De enda som är ”blå” är tydligen jeansen

Tunnelbanan, röda linjen, Stockholm

Tre tjejer ~18 sitter och pratar om sina vänner. Det är sent och vagnen är relativt tom. En tjej ~24 sitter och läser Metro bredvid de tre vännerna.
Tjej ~18: Asså, jag gillar inte Tom, han gillar Kent så sjukt mycket! Han måste ju typ vilja dö, alla som lyssnar på dom är emo och vill dö.
Tjej ~24: Jag älskar Kent, jag vill inte dö…
Man ~60: Inte jag heller!!
Mannen börjar nynna på ”Blåjeans”.

117 thoughts on “De enda som är ”blå” är tydligen jeansen

 1. Danne says:

  #101 Danne, du är så jävla snygg!

 2. Ubbelubb says:

  Tur att tjej ~18 inte gillar Tom för han är homosexuell.

 3. SvarteMan says:

  Haha, jag visste att detta skulle hända när jag såg ordet ”emo”. Men det visste alla andra också, så jag tänker inte säga något mer om det.

  Alla som är emos förtjänar stryk. Emo = My Chemical Romance, Fall Out Boy, världens fulaste lugg & att bli mobbad på 4chan (med rätta). Nuff said.

 4. Hampus says:

  Va spelar det för roll ifall vissa tycker Kent är bra och andra inte. Men ni som inte tycker om dom har antagligen lyssnat för lite för att förstå hur otroligt grymma de faktiskt är =D

 5. Tjacko says:

  VARFÖR FÅR JAG INTE PÅ MIG DINA BLÅJEANS?

 6. Nina says:

  #41: ”Snabbt, mycket skrik”? Skulle det vara emo?

  Den musiken du beskriver är inte alls emo. Herrejösses, du beskriver ju musik som generellt går under screamo/hardcore/metalcore. Typ Bullet For My Valentine, och de är INTE emo. Kent är måhända inte emo i den bemärkelsen, kolla in Hawthorne Heigts, där har du ett äkta emoband, som faktiskt klassas som emo.

  Att emo skulle vara hardcore-punk? Knappast.

 7. Annal says:

  HAHAHAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH!!!! Vilka idioter det finns. Älskar er som förutspår!! HAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAH ett gott skratt ! Tack!!!! Det gjorde min kväll!:-D

 8. ninjana says:

  aa.. alla som lyssnar på musik med djupare texter än ”shake your ass” vill ju dö. det är ju allmänt kännt liksom..

 9. Ulven says:

  faan va folk ska tjabba om en massa skit hela tiden!
  jag trodde att man skulle kommentera tjuvlyssningen här? debattforum finns det väl gott om på andra ställen.

  jag tycker det var en jävligt kul tjuvlyssning, tjej~24 lär ju vara Marie, hur ofta gissar man annars att någon är cirka 24?

 10. Oxido says:

  Eftersom jag känner för att vara tråkig så ska jag förklara en sak om emo. Den _ursprungliga betydelsen_ har förklarats här det har med musik att göra. Men nuförtiden betyder emo i folkmun folk som klär sig i svart har dystra miner, lyssnar på musik som är dyster och känslomässig, lätt tar illa upp, skriver poesi på sin website/facebook och eventuellt skär sig själva och då och då funderar på självmord. Man menar alltså helt enkelt emotionella, i regel om ungdomar.

 11. xLOLiTA says:

  LOL , om t.om. kent kallas emo , kommer väl håkan hellström kallas skräckrockare och per gessle för glitterpoppare snart -__-”

  det är bara massa fjortisar som har kommit på att man ska kalla alla för emo för att dom lyssnar på musik som inte har med bara vanliga simpla kärleks-texter om att man är kär i en tjej/kille som kollade på en i korridoren osvosv.. jag brukar ofta kallas för emo för att jag har bandshirts , klär mej oftast bara i svart lyssnar på mcr mm.

 12. hannah says:

  haha, fyfan vad sjukt att kent ska behöva kallas för ”emomusik” ..det ärdet verkligen inte! det är inte så att man vill gå o skära sig eller hänga sig bara för att man lyssnar på kent!

  för er som inte har hört dom PÅ RIKTIGT, lyssna. dom är så jävla musikaliska så det är stört. och jag lovar, om ni skulle se mig på riktigt skulle ni tro att jag lyssna på typ ”alla som inte dansar är våldtäktsmän” ..haha, det därimot är deprimerande. att såna människor ens kan få skivkontrakt …KENT IS THE F*CKING SHIT!

 13. ...orka... says:

  Orka ha värsta fjortisdebatten om Kent på en sida med roliga tjuvlyssningar, som att det spelar någon roll vad ni säger? Jag tippar på att ingen kommer byta åsikt pga någon spexigt skriven kommentar här!?

  blää

 14. madde says:

  haha fy fan vilken klockren gubbe! ^^

 15. Klasse says:

  Emo var en gång i tiden en slags hardcore. Men som senare övergick till att faktiskt vara ett sätt att skriva på och inte hur man framför texten i sig…

  Emo (emotionell) = en text med en viss handling. Handlar uteslutande om relationer och kärlek.

  Emo som klädstil är något helt annat.
  Emo som musikstil existerar inte.

 16. Klasse says:

  Emo var en gång i tiden en slags hardcore. Men som senare övergick till att faktiskt vara ett sätt att skriva på och inte hur man framför texten i sig…

  Emo (emotionell) = en text med en viss handling. Handlar uteslutande om relationer och kärlek.

  Emo som musikstil är något helt annat.
  Emo som klädstil existerar inte. Sug på meningen ”Idag har jag klätt mig emotionellt..” jo visst. Jag ser dina känslor i din svarta skjorta.

 17. Amanda @ Berga says:

  Hur orkar man bry sig om vad ett band är och inte är? Ni tidigare kommentatorer & spåmän/kvinnor spådde rätt i att spå att det skulle bli en hemskt massa emokommentarer.
  Själv klarar jag knappt av att lyssna på Kent, jag gillar faktiskt musiken men Jocke Bergs röst ger mig ångest och självmordstankar. Sorry Kentälskare, men det funkar inte för mig.
  Och massive LAWL @ personen som uttryckte att Takida och MCR är emo. Finns det en musikgenre som heter ”sell-outs” också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *