Den osminkade sanningen

Busshållsplatsen utanför IKEA, Marieberg, Örebro

Ett par ~20 diskuterar huruvida de ska duscha när de kommer hem innan de senare under kvällen ska bort någonstans.
Killen: Men då kan vi väl duscha hos mig innan vi åker?
Tjejen: Nä, men jag har inga grejer…
Killen: Men, det spelar väl ingen roll?
Tjejen (irriterat): Men jag har ju inga grejer med mig för det säger jag ju, och jag vägrar gå ut utan mina ögonbryn, no way!

0 thoughts on “Den osminkade sanningen

 1. Hanna says:

  Måste oxå måla mina ögonbryn eftersom dom är ljusare än mitt hår. nån som färgat ögonbrynen? hur länge håller det, pris m.m…? skulle även vilja ha tips på var man kan plocka ögonbrynen, behöver få dom mer formade snyggt =)

 2. lillavild says:

  #51 Hanna: jag brukar färga ögonbrynen lite då och då. pris minns jag inte, var så längesen jag köpte senast.

  ögonbrynen är allra snyggast dagen efter för färgen fastnar lite på huden vilket har gått bort då. jag brukar få skrubba bort med tvål och nagelborste, brukar bli rött och ömt men det är inte så farligt ändå. sen går det utför men det håller ett par veckor i alla fall. jag måste ändå måla ögonbryn för jag har så lite ögonbrynsstrån.

 3. Ubbelubb says:

  #51 Hanna: Jag brukar börja vid näsroten och jobba mig utåt.

 4. JL says:

  Ögonbryn á la Brooke Shields och Tilde Fröling är bland det sexigaste som finns. Ögonbryn som är bortnoppade eller bara små streck är bland det mest trista jag vet…

 5. Anna says:

  Oj, men det är väl inte så svårt för tjejen att få till sina ögonbryn utan smink. Killen har förmodligen lim hemma och sedan så är det bara för henne att klippa lite hårstrån från huvudet och limma fast dem över ögonen. Voila!! Så får hon nya och väldigt realistiska ögonbryn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *