Det inofficiella pärleportstestet: Skratta åt den här och du kommer till helvetet

Generalsgatan, Norrköping

Ett slitet par ~30 går över gatan. Kvinnan vänder sig om och tittar vart hennes partner tagit vägen. Mannen går med systemkassen lugnt och hasande efter.
Kvinnan: Vad positiv du är!? Vet du, det enda positiva med dig är ditt HIV-test, annars är du tafanimig alltid negativ.
Mannen fortsätter lunka på i samma takt, utan att lyfta ett ögonbryn.

Cred: Maxen

66 thoughts on “Det inofficiella pärleportstestet: Skratta åt den här och du kommer till helvetet

 1. Zachary says:

  Någonting säger mig att den relationen inte kommer att vara länge!

 2. tove says:

  #40 NewDeer : Om folk nu finner det underhållande att överanalysera saker du inte egentligen behöver bry dig om tycker jag nog att de kan få göra det. Alla överanalyserar någon gång någonting, medvetet eller omedvetet spelar ingen roll. Vissa gör det här, vissa gör det någon annanstans. Om man nu frågar vad som var kul så kan det alternativt vara så att de vill förstå och skratta åt samma sak som alla andra verkar skratta åt (det kanske är något otroligt dumt jag fått för mig, men när jag frågar saker är det för att jag vill förstå just dessa ting). Och ja, du frågar dig varför man läser om man inte förstår vissa tjuvlyssningar. Svar: de kanske förstår vissa av alla tjuvlyssningar som printas här, men inte andra. Avsaknad av humor är nog inte riktigt din sak att bedöma heller, med tanke på att alla har olika sådan. Glad sommar på dig ;)

 3. Mattias II says:

  Det roliga här är ju inte vad hon säger, utan *hur* hon säger det. Man kan ju lungt utgå från att hon är precis så sur och vrång absolut *hela tiden*. Inte undra på att gubben tar det med ro, han har nog ett ganska effektivt kärringtjat-filter installerat.

  Och nä, man måste inte vara gammal för att vara sur kärring, det är lite med dem som med fjortisar, det är ett sinneslag.

 4. Jessica says:

  tafanimig????

 5. maxen says:

  Mattias II, du tolkar det precis som jag gjorde. Hon sa något riktigt elakt för att få en reaktion och fick absolut ingenting alls. Detta är ju givetvis min personliga tolkning när jag var där, kul att ni gillade den, ha det.

 6. sana says:

  J och jurg, tack för att ni gör det värt att läsa igenom kommentarerna.

 7. SuusieQ says:

  är det inte lite det som ÄR det roliga, att man inte vet hurvida positivt/negativt ska tolkas?

 8. dex says:

  läbbigt… :D

 9. Tjej says:

  Jurg: Det roligaste med den här tjuvlyssningen var ju din kommentar. Kan du inte berätta mer om korvkiosken? Gick det hela blodigt till? :D

 10. Tjabo says:

  Jag inte bara skrattar åt den- den är hysteriskt komisk!- jag tänker börja anamma den också!!! Grym!

 11. Anna says:

  hahah, vad taskig..

 12. Jotto says:

  HAHHHAHHAHAHAHHHHHHAHA tänk att höra det där! XD

 13. jurg says:

  Tjej 59: visst kan jag beratta mer, det ar en riktigt spannande historia. men det far bli efter semestern, da jag har ett riktigt tangentbord igen

 14. Sofie says:

  sorgligt. :(

 15. Gilmo says:

  Tragikomik. <3

 16. Cat says:

  Jo rubiken var ju passade, tjuvlyssnig är dock inte rolig på någon nivå, är en skadeglad liten jävel, men om hans test är positivt har en en livshotande sjukdom som bryter ner hans imunsystem så att en vanlig vinterkräck sjuka eller förkylning kan döda honom, på vilket sätt är detta roligt?
  Ni som skratta, tänk på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *