Det vore kanske nyttigt för honom att gå i någon annans skor…

Radical Sports, Malmö

En riktig wannabe-kille glider in i butiken som om han ägde den och greppar tag i ett par skor.
Killen (skriker): Har ni dessa i 43, eller?
Butiksbiträdet (svarar snabbt högt och tydligt): Nä, jag brukar inte beställa så stora storlekar på damskorna.
Killen lämnar snabbt butiken.

Cred: Johan & Niklas

0 thoughts on “Det vore kanske nyttigt för honom att gå i någon annans skor…

 1. Malin says:

  *skrattar åt tanken på en wannabe-gurka*

 2. Johanna says:

  Haha, tycker nästan att kommentarerna med alla funderingar om wannabe killen/wannabe-killen var roligare än själva tjuvlyssningen. Och då var den ändå otroligt skön. Tack, Ida, tycker exakt som dig. Är så sjukt trött på kunder som tycker att de bara kan skrika sin fråga rakt ut, utan att ta minsta hänsyn till att jag kanske står och hjälper en annan kund i kassan eller att mäta barns fötter.

 3. Johanna says:

  Måste bara tillägga ett exempel på en dum wannabe kund som jag hade häromdan. Kommer stormande in en man i femtioårs-åldern och undrar om vi inte har NÅGRA märkesskor, och när jag svarar nej så frågar han undrande om vi verkligen inte hade några, typ nike, adidas. Svarar nej igen och då utbrister han: ”Bara såna här Made in China-skor!” rynkar på näsan och marcherar ut. Tyckte det var så otroligt kul, snacka om att inte ha någon insikt om vilka som tillverkar hans dyra märkesskor.

 4. N says:

  Dom menar nog att det är en wannabe skatare eller liknande..

 5. Patric says:

  Wannabe vadå? Wannabe sportfåne eller vad? Hur som helst så var tjuvlyssningen kul. ^^

 6. so says:

  haha klockren ju!

 7. Tina says:

  haha! ägd! :D

 8. Andy says:

  Snubbar som tror de äger världen behöver få bli ägda för att komma ned på jorden igen…klockren kommentar, men säkert sanningen också…

  Tjejer med stora fötter:

  Tyvärr handlar det om att efterfrågan är så låg att de inte kan ta in stora volymer i vissa storlekar. Det gäller oavsett om du är kille eller tjej eller är ovanligt stor eller liten. Gillade iden med att få killar att börja gå i typiska tjejskor för att få lite större storlekar…:P…mer praktiskt och troligt vore dock om tjejer kunde lockas att gå i mer fotriktiga skor istället.

  Vet inte hur många ggr jag fått följa med in i diverse skobutiker och att min respektive hittat ett par snygga skor efter ett antal timmar bara för att några dagar senare få höra att de inte är bekväma…

 9. Karro says:

  Paris Hilton har tydligen storlek 43, likaså min kusin. Så det finns nog en hel del tjejer med stora fötter!

 10. cresta says:

  haha, ja det där var faktiskt rätt åt honom.. han var väldigt bred.. =P

  annars e det faktiskt rätt jobbigt med sportskor… ! om man lyckas missa de där ”avdelningarna”… sportskor ser jävligt lika ut så det där är minsann inte så lätt att se vad som är dam/herr-skor vid första anblick.. jag har själv gått och pekat på ett par skor och ba ’åh va snygga!’ och min kompis: ’det där e juh killdojjor’! innan jag har gått närmare och kollat storleken under så ser iaf JAG ingen skillnad på sportskor… (!)

 11. Kribban says:

  ”Somliga går i TRANSiga skor”

 12. Martin says:

  Tack, Koffa (#40) för en grym alternativ rubrik! Det finns några guldkorn i den snåriga svenska filmdjungeln trots allt…

 13. Maja says:

  majan #21: Ånej, tro inte att du vinner några sympatier hos mig över ditt ömkande över dina små porslins-barbiefötter!

 14. Johanna says:

  Jag jobbar själv i en i en stor skobutik i city, och våra inköpare köpte in lite olika skor förra våren upp till strl 42, ballerinas och lite annat. Det slutatde med att vi fick rea ut de flesta, det är tyvärr så att det inte säljer. Visst finns det en efterfrågan. Men inte tillräckligt för att det ska vara ekonomiskt försvarbart för oss att köpa in större storlekar.

 15. Vidde says:

  Jag har tyvärr fått samma svar; ”Nej, de där skorna finns bara i damstorlekar”. Inte särskilt uppmuntrande när man som tjej ska köpa skor. Kan inte butiken köpa in efter en normalkurva som är anpassad efter befolkningen?

 16. Vidde says:

  Sedan är det ju så att har man lite större fötter har man för länge sedan utvecklat ett hat mot skoshopping, så skulle det finnas skor i ens storlek någonstans är det ju mindre troligt att man hittar dem då man inte går omkring och tittar på skor för nöjes skull som en annan 38:a.

 17. Nicke says:

  HAHAHAHAHAHA såååååååå ägd!!!! Det där gjorde min dag…

 18. Julia says:

  Hahaha, fast iofs kan man ju inte klandra honom. Radical Sports låter ju onekligen som en sportaffär, och det är ju knappt någon skillnad alls på dam- och herrskor inom sporten!

 19. Twiggey says:

  hahahahahaha! nu har jag haft så himla roligt en lång stund. Tjuvlyssningen var klockren men diskussionen var ju ännu roligare och mycket intressant. Jag var tvungen att resa mig upp och gå och välta i min säng av asgarv när jag läste Yammas kommentar (16) om huruvida evolutionen gjort att det blir vanligare och vanligare att kvinnor har stora fötter, haha, jag undrade också över Skurts inlägg som var sjukt roligt! Jag har inte läst alla inlägg men såg att en del reagerade över att det inte är schysst att skratta åt folk som blir förolämpade eller kränkta. Jag tycker att det är ”wannabe-killen” själv som trycker ner sig själv i skorna (oh! så fyndig jag var nu, hehe), hade han varit cool på riktigt hade han inte skämts över att skorna han gillade var damskor, som många säger: vad spelar det för roll? Jag är kvinna och tycker ofta att de kläder och skor som är ämnade åt killar är snyggare än de som har tjejer som målgrupp. So what? Slopa könsdiskursen inom modevärlden!!! …och överallt annars med för den delen..

 20. Alma says:

  De dumma damskorna finns nästan alltid bara till 41… Jag har 42 >:(

 21. ELdh says:

  Det dom menar med wannabe kille är säkert en ”gangsta” eller snarare ”wanksta” en sån som vill vara som alla på mtv, det vill säga rappare med dålig barndom osv. =)

 22. lol says:

  Så jävla skön butiksbiträden va!

 23. Broberg says:

  Alla ni som någon gång haft en innerlig önskan att bära damskor fast ni innerst inne länge varit fullt medvedna om att det inte är er grej. Var vänliga stå upp.

 24. raan says:

  hahah så BRA

 25. Helena says:

  Jo! jag har storlek 43 och det finns en bra affär uppe i Ludvika som har ett bra mycket skor för oss. Blev jätteglad när man kunde få prova flera par skor där. Tror att det låg på Storgatan där uppe.
  Lycka till alla tjejer som har stora fötter

 26. FATTAR NI NU? says:

  Men fattar ingen?! En wannabe kille är en kille som tror sig vara något mer speciellt än vad han egentligen är. Personen som stiger in i butiken är alltså EN KILLE SOM SER SIG SJÄLV SOM BÄTTRE OCH MER SPECIELL ÄN ANDRA. :) Lättare nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *