Det självklara är inte alltid så självklart..åtminstone inte efter ett par öl!

(En öldrickande man 60+ och en rakad kvinna 40+ i joggningsoverall diskuterar tältet där några killar säljer Telenor-abonnemang).
Mannen: Men nu har du chansen va! Du behöver ju en laddare.
Kvinnan: Jaa, men jag har inget abonnemang hos dem.
Öldrickande man 60+: Men gå fram och säg att du skulle åka på sightseeing-båt till Finland va! Sen skulle du ladda mobilen och då tappa du den i vattnet. Säg att du vill ha en ny!
Kvinnan: Men Telia är Telia, Telenor är Telenor och Comviq är Comviq!
Mannen: Det var som fan!

City Gross, Kungens kurva

0 thoughts on “Det självklara är inte alltid så självklart..åtminstone inte efter ett par öl!

 1. Mats says:

  Jag måste hålla med dem som säger att kvaliteten på tjuvlyssningarna som publiceras har sjunkit på sistone. Det känns som om ribban har sänkts lite för lågt för vad som accepteras. Skärpning och låt bara bra saker publiceras.

 2. Johanna says:

  Rakad?? ^^

 3. heidi says:

  vad hade det med saken att göra, att hon var rakad och hade joggingoverall på sig?

 4. Rymding says:

  Hur då rakad? Ibland får man mera information än man kan använda.

 5. Damon (www.tjuvlyssnat.se) says:

  Ja, rakad på huvudet snuskpellar. Skrev lite hur hon såg ut så att ni fick en bättre bild. blir lite tråkigt att bara skriva kvinna 40+. Angående kvalitet så beror det på att det är semestertider, och vi får in mycket mindre material, och därför blit kvaliten lägre. Men vi ska faktiskt också ta lite semester nu, så det kommer bli färre inlägg. Men håll ut, om några veckor är alla tjuvlyssnare tillbaka igen.

 6. Mårten says:

  Vore ju bra om ni faktiskt fixade så att länkarna på tjuvlyssnat.feber.se är riktade till densamme istället för http://www.tjuvlyssnat.se som inte verkar finnas längre.

 7. jonas says:

  Jag fattar verkligen inte Mats efterlysning efter färre inlägg! En tråkig tjuvlyssning förstör väl inte en rolig tjuvlyssning? Och med största säkerhet finns det någon där ute som tycker att även det tråkiga är roligt. Sluta kräkas på tråkiga inlägg, publicera mera!

 8. Lars Anders Johansson says:

  Det är aldrig för sent att lära sig något nytt!

 9. KR says:

  Jag vill ha med även tråkiga tjuvlyssningar! Publicera allt. Ingen tjuvlyssning i världen kan göra livet på jobbet i sommarvärmen tråkigare – tvärtom.

 10. Catja says:

  Mats. Du har nog missat poängen med Tjuvlyssnat. Dem finns inte till för att roa just dig. Ps…läs innan vad just Tjuvlyssnnat handlar om. Det handlar om möten mellan människor inte idioter

 11. mia says:

  Sen när kan man få gratis laddare av folk som säljer mobilabonnemang? Alldeles oavsett om man har den operatören eller inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *