Det verkar som om han har tappat mer än bara sitt kort…

OKQ8, Stockholm

Två berusade män ~30 kommer stressat in på bensinmacken och går fram till kassan där två biträden står.
Man 1: Fan jag måste låna telefonen och ringa och spärra mitt kort, jag måste ha tappat det någonstans.
Man 2: Men ta det lugnt… (Han vänder sig till det ena biträdet) Har du mött en sån nojig person förut?
Biträde 1: Men det är klart man är orolig ifall man tappat sitt kort.
Man 1: Det måste ha varit killen i svarttaxin, jag gav ju honom mitt kort för att jag skulle betala. Då ringde han ett nummer och efter en stund sa han att det var problem och att han behövde min kod. Så då skrev jag in min kod i hans mobil.
Biträde 2: Gav du bort ditt kort och din kod till en kille i en svarttaxi? Tror du att du kan betala med kort i hans bil?
Man 1: Ja, han sa att det var problem så han behövde koden så skulle det ordna sig.
Mannen ringer och spärrar sitt kort men fortsätter att agera stressat.
Man 2: Men ta det lugnt, du behöver inte vara nojig. Ifall han har blåst dig så har han blåst dig, det spelar ingen roll ifall du står här och är nojig. Ta det lugnt så går vi hem och äter chips istället.

Cred: Rasmus

0 thoughts on “Det verkar som om han har tappat mer än bara sitt kort…

 1. Julia says:

  #2, niklas:

  Jag tycker själv att det är rätt onödigt att påpeka det, eftersom jag inte direkt tar illa upp av sånt, men det börjar bli så jävla tröttande att höra såna kommentarer hela tiden. Det är rätt rasistiskt faktiskt. Kan vi inte bara lägga av med att kalla varandra ”dryga stockholmare”, ”dumma göteborare”, ”typiskt malmöbor” eller liknande dumma kommentarer? Kritisera sin egen stad kan man väl göra kärleksfullt, men det är faktiskt lite stötande när andra sätter en i ett fack bara för att man bor i en speciell stad. Så lägg bara ner, okej?

 2. Smarry says:

  och det är därför jag alltid har diggat norrland. har aldrig bott där men norrland är så jävla coolt.
  jag lever i fylleslag och hårkel-dealande, sprit och dråger (med Å)…. Men inget är så coolt som gamla hederliga människor som gör det rätta.

  och vad detta hade med huvudämnet att göra vet bara Ulf Dinkelspiel

 3. Mymmeli says:

  Andreas: Ah, bullshit. Inte det med de 80 000 kronorna, det tror jag absolut pa, men inte en chans i varlden att svarttaxin skulle ta ut pengarna som resan kostade.
  1) Sa arligt folk sysslar inte med svarttaxi.
  2) Om det var en arlig chaffis skulle han, for att fa sina pengar, mojligtvis aka forbi en bankomat och ta ut pengarna, och darmed fa koden, men:
  3) Kortet skulle inte saknas.

  Inte ens i tanken finns den teorin, tyvarr. Dock lite gulligt att du tanker den :P

 4. Anna says:

  Angående nojigheten är jag precis som man 1 men skulle hellre vilja vara som man 2…

 5. Michael says:

  Alltså… det som stör MIG mest med den här tråden är att man rör sig från begreppet SVARTTAXI och sedan upprepade gånger skriver TAXICHAUFFÖREN. Han ÄR inte taxichaufför i något som helst avssende. Jag hoppas INNERLIGEN att folk inser skillnaden, trots det imperfekta språkbruket! Det är som att kalla en farmaceut för knarkhandlare.

  Den som åker svarttaxi åker HELT OFÖRSÄKRAD om nåt skulle hända. Du kan bli rånad, våldtagen, misshandlad eller avsläppt på ett helt annat ställe än du hade tänkt dig. Till vem ska du vända dig? Pja, du kan ju alltid gå in på en mack och gorma.
  ;-)

 6. Michael says:

  PST!
  GLÖM tanken att en SVARTTAXIförare (Chaufförer har körkort, men jag tvivlar på att alla svartförare har det) skulle ha en kreditkortsläsare i bilen eller ens rimlig tillgång till en sån. Varför? Öööh… För att det krävs att man bedriver en affärsmässig verksamhet för att få tillgång till en sån läsare. Den som kör svarttaxi bedriver knappast affärsmässig verksamhet i lagens mening.

 7. Biträde 2 says:

  Till dig som undrade om det var påhittat… Nej tyvärr. Jag är ”Biträde 2” och vi kunde faan inte fatta att killen menade allvar… Bensinstationen är omgiven av många bankomater så pengarna hade nog försvunnit från kontot innan han hunnit spärra spärra kortet. Tja, det är väl såna här lägen som ger den berömda bakfylleångesten!

 8. Andreas says:

  Mymmeli: Jag vill ju gärna tro det bästa om människor. Men svarttaxi är ett ganska okänt fenomen här uppe där jag bor, det var därför jag frågade. Tack för kommentaren. :)

 9. elin says:

  Denna gillar jag av 1 anledning, råkade för ett tag ut för nästan exakt samma grej på jobbet…. Hoppas nästan det var samma kille!.. Tänk att det finns så dumma människor……!!

 10. Martin says:

  Dum får lida!! Det ska kosta att vara så dum.

  Twiggey! – Det handlar inte om att vara elak eller inte. Man måste kunna kräva att en vuxen(?) människa tänker till lite innan den lämnar ut sitt kort+kod. Sluta försök vara så otroligt PK.

 11. maria says:

  man kanske skulle bli svartaxi-chaffis..

 12. Björn says:

  Hahahahaha. Jag gillar svarttaxi-chaffisen. han lär ju blivit förvånad och lycklig när killen går med på att skriva in sin kod i telefonen =)

 13. Tor says:

  Ursprungligen fån Twiggey! Post 17: ”Nämen nu tycker jag ni e lite taskiga ni som säger att om man är så dum så förtjänar man det. Jag förstår inte varför man skulle förtjäna elakheter för att man är förvirrad, aspackad eller okunnig. De är väl just de personerna som behöver människors godhet och överseende. Annars kanske de dör i förtid. Tycker ni att de förtjänar det? Nä det tycker inte jag i alla fall. MER KÄRLEK OCH TOLERANS TILL ALLA!!! :) Puss på er ALLA!”

  PRECIS!!! jag håller med till 100000 Promille!!! det är ok att garva arshlet av sig åt det, men dom som säger att han förtjänade det är dummare än Han NÅGONSIN kommer att bli…

 14. Rille says:

  Det bästa var ju slutklämmen med att gå hem och äta chips. :)

 15. AnnaH says:

  hur dum får man vara? vad hade han druckit, T-sprit?!

 16. Scrafsie says:

  Jag gillar Man2 :)

 17. Jens says:

  Första misstaget dom gjorde var väl att ta en svarttaxi överhuvudtaget.
  Lite synd att lagstiftningen ser ut som den gör, för i dagsläget går det knappt att sätta dit dom.

 18. Jens says:

  Dom = svarttaxi, dvs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *