"Den är rätt så välfylld efter mitt senaste uttag…"

Konsum Extra vid Oxtorget, Växjö

Man ~75 står i kassakön och ska precis betala.
Kassörskan: Jaha, tack. Det blir 45:50.
Den äldre mannen gräver frenetiskt i fickan och försöker få fram sin plånbok.
Mannen: Ja, vänta lite. Jag ska bara ta fram pungen.

Cred: Carl

0 thoughts on “"Den är rätt så välfylld efter mitt senaste uttag…"

 1. Carl says:

  Det var jag som tipsade om tjuvlyssningen.
  För er som klagar på ”infantil humor” kan jag först och främst hänvisa till Dantes komedi.
  Eller vänta förresten…ni fattar ju inte den!
  Humor är ju något som är fetsubjektivt. Kan ni inte acceptera situationskomedi som något som kanske inte alltid platsar på listan över sveriges roligaste hundra skämt så hör ni överhuvudtaget inte hemma på tjuvlyssna, än mindre ska ni slösa på bandbredden med överflödiga kommentarer.
  Hela grejen med tjuvlyssningen var ju spontaniteten och ärligheten det kom med. Finurligheten i gubbens ansikte var löjligt påtaglig.

  Det bästa av allt är de som skyller på, och förkastar, sexanspelningar. Är det här sexfixerat så har ni antagligen inte läst en kvällstidning, sett på en kommersiell tv-kanal eller överhuvudtaget gått utomhus sedan du-reformen genomfördes. Till er kan jag säga: besök http://www.gofuckyourself.com istället för att hålla på att klaga här.

 2. eric says:

  Lagom oförskämt att skriva kommentarer som ”tragiskt” när det är ni själva som valt att komma hit och läsa. Hur många bra tjuvlyssningar har ni inte fått på en ”dålig”?

 3. jessica says:

  apskaft: äntligen någon som förklarar för alla gnällspikar här vad det är som är roligt! tack! ja tycker den va klockren, sitter i skolan å började gapskratta när ja läste de, folk undra va de va som va så roligt :) störtskönt!

 4. Daniel Giertz says:

  Till Eric, Fredrik, Apskaft, Andy, Carl, Damon och andra som klagar på den som klagar, om jag missat någon: Varför får man inte ”döma” folk som tycker att den här är rolig? Den här sidan handlar till stor del om att ”döma” folk. ”Ibland roligt, ibland tragiskt, och ibland bara knäppt.” Det är alltså okej att kalla folk tragiska. Kommentarer säger ofta sådant som ”Vad blåst hon var.” ”Han var insnöad.” ”Vilken otrevlig tant.” och sådant. Det jag ska skriva nedan är inte en verklig tjuvlyssning (Jag läste den i en serietidning.) men den skulle kunna vara:

  Tunnelbanestationen vid Hornstull
  Två tjejer ~20 sitter och snackar.
  Tjej 1: Min dator funkar inte riktigt. Musen är väldigt trög.
  Tjej 2: Mus. Hihi.
  Tjej 1: Ja, och jag fattar inte varför. Kan jag ha fått något virus i musen.
  Tjej 2: HAHAHA! Viiirus. I musen. (Skrattar hejdlöst.)
  Tjej 1: Det är verkligen jobbigt att snacka dataproblem med dig.
  ——-

  Den här tjuvlyssningen hade varit helt okej att skicka hit, om det hade varit en verklig tjuvlyssning. Och folk hade skrivit kommentarer som ”Tjej 2 är sexfixerad.” och ”Hon har inte vuxit ifrån kiss-och-bajs-åldern (tjej 2 alltså).” och jag tror inte ens att Jennie/Damon/Peter hade cencurerat ett ”Hon borde gå i terapi.” trots att det är någorlunda statistiskt troligt att tjej 2 skulle komma att läsa det här. Tjuvlyssnare och Tjuvlyssnat-redaktionen står inte över sådan kritik som det är okej att rikta mot andra.

 5. apan ola says:

  Tråkpluttar! Det var ju roligt! Ta livet med en klackspark istället för att leka att det är på liv och död.. eller iofs..

 6. beniGGaH says:

  undra vad hon i kassan gjorde/sa… :)

 7. BF says:

  Om man antar att kassörskan inte vet vad gubben menar med ”pung” så blir det roligt. Inlevelseförmåga, helt enkelt. Huruvida man uppskattar berättelsen eller ej handlar inte om man är ung eller gammal utan hur mycket fantasi man besitter.

 8. Dadiiii says:

  tufft….. har han pengar i pungen :D aja där kommer väll ingen åt dom i alla fall ^^ (kan man hoppas) xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *