Det gäller att se över sina val

Gröna linjen mot Hässelby, Stockholm

Tre tjejer ~14 sitter och pratar om en biologilektion de haft tidigare under dagen.
Tjej 1: Alltså shit ja kommer få mardrömmar av det där på biologin. Fatta bara att en vals aorta är så stor att man kan simma i den!
Tjej 2: Aa, eller alltså det där med tungan som var lika stor som en elefant liksom!
Tjej 3: Aa, men att deras utlösning var ett ton!
Tjej 1: Nä, sa de ju inte? Dream on.
Tjej 3: Okej då, men fatta att svälja den satsen efter att ha blivit slickad av den tungan!

Cred: Patricia

0 thoughts on “Det gäller att se över sina val

 1. Sofia says:

  men snälla nån, när jag redan gick i femman relaterade jag och mina kompisar allting till sex, men jag hade aldrig sätt en porrfilm… det här är ju kul som fan hahah, kom igen. hade det vart killar så garanterar jag att inte lika många skulle undra ”oj, vad har hänt med dagens 14-åringar”…

 2. Emma* says:

  #17&45: WORD!!

  Det var riktigt bra inlägg båda två, så fler ord från mig känns överflödiga.

 3. Martin says:

  Jag har för mig att det kommer ut ”…48 liter sås ur den jäveln!” Säkra källor… Men densiteten kanske är hög, så det ena behöver ju inte utesluta det andra.

 4. Armon (jurg-fan) says:

  Var har du hållit hus, jurg? Nu måste du kommentera varje tjuvlyssning tre gånger för att ta igen din frånvaro.

 5. Diana says:

  #47: döm inte tjejerna. När de är trettio har de förmodligen redan skaffat alla barn de vill ha och med lite tur stadgat sig. Resten av livet flyter på. Kanske, kanske inte. Men man vet aldrig.

 6. Mary says:

  14 år, då går man ändå i högstadiet. Klart man tänker på sånt här hela tiden, gjorde iallafall jag.
  Det är väl skillnad att vara nyfiken på och prata om sex (kanske till och med – ve och fasa – ha sex ibland?!) och att leva ett liv som destruktiv sexmissbrukare?

 7. Benjamin says:

  Jag blev i alla fall upphetsad av detta citatet. (Jag är arton.)

 8. Ubbelubb says:

  #37 Leo: Varför är det en valhaj på bilden?

 9. Nils says:

  Återigen, det är sanslöst att så många, pga det naturliga i att fjortonåringar pratar om sex på något vis, tycker att det känns bra att de gör det på ett hur grovt sätt som helst. Grejen är ju att vi hela tiden, lite i taget, ser gränserna tänjas. Sexualiseringen går allt längre ner i åldrarna. Märker ni inte det? Och har ni verkligen inga som helst problem med det? Tyder inte detta på någonting? Hur ser det ut om tjugo år? Om fyrtio? Denna aningslöshet och avtrubbning bekymrar mig rätt rejält, kan jag säga. Man kan jämföra med våld, konsumtionshysteri, fylleri och annat – ingen har påstått att företeelserna inte fanns förr, men det som oroar är att allt hela tiden blir grövre och grövre.

  Gränserna flyttas som sagt fram lite i taget. Omärkligt för en hel del, verkar det som. Det sägs: ”Äsch, det är väl inte så farligt”, för man vill inte framstå som annorlunda, fördömande eller bakåtsträvande. Eller så tillåter ens undermedvetna inte att man öppnar ögonen och erkänner att något är på tok. För det skulle vara alltför smärtsamt, inte minst därför att man då skulle inse hur mycket som egentligen har urartat. Ja, man skulle kanske t.o.m. tvingas ifrågasätta en stor del av vår (post-)moderna livsstil och det skulle ju bli alldeles för jobbigt för att kunna hantera. Enklare då att lägga på det vanliga garvet, dra några ironiska skämt och undvika all form av rannsakan. Livet är en fest, liksom.

 10. Ach says:

  Sånt pratar jag och mina kompisar (oavsett ålder) om typ hela tiden. Eller kanske inte just sådant men i den stilen i alla fall :D

 11. Albert says:

  Nr. 59 – Skriet från urtiden. Du påstår att fylleriet blir värre och värre. På 1800-talet söp svenskarna som svin, otroligt mycket mer än idag. Om din domedagssyn stämde skulle vi halsa i oss typ 200 vodkaflaskor i timmen.

  Låt ungarna få skämta om valorgasmer och fokusera på viktiga saker istället.

 12. borkbork says:

  61. Albert: Haha! Bra svar.

  Nils: Vakna upp och lukta kaffe. Världen ser inte ut som präktiga tv-serier byggda på kristna värderingar. Till och med Fonzies flickor ville ha sex.

 13. Nils says:

  Albert: Har jag sagt att allt var sörgårdsidyll förr? Varför stirrar du på 1800-talsfylleriet istället för att höja blicken en aning och försöka förstå vart jag vill komma? Fylleriet går ner i åldrarna och det är inget att oroa sig över? Våldet? Sexualiseringen? Självdestruktiviteten? Vansinneskonsumismen? Bristen på tid för våra barn? ”Skämta om valorgasmer” Jovisst, det är förstås helsunt att 14-åringar relaterar till sånt som att svälja satser (och det är som antytt ändå egentligen inte det som är så illa, det sorgliga är att det är ett symptom på annat).

  Vidare, hur kan det komma sig att när man kritiserar sin samtid, så ska det alltid pratas om urtid, medeltid, o.dyl? Är det ett argument i sig? Varför skulle vi vara rätt ute just idag? Blir allt med automatik bättre bara för att tiden går? Med vilken rätt slår vi oss för bröstet och dömer ut äldre tider totalt – bara för att det är just äldre tider? Är det inte bättre att med öppna ögon granska verkligheten som den är? Jag har för övrigt aldrig idylliserat äldre tider och heller aldrig sagt att jag vill vrida klockan tillbaka (det går ju dessutom inte, man måste utgå från var vi befinner oss nu). Däremot anser jag att vi vänt en del grundläggande värden ryggen, och dessa tror jag definitivt att vi på något sätt måste försöka ta till oss igen om inte allt ska gå fullständigt överstyr.

  borkbork: 1) Eh, jo, det är ju det jag försökt säga ända från början. 2) Var skrev jag att ungdomar förr inte hade någon sexualdrift? 3) Måste allt vara svart eller vitt? 4) Får man inte reagera över en negativ utveckling?

  Det är knappast lönt att föra diskussionen vidare när så många uppenbarligen inte vill försöka förstå. När försök att argumentera genomtänkt och nyanserat möts av hafsig selektivitet, grov felfokusering, brist på helhetssyn och infantila oneliners, då ger jag upp. Cred dock till de kloka härinne. Såna som t.ex. 19-åringen Boström förmedlar trots allt visst hopp.

 14. Oxido says:

  Svinto:

  Nej inte kan man bli slickad och få en sats i munnen samtidigt, det går ju bara inte! :)

  Du får nog plugga lite Kama sutra eller något.

 15. Nicke says:

  Men baaah! Svinto äru med i matchen eller? Född på fel sidan av ån gissar jag på. :) Sen till er pantertanter som sitter och gnäller ”usch, fy å bläe”. Ni lär väl aldrig blivit tillfredställda med tungan eller tagit en… PRÖVA BÅDA… fast inte från valen ;)

 16. Diana says:

  #65 Nicke: men nu ojar väl de sig just för att det handlar om valoralsex?

 17. villepille says:

  Blåvalar sprutar ut 400 liter sperma varav hälften missar. Nu vet vi varför vattnet är salt ^^

 18. Thomas says:

  fejk eller inte, det var ändå en kul artikel, och även en kul rubrik :P

 19. Marux says:

  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

  Ni moraliserande vuxna lever så tråkiga liv:D

  /17 år.

 20. Överste Gyllenstråhle says:

  Bra rutet, unge herr Nils!

  Jag anser dessutom att ungdomarna skall hålla händerna på täcket, så att inte ryggraden förtvinar på de små kräken!

 21. pissenisse says:

  Bejaka din sexualitet Nils, brukar jag säga. Fast inte till min Nils.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *