Dagens outfit fick kylig respons

Buss 515 från Solna Station

Det är morgon och minusgrader ute. Två tjejer ~14 kliver på bussen. Tjej 1 är ordentligt påklädd med tjock jacka, kängor, halsduk och vantar medan Tjej 2 har tunn kort jacka öppen, ballerinaskor utan strumpor och kort tröja så hon visar magen.
Tjej 2: Alltså jävlar vad kallt det är idag! Jag fryser tuttarna av mig!
Tjej 1 (tyst): Ja…
Tjej 2: Fryser inte du?
Tjej 1: Du kan ju prova med att knäppa igen jackan, så kanske det blir bättre?
Tjej 2: Men då ser ju ingen vad jag har på mig!

Cred: Filippa

0 thoughts on “Dagens outfit fick kylig respons

 1. Samantha says:

  klart man kan påverka sina ungar. Man kan påverka vuxna, om man sp vill. De som tror att man är komplett ogenomtränglig så fort man lät sig käfta emot är helt enkelt inte envisa nog. Tro mig. Jag har varit au apair åt 4 riktiga DJÄVULSKNYTEN och jag vann allitd. Även om det tog mig hela natten. Alridg i helvete att jag skulle låta mitt barn (fat nu har jag inga egna) ta över min värld. Lära dem ansvar och visst sjävbestämmande, visst. Men herregud…

 2. gemma says:

  woohoo! medhåll!

 3. Ubbelubb says:

  #22 elli: Tjej 2 såklart, tjej 1 blir ju frigid.

 4. karo says:

  #50 Dex. Har du själv tonåringar? Man väljer sina strider, kan jag lova.

 5. karo says:

  ”51 Samantha; som sagt, man kan tjäna mycket på att välja sina strider. tjejen i tjuvlyssningen kommer inte att dö, jag lovar. Jag kan inte ens påstå att hon kommer att bli sjuk. ;-)

 6. samantha says:

  nja, ja erkänner, har inga tonåring, kan hända är det värre än jag kan tänka mig…men jag är mer rädd för att folk ska se mig som en jäkligt oansvarig och ignorat förälder än vad jag ororar mig för tjejens hälsa…
  men men, som icke förälder (och så ska det minsann förbli) inser jag att jag inte har alla fakta…

 7. Nike says:

  Haha, ja det är som det brukar, de som vet bäst hur man tampas med tonåringar är de som inte har några egna!

 8. karo says:

  samantha; är man trygg i det man gör kan man lugnt skita i vad andra ev tycker. :-) Jag har ju överlevt och klär mig ordentligt sen läääänge, det är jag övertygad om att min dotter också kommer att göra. Då tycker jag det är viktigare att hon faktiskt går till skolan och det med glatt sinne. För så viljestarka kan de faktiskt vara de små liven, och så länge man inte är arbetslös och kan följa med dem vart de än går, för att kontrollera klädsel och så, är man ju lite smånaiv om man tror att de gör precis allt man säger. Vissa saker är det bättre att de får bestämma efter eget huvud. Inte det *minsta* tragiskt! ;-)

 9. samantha says:

  nej nike, men jag kar varit tonåring själv…extra jävligt blev det nog för våra stackats föräldrar, då jag har en tvillingsyster och jösses vad vi utnyttjade det=)

 10. Leo says:

  Dessa fjortisar.. Man slutar aldrig förvånas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *