Den måste ha varit förvillande lik en dammråtta…

Tunnelbanan vid Rådmansgatan, Stockholm

En kille kommer in på tunnelbanan. Han håller en liten dammsugare i handen. Plötsligt ringer hans mobil.
Killen (i luren): Ja hej! Ja, det har verkligen hänt en olycka kan man säga… Det bästa vore ju att stänga hamsterburen. Jo jo, men jag dammsög nu på morgonen under soffan och så flurpade det till och… Ja, men det var ju inte jag som glömde stänga hamsterburen… eller hur? Men varför gjorde du inte det? Herregud… Nu? Nu är jag på väg till Albano, djursjukhuset, vad tror du? Ja vi hörs sen! Jag tycker om dig också!

121 thoughts on “Den måste ha varit förvillande lik en dammråtta…

 1. Linnéa says:

  Vad upprörda alla blir…jag har hört en liknande historia, och den VET jag är sann.
  Min farsas kollega berättade nämligen om första gången han skulle hälsa på sin flickväns föräldrar. Eftersom han desperat ville göra ett gott intryck på familjen erbjöd han sig att hjälpa till att städa. Han fick i uppgift att dammsuga, och när han skulle städa upp under soffan, (eller om det var sängen), blev det plötsligt stopp i dammsugar-röret och han upptäcker att han att han sugit upp familjens udelat! Fågeln klarade sig bra, men han skämdes som en hund! =)

 2. Same says:

  Jag tycker precis det låter som ett påhittat samtal från killens sida. Jag vet att min snubbe skulle kunna dra en sådan där historia för mig i telefonen (vi har ingen hamster) bara för att chocka omgivningen. Just hans avslut låter som om det är ett fejkat samtal *skratt*

 3. Passe says:

  omeh alla fjortisar som inte tycker de är kul behöver ju inte komentera då… -.-

 4. Mikkan says:

  fan va hemskt! Stackars lilla hamstern… :/

 5. Björne says:

  Jag känner en som hörde det. Jag e KUNG!!!!!!

 6. Camilla says:

  Ewww… var de egentligen lönt o åka till djursjukhuset med den? Jag menar, i en dammsugare så finns det ju en fläkt som skapar suget, och om hamstern har hamnat i dammsugaren vore han strimlad som en falukorv vid de här laget…

  Roligt tjuvlyssning dock! :D

  1. hejhej says:

   Strimlad? Fläkten sitter inte i röret utan i behållaren där dammsugar påsen är och allt inklusive en hamster hamnar i påsen inte utanför påsen.. :/ Min hamster har åkt in i dammsugarn när hon var på rymmen, och var så lika hel som innan. Djursjukhuset åker man till ändå, för att kolla om något är brytet (min hade klarat sig perfekt) och sen kan man få antibiotika då hamstern kan ha ont.. (dock ser jag nu att de här är många år sedan men ändå)

 7. Johanna says:

  A moment of life…

 8. Lilla jag says:

  Haha xD Rubriken e ju helt klart världsklass :A

 9. Mickan says:

  Hahaha! Såå j*vla kul! Höll på att kikna. :P

 10. Lisa says:

  HAha jag vet skitroligt, det är min fysiklärare som är skyldig!

 11. Karl says:

  Haha! Hamsterplageri hor man ju om hela tiden. En gammal kompis skulle ta hand om sin polares tva hamstrar en gang. Den ena satte hon pa balkongracket for o se den promenera lite. Den kom till ena hornet men glomde tyvarr att svanga. Tva vaningar ratt ner och sen… Splatt!
  Den andra tror jag faktiskt hon sog upp med en dammsugare… Hon var forstos lite konstig… Vad som hande nar hennes polare kom hem igen vet jag inte!

 12. Mymla says:

  Toppklass, trots att det är ett practical joke!
  Sen så MÅSTE en person med den humorn vara stammis på tjuvlyssnat, så han bör sitta och läsa alla kommentarer…tjusigt! Döp dig till nåt hamstrigt sen :P

 13. Opium says:

  Jag tror han inte plockade ur hamstern för att inte skada den mer, eller så fick han helt enkelt inte ut den. Den kan mycket väl ha fastnat i röret, och för att få ut den finns det utrustning för på djursjukhusen.

  Jag är en djurvän, men jag började ändå skratta som sjutton för den här! Och jag tycker han gör helt rätt som tar dammsugaren med sig till Albano, han har i alla fall hjärta.
  Skröna eller inte, den har var sanslöst makaber och rolig. Stackars hamster!

 14. anna o natta says:

  gud va hemskt!!!
  stackare
  :(

 15. Robert says:

  Mister Minister: Den dog nog av att hjärnan skakades sönder, kanske liknande shaken baby syndrome.

  Camilla: Det finns en dammsugarpåse innan fläkten.

  Vore den här historien sann så skulle hamstern sakta kvävas till döds i dammsugarpåsen. Min fullt normala dammsugare skulle nog bara klara en mus eller undulat för att hamstrar är för stora för slangen.

 16. J:et says:

  Min väns lärare råkade dammsuga upp en underlat en gång när hon var liten. Jag undra hur man lyckas ”råka” göra någonting sådant.

 17. Emil says:

  Hehe. Han var verkligen rädd om sitt husdjur NOT!!!! Och vilken offring att åka till sjukhus med en hamster. Var säkert redan död.

 18. Ma says:

  denna tjuvlyssning är faktist ett skämt. Känner nämligen killen som gjorde det här. Han körde scenen på flera olika ställen, även på sjukhuset, och när läkarna öppnade damsugarpåsen var det ända dom fick se en strumpa^ Ganska kul egentligen.

 19. linda says:

  #101: ”min farsas kollega”…

 20. Fredrika says:

  HAHAHAHA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *