Den blivande klassiska ursäkten senhösten 2006

Blå linjen mot Akalla

Hiphoppare 1: Så jag satt och kollade på Entourage så ringer det på dörren. Så jag öppnade och det stod en snubbe från Radiotjänst!
Hiphoppare 2: Hah!
Hiphoppare 1: Så han ba har du TV? Jag ba nej! Så han ba vad är det som låter i bakgrunden? Jag ba det är en film på min dator.
Hiphoppare 2: Fett smart!
Hiphoppare 1: Jag vet! Men han ba så du har TV-kort? Jag ba nej, jag laddar ner. Då säger han ”men det är olagligt”.
Hphoppare 2: Ööh..
Hiphoppare 1: Så jag ba det är det också om man är kulturminister och inte betalar TV-avgift. Då blev han chok (fett) röd i ansiktet och gick till nästa dörr.

60 thoughts on “Den blivande klassiska ursäkten senhösten 2006

 1. hannah says:

  hahaha , fyfan va härlig!

 2. G says:

  undrar vem den där ”snubben” var? ;-)

 3. L#2 says:

  det roliga tycker inte jag va hans comeback, den va ju inte direkt skitbra. ja tycker däremot att det som var kul va att den funka!

 4. mera mera says:

  hobbit -> jaha då är jag med – men skall parantesen förklara vad cok betyder så får innehållet i parantesen nog bytas ut i så fall ;)

  För övrigt så är det inte alls olagligt att tanka ner en film. Behöver inte vara en upphovsrättsskyddad – kunde lika gärna varit en kompis hemmagjorda =)

 5. Elsa says:

  Tompa>> Det var därför jag sa DVD och inte VHS.

 6. en som aldrig kommer finansiera statstelevisionen. says:

  Det är ju helt irrationellt, varför blev den lille gestapomannen röd i ansiktet? Okej, om det kommit fram att hela Radiotjänsten undvek att betala ”licensen” då hade det ju åtminstone funnits någon slags koppling? Det där låter konstruerat av någon mindre stringent människa.

 7. mimi says:

  det här var kul fram till slutklämmen

 8. XT says:

  Fattar inte att folk är så rädda för radiotjänst ? det är vanliga människor som får betalt för varje person dom sätter dit (provision), dom har inte mer rätt att göra något än oss andra.

  Det är bara att säga ”NEJ” och stänga dörren i ansiktet på dom, dom kan inte tvinga sej in, dom kan inte ta dit polisen, dom kan inte göra en anmälan att du har TV, säger man nej så slipper man betala, svårare än så är det inte.

  Det ”Jenny” skriver är tex helt felaktigt, har man inte erkänt kan dom inte tvinga en att betala, dom kan bara skicka papper där dom VILL att man ska erkänna att man har TV, och det skriver man förstås inte på.

 9. Pelle says:

  Mycket prat om cok, varför kan det inte vara så enkelt som Olle sa; chockröd? Lär ju vara berydligt vanligare uttryck än cok/tjockt/fett röd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *