nära till hands när ett vittne knackar på…även om jag vet att de kan ge ett bra svar så skulle jag själv bli grymt förvånad om jag träffade någon som var förberedd med just de här frågorna.

  1. Varför firar ni inte jul?
  2. Motsäger vetenskapen Bibelns skapelseberättelse?
  3. Om nu ”Gud är kärlek” och bryr sig om oss, varför tillåter han allt lidande?
  4. Varför använder ni Guds namn när inte andra samfund gör det?
  5. Varför lägger ni ner så mycket tid, energi och pengar på att berätta för andra om bibeln? Hur fungerar det organisatoriskt världen över?
  6. Kommer det överhuvudtaget fram i bibeln att 144 000 ska till himlen? (Ni är ju några miljoner fler än det antalet, varför ska några till himlen och vart har ni tänkt att resten ska?)
  7. Grundar ni er tro på vissa enstaka verser eller kan ni förklara hur hela bibeln stöder er uppfattning?
  8. Varför tar ni inte del i politik?
  9. Vad fick dig att vilja bli kallad för ett Jehovas vittne? (Innehåller inte bibeln många regler och anvisningar, finns det typ…fördelar också?)
  10. Religion har ställt till med mycket elände i dåtid och nutid, hur försvarar ni det kristna levnadssättet?

  Visst skulle jag kunna ge svar på de här frågorna här och nu….men en del saker måste man faktiskt kolla upp själv om man verkligen vill veta :P
  Alla har sin fria vilja att välja vad de vill göra. Vi för vår del har funnit många livsviktiga skäl att söka hjälpa andra att kunna göra ett välinformerat val när det gäller att ta ställning för eller emot det som tas upp i bibeln.

  Hoppas jag inte blev för långrandig…vet att många, ibland jag själv, inte alltid orkar läsa långa foruminlägg.

  Hoppas ni kan balansera ert förnuft och era känslor när det gäller såna här ämnen

  Med vänlig hälsning Alexander
  Ett Jehovas vittne från de nordliga delarna av vårt avlånga land.

 3. Ola says:

  Klargörande: Jesus är Guds son.

 4. Lisa says:

  Hur kan någon påstå att Jesus är Gud eller att Jesus och Gud är en och samma person som i treenighetsläran?

  Det står ju klart och tydligt i Bibeln 2000 i Johannesevangeliet kapitel 17, vers 3:

  ”Och detta är det eviga livet; att de känner dig, den ende sanne Guden, och honom som du har sänt, Jesus Kristus.”
  Det är Jesus själv som säger det.

 5. Arctic says:

  Vad kul för er om det fungerar med att säga nej tack! Det gör det inte hos mig. Första gången de kom så förklarade jag artigt att jag tror på gud på mitt eget sätt. Andra gången de kom förklarade jag artigt att jag oxå är sjuksköterska och blodgivare, jag skulle aldrig kunna bli ett vittne. Tredje gången var jag inte hemma, då fick jag ett brev i brevlådan att dom ville visa mig en film om blodgivning… Fjärde gången hade dom letat reda på mitt hemnummmer och ringde mig om den där jävla filmen, jag sa att jag inte var intresserad och i kväll ringde dom på dörren IGEN! jag vägrade öppna. Hon visste att jag var hemma, och ringde 3 gånger på klockan innan hon gav upp… Kommer hon igen så blir det tammefan klisterlapp på dörren!

 6. bebbe says:

  Exakt dom frågorna (nedan) kan alla vittnen svara på utan till rakt upp och ner..t . o. m jag kan det… maila mig så kan du få dina svar… kan svar på en av dom nu fråga 6 om 144 000 som ska till himmlen… NÄ, det är itne 144 000 människor som ska till himmlen.. människorna ska leva på jorden dom 144 000 är nåt helt annat om man läser på. skapelseberättelsen stämmer mer än vetenskapen/evolutionen.. både logiskt och saker som bevisats och hittat av forskare som inte ens är troende… gud tillåter inte lidande.. vem va det som sa att han kunde styra jorden bättren gud? jo, satan. där av ser allt ut som det gör nu… allt är skit. folk lider osv.. gud kommer stoppa det ja. men 10000000 år för oss är kanske en timme för gud. så det kan ju dröjja. vittnen kan förklara hela bibeln. politik bryr dom sig inte om för dom tror ju på gud och gud är den allsmäktiga. religon har ställt till med mycke skit… men det är falsk religion som gjort det. vilken gud vill att man ska döda andra människor? korset är itne kristet kommer från hedniska guden tammuz och korset har funnits långt innan kristendomen i t ex egypten osv. man ska inte bära symboler el bilder el be till bilder/symboler.. man blir itne abra ett vittne så där en vacker dag.. det tar tid… btw jag är ignet vittne men frågorna där nera kan vittnen svara lätt på… inga konstigheter.

  1. Varför firar ni inte jul?
  2. Motsäger vetenskapen Bibelns skapelseberättelse?
  3. Om nu ”Gud är kärlek” och bryr sig om oss, varför tillåter han allt lidande?
  4. Varför använder ni Guds namn när inte andra samfund gör det?
  5. Varför lägger ni ner så mycket tid, energi och pengar på att berätta för andra om bibeln? Hur fungerar det organisatoriskt världen över?
  6. Kommer det överhuvudtaget fram i bibeln att 144 000 ska till himlen? (Ni är ju några miljoner fler än det antalet, varför ska några till himlen och vart har ni tänkt att resten ska?)
  7. Grundar ni er tro på vissa enstaka verser eller kan ni förklara hur hela bibeln stöder er uppfattning?
  8. Varför tar ni inte del i politik?
  9. Vad fick dig att vilja bli kallad för ett Jehovas vittne? (Innehåller inte bibeln många regler och anvisningar, finns det typ…fördelar också?)
  10. Religion har ställt till med mycket elände i dåtid och nutid, hur försvarar ni det kristna levnadssättet?

 7. Blubby says:

  ”Who said Jehova?!”

 8. Lisa says:

  Jehova himself said that his name is Jehova. It’s in the Bible!

 9. vf? says:

  varför tror man på just jehovas grejen när det finns så många olika religioner? Min kompis är jehovas o han hatar det men kan inte dra sig ur. Det är bara ett elände och de säger hela tiden att tiden är inne! inga bevis förutom bibeln! Ingen vet om det finns en gud lr inte men om det finns varför händer inget???? han borde skicka hit en till jesus o bevisa att gud finns!! noob! o palla springa runt plinga 24/7! heh

 10. vf? says:

  varför tror man på just jehovas grejen när det finns så många olika religioner, hur kan det komma sig att alla tror och INTE VET? tänk om alla troende har slösat bort sin tid på att vara rädd för demoner som ändå inte gör ngt eller sitta i en sal o lyssna på varann när man säger samma sa om och om igen?fattar nt!!! Min kompis är jehovas o han hatar det men kan inte dra sig ur. Det är bara ett elände och de säger hela tiden att tiden är inne! inga bevis förutom bibeln! Ingen vet om det finns en gud lr inte men om det finns varför händer inget???? han borde skicka hit en till jesus o bevisa att gud finns!! noob! o palla springa runt plinga 24/7! heh

 11. skärpning says:

  Jehovas känns ungefär lika fräscht som lobotomi. Bara hoppas för hela samhällets skull att de har slutat knacka dörr. Det är 2010, de som gillar Jehova kan lätt ta reda på information om de i hemmet, ungefär som de flesta tar reda på priser/info innan de ska köpa en ny teve.
  Jag hoppas att folk inte går med utan att de förstår vad det är för något.

  Jag skiter blankt i vad folk har för tro, precis som folk skiter fullständigt i vad jag har för yrke. Hoppas jag aldrig behöver vara med om en dörrknackning, speciellt inte barn i övrigt.

 12. Becke says:

  Jag har haft flera vänner som varit Jehovas Vittnen. En av dem spenderade så mycket tid han kunde hemma hos mig. Han beskrev allt som en mardröm och ville bara komma bort. JV bryter inte bara mot de mänskliga rättigheterna utan sysslar även med ”Grooming”. Läs det Mikael P skrev en bit upp. Det är inte ”haters” eller ”JV” man ska lyssna på i denna debatten utan personer som sett båda sidorna. Lyssna på de som faktiskt har hoppat av och sett verkligheten. Dessutom att tvinga sina förkunnande (som de kallas) att bryta all kontakt med de som går ur.. Det är att spela på svaghet.. Att utnyttja andras svagheter, vem gör det? Satan.. Personligen så hade jag velat ta en diskussion med ett Jehovas vittne om detta.. Får avsluta med en fråga: Mänskliga rättigheterna förespråkar religionsfrihet, bör då en religion som bryter mot just de mänskliga rättigheterna få existera?

 13. elin says:

  jag såg på en film om jehovas vittnen häromdagen, nu förstår jag verkligen hur jävligt ett barn i en sådan familj har det! alrig få vara med kompisar som in te är jehovas, aldrig få bli kär i en vanlig kille, bara måste tänka på detta jävla jehovas vittnes skiten hela tiden!. det borde igentligen vara förbjudet det där!
  så alla ni som ”skrämt iväg” eller gjort roliga saker för att slippa skiten när dom står där, BRA, HEJA ER! för i mitt hus ska dom inte få skita ner med deras hemska fasoner dom håller på med!

 14. HALLÅ!!! says:

  en av det västa sakerna är, att en familj jag hörde om,va just jehovas vittnen., deras flicka råkade ut för en bilolycka, var tvungen att få blod under operationen, men vad, hörde ja fel eller sa föräldrana NEJ TILL DETTA!! herregudd, sanslöst! hur kan föräldrarna säga nej till att ta emot blod när deras lilla flicka ligger och dör!! dog gjorde hon ju såklart pga detta. dessa föräldrar skulle alrid fått skaffa barn.

 15. skärpning says:

  Tycker det klippet säger det mesta.

  För ni som tror på detta, hoppas ni vaknar innan ”livet” är slut.

 16. Yasmina says:

  Varför är alla så övertygade om att man dör om man inte får blod???
  En grannes son, 16 år, råkade ut för en svår olycka och höll på att förblöda. När ambulansen kom satte de omgående in ”Ringers lösning” (en form av koksaltlösning, om någon undrar), de stoppade synliga blödningar och när han kom till lasarettet behövdes inget blod, trots att han förlorat mycket.
  Vid olyckor kan de inte sätta in blod, eftersom de inte vet vilken blodgrupp du har. Det viktiga är att behålla vätskebalansen.
  Sedan startar kroppen snabbt att producera nytt blod ”för att fylla upp” …
  Det finns också något som kallas EPO som man kan ge för att snabba upp kroppens egen blodbildning.

  Det stod ganska nyligen i en dagstidning, om ett koksaltskoncentrat som kan ges akut .. för att stoppa blödningen, förhindra chock som annars blir följden av vätskebrist. Det stod att alla ambulanser borde vara utrustade med det, eftersom det sällan behövs blod eller annan ”vätska” när patienten kommer till lasarettet.
  Så tro inte att ”blod” är det enda alternativet!

 17. mariann sandstrröm says:

  Varför inte bara tacka nej vänligt men bestämt. Det är endast er själva ni skadar med era löjliga åsikter, vad gäller blodfrågan sitter alla sjukdomar i blodet, alltså överförs aids och t o m alkoholism vid blodtransfusioner , den lilla flickan kanske föredrog döden framför t ex aids.

 18. Den hjärntvättade fanatikern says:

  När vi fanatiker är ute och prackar på andra våra trosuppfattningar (på vår fritid) får vi höra och se väldigt mycket! Det är bara tragiskt att höra alla historier folk berättar om hur de ”blir av” med oss. Ibland kan de bli ett litet kul avbrott (man blir lätt trött på mekaniskt inlärda ”jag är inte intresserad”), men för det mesta är det bara töntigt. Det mest pinsamma är att alla tror att de är så fyndiga och unika och därför måste berätta så stolt om vad de sagt, och hur ställda vi måste blivit, för alla sina vänner. Men fortsätt ni om det roar er, det bjuder vi på! (Matteus 5:11)
  Men den där judehistorien var lite kul! Spontan, det gillar jag!

 19. kalas says:

  Det här var roligt:

  ”Jag har haft besök en gång av dem, och de var väldigt påträngande: ”Kristus vill ge dig si och så”, ”älska Gud” etc. Men hallå! Säger man nej till t.ex. telefonförsäljare så är det nej och de önskar en trevlig dag och lägger på.Har aldrig varit med om ett Jehovas Vittne som gör så.”

  Besökt en gång, och ALDRIG varit med om att de gör som teleförsäljare. Hahaha.

  Jag är ett f d vittne och jag kan säga att alla har lite fel och lite rätt.

  Det är inte alls hemskt att växa upp som vittne. Det hemska däremot är alla som mobbar/retar/förolämpar en för att man är det.

  Sen måste jag säga att under alla de år då jag själv var ute och knackade dörr så mötte jag till 99% trevliga människor som avböjde vänligt men bestämt. Och jag har aldrig varit med om att jag eller nån annan varit påstridig. Men visst, det finns ju stolpskott. Precis som en och annan man besökte som svor och skrek åt en eller slängde dörren i ansiktet, men hey, det är ju deras hem.

  Jag tycker att JV som grupp gör bra grejer: Man ska vara en god och laglydig medborgare, ärlig, jobba hårt och visa kärlek och respekt.

  Sen är det inte så kul att vara utesluten. Men det är ju trots allt mitt eget val, det var ingen som tvingade mig att gå med. Man går in i det med öppna ögon. Man får studera ganska mycket och förstår konsekvenserna av att lämna och hela fadderullan. Så, ja vad ska man säga? Det finns ett liv utanför JV också som inte är så dumt:)

  Sluta förakta vill jag bara säga. De här människorna vill väl. Stäng dörren eller f-n vad ni vill, men tänk på att de inte gör det för att de tycker det är kul, de tror faktiskt att de kan rädda folk.

 20. Heinz says:

  Till Sven och alla andra som lovordar det ”mod” Jehovas Vittnen uppvisade under naziregimen i Tyskland. Du/Ni kanske borde läsa på lite bättre.

  Det finns bland annat ett mycket intressant brev från Jehovas Vittnens ledning till självaste Adolf Hitler. Ett brev där JV gör några intressanta uttalanden om judar och säger sig stödja nazistpartiet. Rent rövslickeri rent ut sagt.

  Att JV själva gärna påpekar vilket mod deras organisation uppvisade och försöker framställa sig som något slags kämpar visar bara på att de gör som de alltid har gjort. De vänder kappan efter vinden, anpassar och efterkonstruerar. Prova till exempel att kontakta deras huvudkontor och be dem att skicka dig någon av de skrifter där de förutspår både det ena och det andra. Passa även på att samtidigt fråga vad Bibeln säger om falska profeter.

  När du ändå håller på kan du fråga dem vad de har att säga om Beth Sarim också. Beth Sarim var en lyxvilla som JV vittnen byggde och som skulle vara bostad åt bland andra Moses och Abraham när de återvände. Men eftersom varken Moses, David, Abraham eller någon annan återuppstod så flyttade JV dåvarande president Joseph Franklin Rutherford in i villan istället. Rutherford var för övrigt samme man som skrev det fina brevet till Hitler.

 21. Emma R says:

  Haha rolig tjuvlyssning:) Och intressant att läsa kommentarerna!

 22. ännu en troende says:

  Jag är en 16årig tjej som är uppväxt i en familj som är Jehovas vittnen. En vanlig fördom som framkommer i många av inläggen är att vi är ”Fasta” i tron och aldrig kan ta oss ur. Detta stämmer inte till en %. Föräldrar försöker aldrig ”pracka på” barnen sin religion utan försöker såklart leda dem på det spåret de tror är bäst som alla kärleksfulla päron gör. Men man har själv valet att välja själv vad man vill göra, om man vill va ett Jehovas vittne eller inte va det. Detta beror såklart på vad man själv har undersökt och själv kommit fram till genom att jämföra lärorna i religionen.

  Sedan en annan sak ni som tycker det är så kul att avvisa vittnen som kommer till er dörr .. många av er tror att vi ba : oooh noo dom sa nåt elakt , elle blir såå ledsna för att någon smäller igen dörren .. kan förklara för er att vi tycker i många fall att det är lika komiskt att ni gör det som ni tycker. Hur moget är det egentligen att ryta åt eller smälla igen dörren på en person som inte vill något ont? Visst, vi kommer hem till er dörr, knackar på och ber om några minuter men jag kan tänka mig att många av er som gör det här aldrig nånsin har funderat på vad vi egentligen tror på , vilka av alla dessa fördomar e sanna o inte?, varför finns det så mkt lidande i världen? Vad händer när vi dör? Om det nu finns en gud, varför ser det ut som det gör? Faktum är att vi kan svara på dessa o många fler. Och är ni inte intresserade så säg det, det funkar, ännu bättre om ni säger att vi ska skriva in det. Men anledningen till att vi kommer till er är att det står i Bibeln att vi ska gå ut för att snacka med människor om gud och vad vi tror på för att alla människor jorden över skall få reda på budskapet.(matteus 24:14) , och för att det är ett livräddande arbete. Vi går därför ut till er av kärlek och för ert bästa , inget annat. Om någon e otrevlig är det inte något vi tar personligt eftersom de är sura på religionen i sig och inte oss personligen. :)

  Tills sist kan jag också säga att vi inte är någon sekt eftersom vi sätter vår tro till gud och inte tilll någon människa och är erkända som ett trossamfund. Vi har samma bibel, förutom att vi inte har tagit bort guds namn (jehova) och vår religion är grundad på den. Den tolkas från sammanhanget och inte från enskilda verser för att få rätt tolkning och betydelse.

  Jag hoppas jag fick fram lite svar på frågor och annat. :) Har ni tid över så varför inte ge det en chans? Hur weirda kan vi va liksom? ;) Ha det gött folket! jag tackar för mig :)

 23. Maria Frisell says:

  Vad hände med alla människor som färdades på Titanic
  då de ignorerade varningarna? De som lyssnade fick hoppa i livbåtar och blev räddade. På liknande sätt är det med den här världen den håller faktiskt på att sjunka. Ser du beviset – många djurarter utrotas, global uppvärmning så att glaciärerna smälter, ökad brottslighet, och som Guds son Jesus förutsagt så är det beviset för att vi lever i de sista dagarna av ändens tid. Jesu Gud och Fader som heter Jahve/Jehova skall snart ingripa och ta bort de onda människorna och störta dem i fördärvet som fördärvar jorden. Psalm 37:10,11. Uppenbarelseboken 11:18.
  Lyssnar du till varningen då J.V.predikar? Är vi skapta oberoende av Gud? Om vi är det varför ser jorden ut som den är? Om du är ärlig så ser du att vi är på väg att utplåna oss själva och inte bara djuren samt växtligheten. Där kommer Jehova Gud in i bilden,han kommer inte att tillåta det! Utan han kommer att ingripa i rätt tid , på sin bestämda fastställda tid för att rädda alla som älskar honom och som utövar tro på hans son Jesus Kristus. Det krävs ödmjukhet av oss att närma oss Gud. Och Gud kräver inte för mycket av oss för att bli räddade och välsignade med evigt liv på en paradisisk jord. Detta är livbåtarna-Johannes 17:3. Lyssnar du till det folk som Jehova Gud nu låter varningarna ljuda ut över hela jorden i mer än 236 länder? Ja valet är ditt eget och ingen annan kan göra det i ditt ställe. Om du så lyssnar till din mor eller far bror/syster etcetra så är du ändå ansvarig att ta reda på vad som är sanningen! Det finns alltför många fördomar om de enda sanna kristna Jehovas vittnen.
  Om du lyssnar till de varningar som J.V. bär fram liknar du de människor som överlevde Titanic.
  Jag lyssnade och har nu kämpat i mer än 24 år.
  Lycka till
  Maria

 24. Heinz says:

  Hej ”ännu en troende” och Maria Frisell.

  För det första; vad tycker ni om att tillhöra en organisation som har en historia där ledningen uttryckligen stödde den tyska Nazist-regimen?

  Vad tycker ni om att tillhöra en organisation som har förutspått en mängd händelser som aldrig ens kom att inträffa och att de sedan röjer bort spåren från dessa profetior ur sina skrifter och låtsas som ingenting?

  Sen skulle jag vilja veta vad skulle hända om ni som döpta (för det antar jag att ni är och lägg även märke till att jag skriver ”vad som skulle hända OM…”) senare kom fram till att JV inte är något för er och ni således bestämde er för att gå ur? Hur skulle andra medlemmar i era församlingar se på er då? Vad skulle de kalla er?

  Sen skulle jag även vilja veta varför när ni påstår att bibeln är guds ord och därför sanning är så kritiska mot astrologi (jag kikade nyss på vakttornets hemsida) och påstår att det är Satan och demoner som ligger bakom astrologin, när det står att läsa i Första Mosebok 1:14 att Gud säger att ljuset på himlens fäste bland annat är till för just TECKEN och för att utmärka särskilda tider.

  Mvh

  Heinz

 25. jacobit says:

  Maria Frisell – Du är inte medveten om hur många djurarter som är utdöda och utrotade va?

  Varför har din gud tillåtit att så ofantligt många djurarter utrotats till följd av klimatförändringar och av mänsklig påverkan förut?

  Jag kan tala om för dig att det är fråga om HUNDRATALS olika arter och då är det bara fråga om de vi känner till!

  Så varför har din gud tillåtit detta?

  Varför har han tillåtit oss att utrota hans skapelser?

 26. jacobit says:

  ännu en troende – ”Varför finns det så mkt lidande i världen? Vad händer när vi dör? Om det nu finns en gud, varför ser det ut som det gör?” Ja svara gärna på dessa frågor och då självklart med dina egna ord.

  Till sist kan jag säga att ni faktiskt är en sekt då ni uppfyller de krav som ställs för att ett samfund ska kallas för och vara en sekt. Vem eller vad ni tillber är helt oväsentligt i sammanhanget. Du tillhör en sekt helt enkelt.

 27. mister cool says:

  fattar inte hur många personer som rycker sig med detta ¨arga-oändliga-virvel¨
  vad hände med ha en unna respekt =?
  vill bara säga sluta bli sura på andra, för deras övertygelse.
  Att inte tro på något räknas även som fri-religös. så gör alla var och en, en tjänst ta ett tag i dig själv och se hur du kan ta hand om ¨dig¨ och ¨din¨ värld bättre!!!!

 28. Kurt Jacob says:

  Frågar något absurd som: Vad skulle hända om man korsade en Jehovas Vitten med en ateist?
  Ju, då skulle någon helt meningslöst knacka på dörren.
  IOm de nu skulle envisas med att påstå att gud finns, så berätta man denna anekdot:
  Att det var en grupp munkar som skulle utreda om det fans en gud inom människan
  Eller även utanför. Och de skulle lämna sitt utlåtande om några dagar. Dock nästa
  Dag kom en stor flodvåg och spolade bort klåstret och även munkarna, så att
  Frågorna alldrig besvarades.
  Sedan stänger man försiktig dörren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *