Det krävs nog en mästercock för att göra henne nöjd

Buss 4, Odengatan, Stockholm

Bussen är proppfull. Två tjejer och en kille står och pratar, uppenbarligen använder de kodord; ”äta lasagne” istället för ”ha sex”.
Tjej 1 (irriterat när hennes mobiltelefon ringer): Men åååh, sluta ringa då… Fan vad jobbig han är! Ända sen vi åt lasagne har han ringt och ringt.
Tjej 2: Vad säger han då?
Tjej 1: Amen, han liksom ”amen nu måste vi prata om att vi ätit lasagne… hur känns det för dig…” Jag pallar inte.
Tjej 2 (fnissar): Men hm… vad var det för fel på lasagnen då, var den inte bra?
Tjej 1 (dröjande): Eh… nja, men vi kan säga såhär… I want some more salami in my lasagna…

0 thoughts on “Det krävs nog en mästercock för att göra henne nöjd

 1. Jacob says:

  Kul tjuvlyssning, men varför förstöra den redan på första raden? Skit i beskrivningarna så får man fundera ut resten själv och så kan man garva hela vägen hem. Den här var ju helt meningslös att läsa efter de två första raderna. Synd.

 2. David says:

  Varför ha kodord?

 3. Malin says:

  Patric; Klockrent!

 4. Lollo says:

  Hey, jag måste tillstå (angående den något överdrivet framskridna diskussionen däruppe som jag nu slagkraftigt tillför lite till) att det är väl inte så att det alltid är tjejen det är fel på, eller alltid killen?
  Det hänger mycket på teknik, och då varierar det väl vem det var som kunde gjort bättre ifrån sig!

  Christ.

 5. kjbr says:

  rolig tjuvlyssning…

 6. Frida says:

  Hm… Ponera att man har haft sex med killar tidigare med lite större resurser. Inte stora som i störst, men större än denna kille. Då får han jobba som bara den med det lilla han har. Gör han inte det, blir det svårt att som tjej uppleva samma njutning. Det handlar inte om huruvida tjejen är slapp eller ej, herregud! Slapp kan man bli av tex barnafödsel, det är inget som tjejer i 20-25-årsåldern utan barn brukar lida av. Det här har hänt mig, jag hade sex med en kille med en väldigt liten snopp. Och jag är inte slapp. Men skillnaden var radikal.

 7. Andreas says:

  Haha superkul tjuvlyssning och störtsköna kodord. Men som andra sagt avslöja inte direkt vad det handlar om vi klarar alla av att tänka själva ;).

  Apropå den vidare diskussionen så tycker jag det är himla tråkigt med folk som bara klagar på det andra könet. Sanningen är ju att vi alla är olika män som kvinnor och har olika tankar och drifter som tänder oss. Allting blir så mycket enklare om tjejer och killar bara slänger bort alla ideér om hur det ”ska vara” och krav. Viktigast att prata med varandra om hur vi vill ha det i sänghalmen när vi är där. Sen är det självklart så att vissa tjejer uppskattar njutningen av en större salami likväl som vissa killar tänder mer på en tjej med större bröst. Men om det nu är något som inte stämmer så finns ingen anledning att häva ur sig en nedslående kommentar till den personen om det som kanske gör att man inte finner honom/henne intressant som sexpartner/livspartner. Sen tycker jag att sexualundervisningen är på tok för dålig att tala om för tjejer hur deras kropp fungerar så att ni själva kan utforska alla skrymslen och vrår själva i jakten på fullständig och högsta möjliga njutning. Slutligen en sak om storleken det enda det spelar roll för är känslan vid just pen.. och möjligheten att få orgasm bara genom de. Men tjejer ett tips ansträng er och knip och släpp hela tiden medan ni får salami i lasagnen med några sekunders mellanrum kommer göra mkt trevligt för båda ;)

 8. emelie says:

  haha fan vilket tattigt kodord.

 9. Andreas says:

  Det är framförallt sjukt kul när man vet vilka det är och vet att de jobbat stenhårt för att odla in kodordet (som för övrigt används flitigt och ytterst avslappnat i våra kretsar nu).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *