Det här måste vara vad man beskriver som en sportfåne

Röda linjen, Stockholm

Tjej 1 ~16: Alltså åh, vad heter Foppa på riktigt nu igen?
Tjej 2 ~16: Oj… Nä det har jag nog glömt.
Tjej 3 ~16: Men herregud! Peter Forsberg. Jag kan ju nästan mer om fotboll än vad ni kan!

Cred: Anna

0 thoughts on “Det här måste vara vad man beskriver som en sportfåne

 1. Billie says:

  vad alla känner ett ironi behov helt plötsligt…

 2. Leffe says:

  I all ärlighet så måste jag nog säga att man måste vara bra borta i allmänhet om man som svensk inte vet vem foppa är… Det har snackats/skrivits så mycket om honom under de senaste åren så att om man inte bor 40mil ut i skogen utan kontakt med övrig befolkning så bör man stött på namnet ganska ofta…

 3. alex says:

  #40 Dag
  Såklart jag har smakat :D det är därför jag inte lever idag.. man blir liksom en äkta Foppa om man äter dom, sjuk 360 av 365 dagar om året..

 4. grisen says:

  #46 Olle Sarri; ”pucko huve” kan du vara själv, jag har inte kommenterat på något inlägg av dig. Vare sig du har kallat dig Lena A eller Boström får du jobba lite på din skriftliga ironi, särskilt om du vill klämma in lite humor i det. Vad matematiken beträffar har jag aldrig hävdat att du inte kan detta. Och tack som frågar, jag har faktiskt redan ett liv. Men den som nämde det klämde det!!

 5. Christina says:

  #46 Olle Sarri är minsann en hejare på både matte och särskrivning :-)…

 6. Ubbelubb says:

  Klart det är fotboll Foppa pysslar med. Det står ju hela tiden om hans fotproblem, inta att han är puckad.

 7. Jocke says:

  Det här har väl mer med normalt funtad allmänbildning än sportintresse att göra. Är det möjligt att ignorera omvärlden så mycket att man missar sådana här saker?

 8. charlie says:

  nästa nivå är att Honken var center i GAIS

 9. Johan says:

  #58

  Har inte den ringaste om vem Honken är, hur han ser ut eller om det är hockey eller fotboll han spelar, så för min del skulle han kunna vara vad som helst i vilket lag som helst.

 10. Liisa says:

  Blev helt chockad när jag läste den här (Och blev sen ännu mer chockad när jag läste en del av kommentarerna) Herre gud! Vilka vet inte att han heter Peter Forsberg och spelar Ishockey?! Hur kan det ha undgått… NÅN!

 11. sonia says:

  jag har klurat lite på den här tjuvlyssningen med mina kompisar och vi är säkra på att det var vi som blev tjuvlyssnade..haha min kompis fattade inte vad som var fel förrän jag förklarade…fast det var jag som sa att foppa spelar fotboll. vi vet också vem det var som skickade in den här tjuvlyssningen tror vi. det var en tjej som satt och flinade åt oss när vi snackade.

 12. Gibbel says:

  Somliga, som jag, underviker och ignorerar allt som har med sport att göra eftersom jag inte är intresserad. Det är inget konstigt.

 13. sonia says:

  jag har förresten svart hår, jag o mina kompisar var inte 16 utan 18,19 när det här blev tjuvlyssnat. bara för att vi är intresserade av ishockey betyder det inte att vi är blåsta.

 14. Bruno says:

  HAHAHAHAHA, vilka tjejer!:) hahahaha

 15. foppa says:

  Det finns 3 personer som kallas foppa i giffarna Lennart ”foppa” forsberg hans son Leif ”lill-foppa” forsberg och nu har även leeifs son börjat med giffarna emil ”mini-fopp”forsberg! och vill bara påpeka att peter forsberg hade här att de fans en leif ”foppa” forsberg och det var då han tog namnet!

 16. Sonia says:

  kanske lite sent att säga nåt nu men jag menade förstås ”inte intresserade” ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *