”Det är egentligen ingen stor malmskillnadsgata i smaken”

Bromma, Stockholm

Vid ett grönsaksstånd står en lite äldre man och ska köpa jordgubbar av en tjej ~15.
Mannen: Vad är skillnaden på de jordgubbar som kostar 20 kr och de som kostar 40 kr per liter?
Tjejen (lite snäsigt): De billiga är polska!
Mannen: Ok, det blir de billiga, jag ska inte prata med dem ändå.
Tjejen (förmanande); Det spelar ingen roll förstår du, man kan inte prata med jordgubbar, de är bara jordgubbar.

Cred: Filippa

58 thoughts on “”Det är egentligen ingen stor malmskillnadsgata i smaken”

 1. Krulle says:

  5/5 för rubriken :D Vitsigt värre!

 2. johan R says:

  #50, jag tror att det kan bero på att det läggs upp väldigt få tjuvlyssningar i Sverige om man jämför med OiNY. Tack vare svältfödan tar svenskarna vad de får och analyserar det så långt det bara går. Inklusive rubriken. Och det tycker jag är bra, som sagt så får man vänta ett tag mellan nya inlägg. Därför är det bra att läsarna ser till att hålla lite klass även på rubrikerna, så blir det dubbelt så kul:)

 3. Stargazer says:

  Jag fattar rubriken efter att ha läst hans förklaring och sedan läst tjuvlyssningen igen, tyckte det verkade passa in bra ;D

 4. Homofilmjölk says:

  Västerhäntas Dag #20: Hehehe.

  Fredrik #22: Sex är ständigt aktuellt och därför är det sköj. Du verkar vara en sådan som anser att humor förfinas och nyanseras med åldern. Att sarkasmer och ironi blir så sofistikerade att ”sådana där ungdomar” inte märker av dem, man kanske till och med slänger ur sig så mycket att man kan säga vad som helst utan att förstå varför och lämnar de vanliga kulturella konventionerna när det gäller humor. Du tycker säkert att det är tråkigt med bajsskämt också, men du har fel fel fel.

 5. Oxido says:

  Enda felet med rubriken var att det blev för mycket text omkring ”skillnad” så det blev för trögt. Men när det gäller skämt så kan man inte förvänta sig att alla funkar. Man måste ju testa lite, våga chansa.
  #54 homofilmjölk: Bajsskämt är inte roliga.

 6. pro says:

  hahahahaha! det här är fantastiskt roligt! jobbar på just det fruktståndet och där är dessa sorts skämt från både kunder och anställda väldigt vanliga… den yngsta som jobba på torget i sommras var 17 och här framstår den ”15åriga” tjejen som sjukt dryg men stämningen på torget är alltid på topp! tro mig :)

 7. roadis says:

  Filippa, jag chansar på att detta hände vid fruktståndet vid Brommaplan??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *