Den enda fördelen med passivt rök är alltså en ogenerad mök

Gröna linjen

En tjej och en kille ~30 är på väg hem efter en kväll på stan. De sitter nära varandra och gullar. Killen börjar sniffa lite på sin skjorta.
Killen: Asså, min skjorta luktar konstigt.
Tjejen böjer sig fram och luktar hon med.
Tjejen: Jag känner inget…
Killen: Men du är ju aktiv rökare. Jag skulle kunna bajsa på mig utan att du kände nåt!

38 thoughts on “Den enda fördelen med passivt rök är alltså en ogenerad mök

  1. Isabella says:

    haha!

  2. HDR-fotografen says:

    Jag brukar heller inte känna något annat när jag precis rökdykt. Allt luktar rökt skinka i ett dygn.

  3. pinnen says:

    Kära vänner!

    Efter kaninskallar så tog den kulinariskt mångsidiga kvinnan i mitt liv priset. Igår serverades, på det finaste gå-bort-porslinet, den finaste rätten – ”Dobrado de Vitela” – Eller som vi skulle säga, kalvtarmar. Jag tror jag har, om inte, använt min kräkreflex för 10 år frammåt. Damon, jag tror att dina lammtestiklar hade varit att föredra.

    För i övrigt en underbar tjuvlyssning. Sanningen svider ibland.

    ”Farmor, vad är detta? Det luktar gödsel!”
    ”Håll käften och ät~. Det är gott! En portugisisk delikatess.”

  4. Hannibal Hayes ☼ says:

    Undras om gullegullet fortsatte sen.

  5. Rob says:

    haha :P den här tycker jag var störtskön

  6. Tobys says:

    Haha den var klockren.

    Men det är ju så, när man röker så känner man ju inte lika mycket dofter. Man borde sluta!

  7. Korvkiosk says:

    Finns det fortfarande folk som röker!?

  8. Martin says:

    Henns svar borde ha varit: Vi rökare luktar ändå skit i munnen, så bajsa på dig du.

  9. Wilgot says:

    Vissa har det inte lätt. Men killen som då är passiv rökare kanske luktar illa för att han är just det? vad vet jag? Inte mycket…

    @Pinnen: Jag finns här om du behöver prata med någon… Väntar på dig i sovrummet med mjukosten, silvertejpen och badankan.

  10. Gorgatron says:

    Nån som läste Rocky i DN imorse? ;)

  11. Oxido says:

    ”Min vänstra axel på skjortan luktar ju inte thinner alls längre! Hur ska ja nu kunna boffa diskret när jag åker buss?”

  12. Oxido says:

    #9 Wilgot: Jag har gått över till svart vävtejp istället nu, lite mer proffsig look.

  13. reptilanden says:

    # 3 Hannibal Hayes. Fortsätter? Detta är deras sätt att gulla. Detta är bara förspelet. De blir ännu värre framåt natten.

  14. Vänsterhäntas Dag says:

    pinnen: huuu en sån smak din kvinna har! Påminner mig om en resa jag gjorde på Island en gång: där har de en ”rätt” (en fel, snarare) som heter svíð. Denna delikatess är en grovmalen pastej gjord på fårhjärna. Namnam.

    pinnen och wilgot: glöm inte fi-pinnen!

    #11 Gogatron: nej, vad handlade den om?

  15. pinnen says:

    #15 VhD: Jag kan tänka mig att det är enklare att få i sig det om man inte vet vad det egentligen är!

    Det läskigaste med att äta tarmar är;

    1) Man känner insidan av tarmen, den där räfflade ytan mot tungan.

    2) Faktumet att det verkligen luktar gödsel.

    3) Färgen och konsistensen som är väldigt lik rå kyckling.

  16. reptilanden says:

    # Pinnen? Den räfflade ytan? Låter som ett bra material till underkläder. (Komage är också något.)

  17. Vänsterhäntas Dag says:

    Ääää uuuu och urk! Tur att jag redan har ätit! (god, oräfflad italiensk mat)

  18. pinnen says:

    #17 reptilanden: Du har rätt, jag menar en knottrig yta, min svenska tryter ibland!

    (Reserverar för kondomskämt, men inget annat!)

  19. Vänsterhäntas Dag says:

    Oknottrig var den också, min lunch.

  20. reptilanden says:

    # Pinnen. Din svenska? Räfflat eller knottrigt – tarmar låter ändå som klädmaterial snarare än mat. :)

  21. Rasmus H says:

    Jag är passiv rökare och känner aldrig någon annan lukt än just rök.

  22. HairySwede says:

    Its funny because its true.

  23. pinnen says:

    #20 VhD: Det ska du vara glad över!

    #21 reptilanden: Ja, jag har en tvetydlig nationalitet och befinner mig i ett land där man inte talar svenska, så ord försvinner lätt.

  24. Vänsterhäntas Dag says:

    #21 reptilanden: jag vill varken ha knottriga eller räfflade kläder.

  25. Momo says:

    Hoppas hon slutade röka, började känna lukter och dumpade honom. Tycker jag.

  26. reptilanden says:

    # Vänsterhäntas Dag. Fråga Pinnen om det finns släta tarmar. Han kanske smakade om någon del var oknottrig.

  27. pinnen says:

    #27 reptilanden: Ja det fanns det, men jag rädd för att det inte var tarmen…

  28. Metalbiker says:

    Skiter väl jag i! ;-P

  29. Wildheart says:

    Jag är rökare.

    Jag kan inte bajsa på mig utan att märka det

    Jag tycker att det luktar illa på krogen nuförtiden.

    Jag äter inte hjärtan och silvertape, tror jag

    Jag läste inte Rocky imorse, bajsade han på sig?
    Eller kommer denna från Rocky?

  30. pussy says:

    haha, vilket geni!

  31. Esmeralda says:

    ’Laughing out loud’ passar verkligen in på denna tjuvlyssning :D

  32. pissenisse says:

    Vhd: Svið är fårskalle. INTE hjärnan. Islänningar åt traditionellt i princip hela djävla fåret inklusive testiklar och ögon, men INTE hjärnan. Det var det enda som de inte tog tillvara av fåret. Dagens isländska ungar har aldrig ens hört talas om att man kan äta får. De äter i princip bara frysmat. Inte ens blóðmör har de smakat, än mindre syrade sällabbar, men det unnar jag dem, ety det är det hemskaste jag smakat.

    Svið var för övrigt min favoriträtt tills jag var ungefär tolv år. (Jag åt ögonen också).

  33. pissenisse says:

    VhD: Du har förmodligen smakat ”pressað svið”. Dvs presssylta gjort av resterna av fårskallen. Min syrras favorit men jag har alltid haft svårt med den däringa gélen. Samma sak med svensk sylta, eller grisfötter. Gélen är och förblir äcklig.

  34. pissenisse says:

    VhD: ”Svið” är förresten ett isländskt substantiv för det svenka adjektivet ”svedd”. Ungefär som vi har ett substantiv ”stek” som motsvarar adjektivet ”stekt”.

    När man tillagar svið, så klyver man fårskallen, tar ut hjärnan, sköljer skallen i vatten (så hjärnresterna är borta) och bränner bort ullen med en brännare av något slag, (vi använde gasolbrännare). Därefter borstar du bort askresterna. Kokar skallhalvorna i ca en halvtimme och serverar med potatismos.

    Nu för tiden är det svårt att få tag på ett gott svið, pga att man inte bränner dem lika hårt. Förmodligen pga att det anses som cancerframkallande med så hårt svett kött.

    Men som sag INGEN hjärna överhuvudtaget, förutom den som husmor/husfar använder för att laga till maten.

  35. pissenisse says:

    Gröna ärter ska man ha också. Och så dricker man mjölk, alternativt Coca Cola till.

  36. pinnen says:

    I love pissenisse.

  37. Någon HEHE says:

    precis vad man vill höra när man gullar^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *