Det beror ju alldeles på vems tankar det är

Glasskiosken, Tjuvahålan Halmstad

Flicka~8 år sparkar av sig sina sandaler. Hon tar sedan upp en av dem och tittar i den.
Flickan: Mamma mamma, varför står det ”Din Sko” i MIN sko?
Mamman: Eeh… jo… du förstår… nä, det kan man ju fråga sig. Det där beror ju alldeles på vems de är… eller tänker jag fel nu..?
Pappan: Åh, herregud…

119 thoughts on “Det beror ju alldeles på vems tankar det är

 1. Matulda says:

  Och ja, jag gjorde det med flit och av ren illvilja (intelligigens..)

 2. gabi says:

  va tort, vem som helst vet att DIN SKO är skoföretag.

 3. per says:

  Förstår inte att så många ens bryr sig över ”Vice” inlägg. Tycker nästan det var lika komiskt som ”det tjuvlyssnade”. Spänn av folk, den sista idioten är inte född än! :)

 4. Gullegubben says:

  #95 Mell, bli inte ledsen… Det är väll bra med diskutioner, eller? Men den här går kanske för långt…
  Ja, ja…
  Kram på dig Mell!
  peace…

 5. Petter says:

  Vice: Hej. Tack för din respektingivande hälsningsfras. den i kombination med raden ”Jag är själv en MYCKET respekterad medlem på två mycket stora forum!” är stor underhållning, om än i ett mycket litet format. din välbalanserade nazist-jämförelse är sedan bara ett enda stort ”suck”-moment. trodde vi hade vuxit förbi den typen av luftprovokationer för sisådär tio år sedan. fint att du visade motsatsen.

 6. hmmmz says:

  *pappan skämdes extremt över det faktum att han allt för sent insett att han gift sig med ett bimbo, och att den genen nu gått vidare till nästa generation*

 7. okaaaay says:

  Haha (för den fina lyssningen).
  Dessutom ”haha”, för den sköna nivån på kommentarerna här. (:
  Uppenbarligen är inte åldersnivån så hög på tjuvlyssnat. ^^
  (och ja, jag menar flertalet personer, så sitt inte där och tänk ”han menade bara x nu!”, du kanske är inkluderad i meningen;)
  Men jag älskar sidan ändå. {:
  Så länge som admins inte fortsätter att tjöta med folk i generell diskussion. Ta’t privat och sätt upp regler för posting, vettja. (nej, jag var inte pigg nog för att kolla upp om sådant redan finns – jag är en lat jäkel när det gäller musklick;)
  Nu – sova. Kram på er, sötnosar!

 8. Kajsa says:

  Jag gillar mamman, hon verkar vara filosofiskt lagd och ser alltså inte världen i enbart svart eller vitt.. även de enkla och självklara sakerna kan ju diskuteras, även om den enkla förklaringen om butikskedjan ligger närmast till hands!
  Kanske hade farsan i historien varit med om hundratals liknande situationer, och helt enkelt inte kände för en ny diskussion just då.. därav hans kommentar.
  min slutsats är att jag gillar denna historia, och jag gillar familjen! och för all del gillar jag tjuvlyssnat oxå!

 9. zv says:

  Hmm, där hade nog hissen fastnat halvvägs…. Hoppas det bara var tillfälligt hjärnsläpp och att hon inte är så korkad i vanliga fall! Din Sko är väl en ganska vanlig o känd butik så det är konstigt att hon inte kopplar…… Nåväl man kan ju inte vara på topp jämt! :)

 10. zv says:

  okej min kommentar till vice togs bort, alltså får han skriva vad han vill men jag får inte uppmana honom att lära sig stava bättre. Personangrepp?? My ASS!!!!!!!!!

 11. kato says:

  Kul med diskussionen om vem skon är, med tanke på platsens namn.

 12. Andreas says:

  SNÄLLA! Släpp diskutionen om Vice nu,
  ni som klagar på att kännslan försvann när han postade sitt inlägg, jag kan säga att min kännsla försvann ÄNNU mer när jag läst alla era….
  SLÄPP DET BARA!

 13. Marie says:

  zv: vi har, vad jag vet, inte tagit bort din kommentar. det måste ha blivit något fel i så fall. om du minns vad du skrev får du gärna skriva om.

 14. ville84 says:

  #112 Varför uppmanar du oss att sluta diskutera två dar efter att diskussionen tagit slut? För övrigt så tycker jag inte att mamman var korkad eller att pappan borde gift sig med någon annan. Jag tycker att dottern var smart eftersom hon lyckades lura sin mamma.

 15. Sofia says:

  OMG ..

  Jag gissar på att det var hon som köpte skorna i den affären (brukar vara mammor som köper skor)
  Herregud :D

 16. IQ, man says:

  Jag har också en IQ på ca. 140 är bara 18, kuken tja, runt 30 i längden 17 i tjockleken. Är medlem på Flashback.

  Det är ju vanligt med såna som mig i internetvärlden!

 17. Hanna says:

  Jag tror nog att många av er som kommenterat är lite korkade, inte mamman. Hon ville väl inte ge den självklara förklaringen, utan är mer filosofiskt lagd.

 18. Anton says:

  # 20, vice

  Det finns inga som helst bevis för att intelligens har något att göra med om man är man eller kvinna. De fakta som du anger är helt oväsentliga, man behöver inte uppfinna saker och vara framstående matematiker och dylikt för att bli betraktad som intelligent, det finns antagligen människor som har haft en högre intelligenskvot än Albert Einstein, men inte utnyttjat det i samma utsträckning som han gjorde.

 19. Jetsin says:

  Never would have thunk I would find this so inidspaensble.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *