”…det kom in en jävla asiat”

Centrala Göteborg

Tjej ~22 berättar om någonting för en kompis som har asiatisk ursprung.
Tjejen: …Och då kom det in en jävla kines!
Tjejen hajar till och inser vad hon har sagt.
Tjejen: Oj, men du förstår vad jag menar…

Cred: Lovisa S

65 thoughts on “”…det kom in en jävla asiat”

 1. zapp says:

  Bussola> sen har ju kina som bekant världens största befolkning som är spridd över en enorm yta, så att klumpa ihop kineser till att ha ett speciellt utseende går inte heller, de ser väldigt olika ut i olika delar av landet.

 2. JB says:

  film och film det är ifrån Dave Chappelle – http://www.youtube.com/watch?v=ywQ-DEqBKHA

 3. Emma says:

  #7 Godis

  Finner inga ord, mer än att det är ett ljusår skillnad hur kränkande det är att kallas för neger och att kallas för svenn.

 4. Emma says:

  Svenne ska det stå.

 5. Bussola says:

  zapp: ja, men det är Shanghai, Peking och Hong Kong som får representera kineserna oftast eftersom de inre delarna är så fattiga att de sällan syns utomlands förutom på National geographic.

 6. Adam says:

  Jag vet inte ifall det är syftet men rubriken fick mig att tänka på en grej som dom körde på tv-serien, ”Värsta språket”, med Fredrik Lindström. Det var en kille som kom in till killtoan och stallde sig vid pissoaren, och på kaklet framför pissoaren så hade någon klottrat ”Tom är en kuk”. Den som kom in stryker då över ordet ”kuk” och skriver istället ”penis”=”Tom är en penis” således.

 7. Stunning says:

  Sånt där gör jag jämt. Typ antyder att någon skulle vara lite knäpp i huvudet för att han har gamla föräldrar, och sedan kommer på att jag sagt det till en kompis som har ännu äldre föräldrar. Eller berättar hur äckligt det är med slitet hår för någon som har komplex för sitt slitna hår.
  Det är rätt pinsamt med tanke på att jag alltid kommer på vad jag sagt alldeles precis när jag avslutat meningen, men som tur är, är jag en hejare på att släta över och babbla bort det pinsamma.

 8. Stunning says:

  Skurt: Hahahahaha!
  Emma: Det är för att folk är så dumma så de tror att bara människor från t ex Mellanöstern eller Öststaterna eller Afrika eller Asien eller liknande är invandrare. De fattar inte att den största invandrargruppen i Sverige kommer från Finland. Jag hörde en kille säga en gång; ”Jag hatar invandrare! Jag önskar att jag kunde flytta till ett land där de inte tog emot några jävla invandrare!”…
  X: Fy fan vad hemskt och pinsamt. Hoppas han skämdes.

 9. what says:

  vad menas med asiatiskt ursprung? snackar vi om nån som ser ut som en lankes?

  eller kanske som en kines/japan/taiwanes osv?

  eller om en indier?

  eller nån ryss?

 10. Elisabeth says:

  #53, Emma jag håller med dig fullständigt, och för er som inte förstår skillnaden kanske borde några poäng sociologi…

 11. Dynadin says:

  Det är såklart VÄRRE att kalla någon för neger, kroknäsa, svartskalle etc mycket pga av den historiska bakgrunden men bara för det så är det INTE okej att kalla någon för svenne, svenne-hora, viting osv, det är inte lika värdeladdat men det är alltid lika korkat att trycka ner någon pga hudfärg, ursprung, sexualitet, utseende etc……man ska aldrig uppmuntra att fördomar får fortsätta att slå rot i samhället oavsett den uppenbara skillnaden i värdeladdning……ett ont gör inte ett annat ont mer okej! Lite psykologistudier skulle kanske inte skada! Alla tar psykisk skada av att bli nedtryckta, oavsett vem man är!

 12. Niki says:

  hahaha!
  min kille är halvasiat men det hindrar inte mig från att slänga mig med liknande uttryck.
  Själv tycker jag gott man kan kalla folk för lite vad som helst, men inte pga deras ursprung el. dyl, utan pga hur de beter sig. Och att då ett ”kines” slinker in när det gäller en kines är väl inte så konstigt…

 13. Indiern says:

  Kommentarerna var tiodubbelt laskigare an tjuvlyssningen. ”så hade ju knappast jag tagit illa upp, bara för att norrmän och svenskar ser likadana ut.”
  Eeeh…det ar skillnad mannen. Svennar ar majoritet i svenska samhalle. Att vara vit ar norm. Jag haller med personen som tyckte att folk borde flytta fran sina lanthalor.

 14. litenvilsenjag says:

  detta påminner mig om när jag och några vänner var ute i skogen för en övernattnig var av en kille som är av invandrarbakgrund tappar sin korv i elden när vi grillar var av han försöker desperat rädda den men får tag i ett koll och både bränner sig och blir ganska sotig. villket leder till att en annan kille säger ”oj nu blev du svart”

 15. Hej på er bondlurkar says:

  För vissa Svenskar finns bara ett fåtal folk i världen:

  Kineser (Japaner, Koreaner, Thailändare, Vietnameser m.m)

  Turkar (Kurder, Iranier, Irakier, Syrier, Araber m.m)

  Varför?

  Ni kanske inte ens visste att det fanns så många folk i världen, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *