…det är ett svin med glatt humör

Buss mot Solna Centrum

En ganska överviktig kvinna ~45 sitter på bussen när busschauffören ~50, som kör ganska fort och ryckigt, inte stannar på den station kvinnan säger sig vilja gå av på. Problemet är att stoppskylten inte lyser. Kvinnan blir väldigt irriterad då hon missar sin station.
Kvinnan: Hallå! Jag skulle ju av här, jag har tryckt på knappen (vilket hon aldrig gjorde egentligen). Jag tycker du kör onödigt fort, varför stannar du inte?
Busschauffören vänder sig om och synar kvinnan med en lurig blick.
Busschauffören: Jag tycker du verkar vara lite onödigt fet.
Övriga tre passagerare i bussen kan inte hålla tillbaka tårarna eller skrattet. Kvinnan blir av naturliga skäl helt rosenrasande samtidigt som busschauffören glatt skrattar lite åt sig själv.

211 thoughts on “…det är ett svin med glatt humör

 1. Virre says:

  D: Ursäkta!!! Fungerar det uppe i huvudet på dig överhuvudtaget??? DET ÄR INTE ALLTID DET ÄR PGA FÖR LITE MOTION OCH FÖR MYCKET MAT SOM EN DEL ÄR TJOCKA!!!!! DET KAN VARA PGA MEDICINERING, ÄMNESOMSÄTTNINGSPROBLEM, DEPRESSION ELLER ARV!!!! Ja ursäkta att jag skriker men du och vissa andra här verkar ju ha problem med att läsa liten text eller så fattar ni inte vad det står överhuvudtaget, vilket säger en hel del om eran IQ.

 2. Virre says:

  Phobos: Var det är för fel??? VAD DET ÄR FÖR FEEL??? Ursäkta en fråga: Är du dum eller???

 3. Virre says:

  Fatboy: Har de kg:n du tappat tagit med sig dina hjärnceller också?? Du VET INTE ALLT OM ALLA FETA!!! Du KÄNNER INTE ALLA FETA I HELA VÄRLDEN!!!! Och bara FÖR ATT DU LYCKATS BANTA NER DIG ETT PAR KG:N SÅ BETYDER INTE DET ATT DU ÄR FULLKOMLIG OCH HAR RÄTT ATT DÖMA DE SOM ÄR I EN SITUATION DU INTE VET NÅGOT OM!!!!! Så LÄGG NER!!!!

 4. Virre says:

  Mandarin: Tyvärr måste jag sorgset konstatera att du genom träningen tyvärr svettats bort hjärncellerna också. Tydligen har du ju fått för dig att bara för att du är vältränad så är du fullkomlig också. Otroligt sorgligt. Hoppas att du får en riktig käftsmäll (menar inte fysiskt) någon dag som tar ner dig på jorden.

 5. Virre says:

  BeaBee:Jag tycker att du är duktig och stark som lyckades bli fri från anorexian, men det betyder inte att alla kan bli fria, det betyder inte att alla kan gå ner i vikt pga att problemet kanske inte ligger just där ditt problem eller mitt ligger (ja jag är fet och lat det erkänner jag mer än gärna, men alla är inte som jag, vissa har andra problem/sjukdomar som gör dem feta och som gör det svårt för dem att gå ner i vikt) alla är ju inte som du och har dina förutsättningar. Och dessutom har inte du rätt att skriva vad folk får skriva och inte.

  Och kom nu inte snälla och tala om för mig vad jag ska äta och att jag ska träna. JAG VET VAD JAG SKA GÖRA FÖR ATT GÅ NER I VIKT!!!!! Jag har bara ingen lust, det är alldeles för tråkigt och dessutom är det också så att min övervikt inte stör mig förutom när jag ska prova kläder :-P Då ser man verkligen att man har ett arsle ;-)

 6. Virre says:

  Aleks: Det är du det. Alla är inte du!!! Bara för att du klarar av det så är det inte säkert att alla med ämnesomsättnningsproblem klarar av det. Ska det vara så fruktansvärt svårt att förstå att alla inte är lika???? Den med ämnesomsättning kanske även har en depression som gör att den inte kan äta nyttigt. Eller struma. Det vet du inget om. Bara för att du har klarat detta ger det dig ingen rätt att sätta dig på höga hästar och se ner på dem som inte klarar av det.

 7. Virre says:

  Maestro: Så du tycker att vi som kommenterar här är efterblivna??? Och du??? Du kommenterar ju också här……………. Eller????

 8. Virre says:

  Helen: Snälla säg att du driver med mig!!!! Och gör du inte det är jag riktigt orolig för ditt IQ :-S

 9. Virre says:

  OneUp: Byt jobb!!! Du passar inte i det yrke du har. Du kanske kan börja packetera istället på en fabrik.

 10. Virre says:

  neverever: Har du läst någon av kommetarerna?? Om du har gjort det kan du inte har förstått dem särskilt bra. Eller så är du helt enkelt en sådan där männska som inte bara tränade bort valkarna, hjärncellerna åkte ut med svettdropparna på dig :-S

 11. Virre says:

  M: Och det vet du att det är precis så??? Äh väx upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *