Även Lille Generalen behöver vila sig ibland

Nattbuss 624 mot Åkersberga

Två fulla tjejer ~18 sitter några säten bakom fyra salongsberusade killar kring samma ålder. Killarna vänder sig om med jämna mellanrum tills två av dem brister ut i skratt.
Tjej1 (argt): Har ni kuk eller?
Kille1: Haha, va fan sa du?!
Tjej1: Har ni det eller?
Kille1: Det är väl klart som fan vi har det, har inte ni?
De andra killarna börjar gapskratta.
Tjej1: Jo, vi hade det tidigare under kvällen!
Tjej2 (viskar): Jag tror du sa ”kuk” istället för ”kul”!

49 thoughts on “Även Lille Generalen behöver vila sig ibland

 1. humorbefriad says:

  Vad menar kille1 när han säger ”Har inte ni?”. Är det ett försök att vara rolig?

 2. Anna says:

  Hohoho….har aldrig kommenterat tidigare, men nu kunde jag inte låta bli! ”Jo, vi hade det tidigare under kvällen” – *asgarv* :-D Tydligen kan man byta kön i Åkersberga.

 3. Sofia says:

  haha ;) ajdå^^ vill inte veta vad som håller på med!

 4. Freddie says:

  Trodde man bara kunde göra sådana missar när man skrev SMS… Tror det blev lite pinsamt för tjej1 senare.

 5. Maria says:

  Typisk sms-felskrivning. ”Haft kuk i helgen?”

 6. anonym says:

  @humorbefriad
  Jag tror bara han var så full så att det slank ut ett kasst skämt. Eller så tänkte han bara inte..

 7. Daniel Giertz says:

  @Humorbefriad: Han trodde väl också att hon menade ”kul”.
  @Anna: Att ”ha kuk” kan betyda att man har sex med nån som har en kuk. Har du inte hört historien om femåringen som ber sin trettonåriga syster att låta honom se henne naken, och hon blir förvånad, då han sett henne naken många gånger, men hon går med på det, varpå han drar en lättnadens suck och säger att han ville se, då nån hade sagt att hon fått kuk i helgen?

 8. Träsk says:

  Anna – eller så fick de ”låna”. (På en toa? :O)

 9. Anna* says:

  Era fulingar! Lägga in en helt annan länk på ”plus” plats! Nu blev jag grinig ju…

 10. Zacha says:

  Hmm. Har petter möjligen kollat på vänner idag? (Just ”Lille generalen” brukar jag inte höra, men joey använde det på vänner idag… och två gånger på samma dag, kan det vara en slump?)

 11. Petter says:

  Zacha: Hehe ledsen att göra dig besviken men en slump är faktiskt just vad det är. Har tyvärr inte haft tid att kolla vänner idag eftersom annat arbete varit i vägen.

 12. alexandra says:

  Zacha: kollade också på vänner idag, förmodligen därifrån eftersom han tagit ett gammalt hassan-skämt eller vad det var (”knurra”) :D

  snacka om att SÄGA fel.. hur lyckas man?

 13. Olle says:

  hahahaha!! tjej 1 försöker sig på en rejäl diss av kille 1, men aj så illa det gick!

 14. Sphinxone says:

  Att ha kuk (balls) är väl också att ha mod. Kan inte tjejen ha försökt påpeka att dom inte vågat sig gå fram och prata med tjejerna för att dom inte haft nog mod?

 15. Karro says:

  Vad är man om man är salongsberusad?

 16. Olle says:

  Andreas (webmaster):

  Med Firefox 2 klipps inte länkar i kommentarerna av, som brödtexten gör. Länken jag precis postade sticker ut 5 cm i den röda bakgrunden till exempel. Ser riktigt fult ut tyvärr.

 17. Petter says:

  Olle: bytte rubrik i samma stund som inlägget publicerades, och hoppades att ingen skulle märka något. uppenbarligen helt utan lycka…

 18. Lajna says:

  HAHAHAHAH! Bästa på länge jue!!

 19. Oskar says:

  Sphinxone, må vara att ”you’ve got balls” är ett vanligt uttryck inom engelskan, men jag har aldrig någonsin hört talas om någon som sagt ”du har kuk” för att påpeka någon som helst slags mod.

 20. Nuddis says:

  Karro: Ungefär så berusad man är när man själv börjar märka att man är påverkad av alkohol. Lite lagom go, glad och rund om foten.

 21. Jet says:

  Sphinxone och Oskar: Båda har rätt.. på sätt o vis.. I Sverige översätts ”you’ve got balls” till ”du har stake”. Så helt ute är ni inte =)

 22. Meli says:

  Så fel, såå roligt!

 23. Cyberspunken says:

  Låter som en översättningsmiss, ballfaktorn blir ju lite fel om man misslyckas i att slänga sig med importerade uttryck… men onekligen en rolig freudiansk felsägning moahahahahaaa

 24. Patrick says:

  penisavund någon?

 25. jodan says:

  I åtminstone pokersammanhang säger man ofta ”Du har verkligen kuk!” eller ”Har du kuk nog att syna?”… Sen när två duktiga spelare går upp emot varandra och försöker spela ut varandra psykiskt snarare än fysiskt (genom att ha bäst kort) kallar man det ofta ”kukmätartävling”…
  När man refererar till att ha sex brukar man snarare säga ”Fick du kuk?”
  Kan vara lokalt i västerås, men tror det är ett språk som används av unga till medelålders män på andra ställen också…
  Riktigt bra tjuvlyssning och rubrik..!

 26. kelly says:

  är det samma tjej som i tjuvlyssningen nedan eller? :) ”vaa? hångla!?” låter som att någon går i heeelt andra tankar ;)
  gillar rubriken petter!!

 27. J. says:

  Otroligt kuk faktiskt!

  Kära Tjuvlyssnat, kan ni inte flytta Fatale-länken lite längre åt höger? Om ni har den där så kommer alla att tycka att det är ok, som det är nu så tänker man lätt i banor av att ni vill lura oss, lömska avsikter, händer som gnuggas och att det skrattas ondskefullt osv…

 28. grisen says:

  Håller med om att ni borde flytta länken till Fatale, jag vill inte alls gå in på deras sida, och absolut inte av misstag när jag egetnligen ville gå in på Plus… Fy Fy FY på er, skäms att smyga in den sådär!

 29. what says:

  hon kanske menade att de fått kuk ;)

 30. Damon says:

  Lugna och fina nu, det var absolut inte meningen att luras, vi ville bara ge Fatale en fin klicklänk. Men självklart ändrar vi för er skull. Jag blir dock lite orolig av att folk sitter som robotar och bara klickar utan att kolla vad man klickar på ^_^
  Men jag förstår att det kanske är en vanesak också!

 31. Lois says:

  Eftersom ja e så snabblärd så lärde jag mig efter förra besöket att plus bytt plats, men nu när jag klickar på vad jag vet är nya positionen så är det tillbaka-ändrat.. förvirrande.. hamnade på fatale igen.. TUR att ja e så snabblärd som ja e för nästa gång borde de gå bra.. väl..

 32. Damon says:

  Lois: Haha, jag kan tydligen inte vinna det här ;)

 33. Micke says:

  Jag skulle inte med all vilja i världen kalla Buss 624 för nattbuss. Sista bussen går 18.52 från Danderyd mot Åkersberga, och det är bra jobbat att vara full tills dess, även för ungdomar av idag..

 34. Pucko says:

  Jo Damon, du kan vinna. Ta bort länken! Vad har den där att göra? De som vill till Fatale hittar nog dit ändå. Varför ska tjuvlyssnat länka till en sida som handlar om konsumtion och mode?

 35. Mmm says:

  va? klickar folk på länkar utan att läsa vad de länkar till först? shit, vad ofta ni måste råka hamna på fel sidor…..

 36. Damon says:

  Pucko: Sajten tillhör samma nätverk som Tjuvlyssnat, då jag var med och startade den. Det är fler sajter som kommer att tillkomma den närmsta tiden, vissa kommer du att gilla, vissa inte. Det är bara att gilla läget, så störande är det inte att det finns länkar till sajten man inte gillar. My god, det är verkligen svårt att vara alla till lags här :(

 37. Tove says:

  Damon – jag tycker att du gör ett bra jobb.. Det är dessutom er sida, och inte vår – vilka länkar ni vill ha är ju upp till er… Och så störigt är det väl faktiskt inte??

 38. Tjej says:

  Damon: Alltid kan man hitta nåt att klaga på. Skit i det :)

 39. Pia says:

  Damon, kör ditt race och låt oss andra acceptera det som komma skall ;) Så länge tjuvlyssnat fortsätter vara huvudsidan så är det inga problem för min del!

 40. Andreas says:

  Jag ska kolla upp det där med länkar som blir för långa, jag håller med om att det ser hemskt ut. Fix kommer inom kort!

 41. Mi says:

  måste hålla med Micke, 624 är inte en nattbuss (sista bussen går väl 19.32?) Det kanske kan ha varit 694?

 42. Damon says:

  Tove/Tjej/Pia: Tack! Jag menar verkligen det! Det är så mycket lättare att ge skit, än att vara uppmuntrande! Kram på er!

 43. V says:

  Det bästa jag läst. Så sjukt rolig!

 44. 08 says:

  I sanning en briljant felsägning! För att dessutom lägga mig i nonsensdebatten ovan: tjejer kan väl, normalt sett, ha mycket, mycket mer (alltså fler) kuk än killar eftersom killar, normalt sett, bara har en kuk… Inte sant?

 45. 08 says:

  En sak till: Damon, den här sidan är guld! Du och Gloria ska ha all heder för den + att du hittan en riktigt suverän rubriksättare i allas vår vän Petter. Har nog surfat in på denna sida i minst 3 världsdelar under semesterresor som inte varit tillräckligt givande för att slå lite tjuvlyssningar.. Keep up the good work! =)

 46. Caroline says:

  Micke – sista bussen på lördagar går från danderyd till åkersberga och margretelund 03.30 på lördagar. har faktiskt åkt med den ett par gånger ;P

 47. Nooben says:

  Så jävla bra x) HAHAHA, här fick jag mig ett gott skratt

 48. Lisa says:

  Caroline: Ja, men det är just 694 och inte 624 ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *