”Det går ju faktiskt inte, Erik!”

Åhlens, Växjö

Två tjejer ~18 sitter utanför provrummen och tycks vänta på någon.
Tjej 1: Vet du att jag känner mig lite smutsig!
Tjej 2: Varför det?
Tjej 1: Jo men för att igår så tvingade Erik mig att kolla på porrfilm…
Tjej 2: Jaha?
Tjej 1: Och sen ville han lägga kinderägg i rumpan!
Tjej 2 (ser besvärad ut): Men alltså, Martina…
Tjej 1: Ja, eller nåt sånt. Nån form av chokladrelaterade kulor iallafall.
Man (som sitter bredvid och också tycks vänta på någon): Det kallas geishakulor, och jag tror att han hellre vill ha en MARTIN än en Martina!

63 thoughts on “”Det går ju faktiskt inte, Erik!”

 1. L#2 says:

  #24: eeh, en kompis

 2. Osmo says:

  #48: Banarne skriver: ”Att tvinga någon till en sexuell handlig är inte alltid våldtäkt,”

  Öh? Exempel på något fall när sexuellt tvång inte är våldtäkt?

  —-

  #49: Leffe skriver: ”Bah! folk som gnäller på det där med “tvinga” hur många gånger är de tvången man utsätts för verkligen tvång? Skulle nog vilja påstå att väldigt få gånger av dem man sagt att någon tvingat en till något så har det faktiskt varit fysiskt tvång. Att gnälla lite eller tjata är inte tvång”

  Men du vet lika lite som vi andra om tjejen menade tvång bokstavligen eller inte. Det vi (jag) säger är att det är hemskt om så är fallet, och inget att släta över.

 3. Bussola says:

  @Osmo, har du öppnat en lagbok eller över huvud taget tittat på brottsbalken 6 kap. någon gång? 1§ ”våldtäkt” är högsta graden av sexuellt utnyttjande, där det förekommer våld, hot, kränkning, utnyttjande av ställning, droger m.m. Det vidrigaste lagen kan hitta. Under det har vi 2§ ”sexuellt tvång” och ”grovt sexuellt tvång” med sådant som inte faller under 1§. Där under är 3§ ”sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning”, och sedan förstås följer fler paragrafer om barnsexbrott, koppleri m.m.
  Banarne har fullkomligt rätt.

 4. Dart Vader says:

  Hahaha, helt fantastiskt kul. Det jag undrar dock är vart det framgår att det är hans (”Martins ” alltså) rumpa som kulorna ska upp i. Alla här verkar ta för givet att så är fallet, beror de enbart på mannens kommentar eller? För de kan ju mycket väl vara så att han feltolkat det hela också. Sen allt snack om tvång biten, håller självklart med om att de är förjävligt när sånt förekommer men att skandera om våldtäkt i det här fallet är nog att ta i lite i överkant tror ja. Annat vore det om hon tvingats till att utföra något med nämnda kulor.

 5. Dart Vader says:

  Förlåt, hehe, jag blandade ihop namnen lite där märkte jag. ”Eriks” ska de ju såklart stå å inte ”Martins”. Ber om ursäkt.

 6. Höhö says:

  Svar till Annapanna: Hur litet tror du Växjö är? Håll koll på dina geografikunskaper lite bättre…

 7. Néa says:

  Osmo är smart. Ni andra kan gå!

 8. Nessie says:

  Tvinga låter illa, behöver inte vara fullt så illa men i alla fall. Blir irriterad på mannen som direkt kopplar att Erik måste tända på män för att han vill ha nåt i rumpan. Som tidigare nämnts kan det ju faktist vara hennes rumpa han ville stoppa upp kulorna i, dessutom. Det verkar han ju som sagt inte ha gjort eftersom hon tolkar det som kinderägg… Typ.

  Jättekul om man tolkar den på rätt sätt men finns mycket att klaga över också, som alltid mao. =)

 9. Alicia says:

  hahaha va fan

 10. Mickiz says:

  #24: För de flesta kommer vänner alltid före kärleksrelationer (personligen tycker jag att det är en självklarhet), men det betyder inte att man inte kan respektera ifall någon förklarar att ”det här är väldigt privat och jag vill inte att du berättar det för någon” – oavsett om en vän eller pv/fv säger det. Har dock inte denna fras sagts kan man nog vara ganska säker på att tjejer berättar även intima detaljer för sina vänner (detta förekommer naturligtvis bland killar också, men är vanligare bland tjejer). Det här är också lite med utgångspunkten att både vänskapsrelationen och kärleksrelationen är relativt djupa och seriösa. Är det hennes bästa vän sedan många år och hon bara dejtat killen i några veckor är det definitivt vännen som går före, och vice verca.

  #49: ”lär er att säga nej om ni inte vill för fan”?
  Det var ju väldigt empatiskt. Ska jag hälsa det till mina flertalet vänner och bekanta (både killar och tjejer f.ö.) som blivit allt ifrån sexuellt trakasserade till våldtagna? Det finns en miljard scenarior som kan vara orsaken till att det är svårt att säga ifrån. En vanlig är att offret ofta blir så fruktansvärt chockad över vad som händer att hjärnan låser sig. En annan är att skrämmande många inte har särskilt bra koll på vad som är okej och inte, och när man bör säga ifrån. Många är så indoktrinerade av den klassiska våltäktsbilden ”mentalstörd gubbe överfaller en kvinna i en mörk park” att de helt enkelt inte förstår att de blir utsatta för något som är fel. Detta är vanligt hos unga samt manliga offer. Ovanstående är som sagt bara ett par exempel på otaliga varianter, och att bara ”lära sig säga nej” är verkligen inte så lätt som det låter.

  Slutligen: Vad gäller ordvalet med att hon kände sig smutsig och blev tvingad till att titta på porrfilm får vi verkligen hoppas att det är en överdrift, annars är hennes pojkvän en jerk och förtjänar som minst att få sina privata sexuella böjelser utbasunerat på stan :)

  *phu* Det var dagens utlopp för åsikter och PS, jag tyckte att det här var en rolig tjuvlyssning, för att förtydliga att det är därför jag besöker sidan och inte för att åsiktspeppra folk :)

 11. Nikky says:

  hehe :P
  tur att en farbrr har vätt att förklara för dessa små tjejer.

 12. Gunnar says:

  #60 Lycka till med livet, verkar som ätten kommer att du ut med dig – polarna framför allt göra inga barn ;P

 13. Coccoline says:

  haha folk har så sköna komentarer ibland alltså!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *