Du vet att du är en nörd, när du inte ens får till det i din final fantasy

Buss 18 mot Backa, Göteborg

Två smala långhåriga killar ~15 sitter och dividerar om nackdelarna med olika religioner, diskussion övergår till vad de skulle göra om världen skulle gå under om 24 timmar.
Kille1: Jag skulle gå till Hobbex och hämta ett svärd. Sen gå ut i Nordstan och hugga alla religiösa bara för de är så pantade.
Kille2: Ja det skulle vara grymt!
Kille1: Fast så skulle det säkert bli massa orgier överallt också. Alla skulle ha sex överallt!
Kille2: Ja, det skulle säkert finnas någon som ville ha sex med oss också…
Kille1: Ja, kanske….
Tystnad infaller och båda stirrar ut i tomheten framför dem.

Cred: Peter

84 thoughts on “Du vet att du är en nörd, när du inte ens får till det i din final fantasy

 1. Fisk ofc says:

  Men gud va sorgligt ;___;

 2. Laura says:

  Jag skulle börja med en ny träningsmetod: ”Gå ner fem kilo på fyra veckor.”

 3. Malin Deilert says:

  Namen ååååh, hahahahaha. Stackarna.

 4. Malin Deilert says:

  Namen ååååh, hahahahaha. Stackarna.

 5. Mily says:

  #48: Meningen med livet. En mening som man inte själv skapat. Man kan skapa en egen mening med livet, men meningen med livet kan också innebära att du skapades för att göra en sak, förutbestämt kan man säga.

 6. Tage says:

  #49 Mily: Om du läser mitt inlägg igen så märker du att jag inte nämnde någonting om ett högre mål. Att jag inte tror på vad du kallar ”ett högre mål” betyder dock inte att jag inte finner en mening med mitt liv. Vi pratar om olika saker.

 7. Tage says:

  Och med mitt 49 menar jag tydligen 47. :-)

 8. Tage says:

  #47 Mily: Dessutom så ”tror” jag inte att världen skapades av en slump. Till skillnad från dig så tror jag ingenting i det fallet. Jag bara konstaterar att jag inte vet, samt att det är lika sannolikt/osannolikt att det är en gud, det flygande spaghettimonstret eller Peter Pan som ”skapade världen”.

 9. a says:

  Men lägg av med meningen med livet already. Kan vi inte prata lite mer om Hobbex-svärd istället? Jag är mycket intresserad av detta. Vill veta material, slipning, pris och så vidare. Hur ornamenterat handtaget är och om man får magiska krafter av det. Ingår svärdslida, vadmalskåpa och sköld? Vem här har handlat ett svärd på Hobbex och kan berätta mer?

 10. . says:

  Det är oerhört kränkade att hela tiden mötas av att folk tror att man är blåst och hjärntvättad för att man har en Gudstro och bekänner sig vid en religion.

 11. Isprinsessa says:

  Gulp… ska försöka undvika Nordstan..

 12. Pixie says:

  58: Läst Richard Dawkins nyligen anar jag :P

 13. Hindur says:

  #59 punkten: men…det är man ju?

 14. Oxido says:

  #60 .: De som tror det är bara naiva och har dålig självinsikt. De flesta vet att det finns religiösa personer som bevisligen är mycket intelligenta och har förmåga att tänka själva.

  Har du någon gång försökt få något att funka, och i den sista fasen tänkt, hoppas det slumpar sig så att det funkar? Den som gjort det mer än en gång vet att universum hade ALDRIG funkat så bra som det gör av ren slump :-)

 15. Oxido says:

  #59 a: Samurajsvärd ska vara vikta, en sjujävlars massa gånger… fast sådana får man nog inte köpa på hobbex :)

 16. Maaa´kus says:

  Undra hur inlägg #11 – Jurg resonerar?

  Om jorden går under inom 24 timmar känns ju boken ”Lär dig jonglera på 48 timmar” ganska bortkastad. Varför passa på att lära sig något till hälften bara?

 17. jurg says:

  66 maaakus: Känns som att det finns vissa saker du bara förstår till hälften ungefär.

 18. Glenn says:

  JAG VILL!!!!

 19. nebbig says:

  #66 Maaa´kus:
  Det är inte alls bortkastat, jag läste den på 24 timmar och nu är jag jättebra på att jonglera med en hand och 1,5 bollar.

 20. f says:

  #64 Oxido: Men hur vet vi att det funkar bra? Vi har ju inget att jämföra med.

 21. Bendro says:

  #65 Oxido
  ”Samurajsvärd ska vara vikta, en sjujävlars massa gånger…”

  Blir dom inte jäkligt korta då till slut?

 22. Oxido says:

  #32 fd: Enligt historieböcker så var det absolut mest troende som blev dödade i korstågen, så det var ett helt felaktigt exempel.
  .
  #71 Bendro: Beror på hur långa de var från början.

 23. Oxido says:

  #66 maaakus: när du skriver inlägg som visar att du inte hänger med för fem öre, är det då en bra idé/reklam att ta med en länk till din blogg?

 24. Blaha says:

  Oxido, klart som fan flest troende blev mördade eftersom de mördade folk med ”fel” tro och det fanns klart mycket fler muslimer än ateister i ”det heliga landet”.

  En bra lösning skulle va att skeppa ut alla er religösa knäppskallar till en öde ö där ni kan tampas tills haft ihjäl varandra.

  Alla vinner på det, ni kommer till himlen som martyer, guds krigare, troende, bekämpande av fel religon eller vilka kriterier just din religon har. Vi som inte tror på sagor kan käka popcorn, kolla på er på tv och passa på att njuta av den korta tid man lever.

  Alla borde bli nöjda.

 25. Hindur says:

  #74 Blaha: DU är min gud!

 26. Math says:

  @75 razor..? Fake? på vilket sätt?

  Haha roliga snubbar! Självförtroende boys!

 27. Christoffer says:

  Hahaha, är detta seriöst?!?! :D

 28. Alias says:

  Berätta mer om det där med spagettimonstret? Jag börjar fundera på om det kanske kan vara nånting..?

  Väl ungefär på så sätt som några som hade jävligt tråkigt för jävligt länge sen en måndagskväll i nån bortglömd håla i Irak började lägga grunden till gamla testamentet?
  ”Döh, kan inte du dra den där om noak igen! Du vet han å båten! Och den här råa grisen full med trikiner ska vi inte äta igen. Kanske djuret det är fel på, typ orent eller nått?”

 29. Herr Hedning says:

  Jag är ganska säker på att jag var en av dessa killar på bussen. For the record, jag och min vän är inte riktigt så patetiska. Om jag mins konversationen rätt så sade jag skämtfullt något om att vi skulle kunna delta i dessa orgier, sedan minns jag inte så mycket men jag är ganska säker på att det inte blev den formen av tystnad som Damon beskriver. Dessutom, ingen av oss två skulle sänka oss till att använda ord såsom ”pantad”. Samt att det troligtvis var några fler svordomar här och var.

  Och för att klargöra, jag är ganska säker på att dessa religiösa människor som jag syftade på att jag skulle ”hugga ner” var fanatiker, inte den vanliga religiösa människan. Har inget större emot religion, men jag finner det svårt att ta det allvarligt.

  #42 Helén Ja, jag har iaf aspergers, dock ej min vän.

 30. Herr Hedning says:

  Ah, just det ja, vi är icke besläktade på något sätt. Bara djävulskt lika.

 31. Anomynom says:

  Sweet evil Jesus, dessa människor verkar ju ha bra självförtroende xD

 32. Nanami says:

  XD Jag tror jag känner dom två killarna, för min kille berättade om att han samtal med sin kompis hade blivit tjuvlyssnat … hahah XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *