Den perfekta kvinnan till honom!

(Alkistant 50+ sitter och pratar högljutt i mobilen. Konduktören 40+ kommer in i vagnen.)
Alkistant: När kommer vi till Örebro?
Konduktör: Vi har precis lämnat Örebro.
Tanten: Men varför stannade inte tåget? Jag skulle ju av där!
Konduktör: Vi stannade två gånger. Både vid Örebro södra och vid Örebro Central.
Tanten: Stanna tåget jag måste av här!
Konduktör: Vi kan inte stanna mitt ute på linjen. Du får följa med till Arboga och ta ett annat tåg tillbaka.
Tanten (i mobilen): Först stannar de inte sen måste man åka till Arboga!

Tåg, Örebro

0 thoughts on “Den perfekta kvinnan till honom!

 1. Sofia says:

  Hehe, ja det är inte lätt att missa att gå av i Örebro, men jag förstår hennes förtvivlan över att behöva gå av i Arboga!

 2. Elsa says:

  Ja alkohol gör verkligen härliga saker med människor…

 3. Mariann Andersson says:

  Faktum är att Arboga är en väldigt trevlig stad, väl värd ett besök. Dom har ett väldigt fint vandrarhem där, om jag inte minns fel. Fast så länge behöver hon väl inte stanna, den stackars tanten.

  Jag skulle önska att både hon och du själv tittade in på min sida, http//alidabok.net eller läste min blogg http://marianas.blogg.se

 4. Linda says:

  Haha, att missa att kliva av tåget påminner mig om en polare som skulle åka med ett tåg från Värnamo.. han satt på perrongen och var där i rätt tid.. tåget stod också där, men min kompis klev aldrig på tåget, för det stod inte namnet på det stället han skulle till på tåget..
  Dum som han var så frågade han inte någon konduktören förrän EFTER det att tåget hade gått.. ”Jo det tåget gick för 5 minuter sen”..
  Jag mobbar honom ständigt för den händelsen! :P

 5. Bimbo says:

  Linda: det där var jag med om när jag skulle åka hem från Köpenhamn samma dag som bron öppnade. Tågen var inte skyltade, så vi kom för sent till Malmö o missade anslutande tåg o fick åka buss hela natten. Jag hatar danskar efter det. Fast vi fick pengarna tillbaks av SJ i alla fall.

 6. Mikaela says:

  Linda: Jag har en liknande erfarenhet, med skillnaden att jag faktiskt frågade tågvärden, som sa till mig att gå och läsa på en skylt som stod tio meter bort och medan jag gjorde det (vi pratar typ inte ens en minut här) så åkte dem!

 7. Anonym says:

  Kanske var det meningen att få gratis lift dit?

 8. lina says:

  Livet är hårt..
  haha

 9. hemlig says:

  När jag skulle åka o lämna en sak i örebro en gång gjorde jag så,, sa att jag missade gå av i Arboga! Då fixade konduktören så att jag fick ta nästa tåg tillbaka.. På så vis fick han jag lämna det jag skulle i Örebro men behövde inte betala biljetten. .

 10. Anders says:

  Inte konstigt att hon blev sur! Jag bor i Arboga och skulle själv inte vilja ta tåget hit men man är ju så jävla illa tvungen.
  INTE en stad värd att besöka! Örebro däremot är en bra stad med mycket trevliga människor. Inte ett jävla skit att se dock.

 11. Emil says:

  DÖ! IDIOT! DÖ!

 12. Hilding says:

  Samma grej hände mig när jag skulle hem från berlin, jag och min kompis tog tåget till flygplatsen, vi hamnade på rätt tåg men satt och pratade och tänkte inte riktigt på var vi var. När vi stått stilla väldigt länge på samma station börjar vi undra varför inte tåget fortsätter och tittar ut, de visar sig att vi är framme vid flygplatsen och precis när vi ska gå ut stängs dörrarna och nästa station ligger ca 30min bort.
  De värsta var att de inte gick några tåg tillbaka och vårat flyg skulle avgå inom 1h.. Vi fick ta tunnelbana fråga random människor om de kunde skjutsa oss hittade tillslut en taxi som körde 170 och lyckades nätt o jämnt komma med flyget hem! phu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *