En glamourös era har gått i graven

Upptåget mot Upplands väsby

Fyra tjejer ~20 sitter och pratar om att danskarna röker för mycket. Alla är överens om att det är bra att det är förbjudet att röka på krogen. Det är tyst en stund, sedan tar en av tjejerna till orda igen.
En av tjejerna (utbrister): Men det som är negativt är att förut luktade det alltid rök, så då kände ingen om man luktade svett eller hade fisit.

58 thoughts on “En glamourös era har gått i graven

 1. Karoline says:

  #44 Liten: pendeln som går mellan Gävle och Upplands Väsby (och som stannar i bl a Uppsala) kallas Upptåget :)

 2. Smaskens says:

  Tycker det är olustigt att kommentarerna censureras eller tas bort för att de är för lika andra kommentarer. Damon = Gestapo?

 3. Damon says:

  Smaskens: Hur kul är det för alla andra att läsa samma kommentar 8 ggr på raken? Jag tror att den olustigheten är större än den du utsätts för… F.ö. modererar jag kommentarer härinne på onsdagar, övrig tid är det oftast någon annan i redaktionen eller Andreas. Kram!

 4. peppers says:

  Låter väldigt lik Johan Glans skämt från Stockholm live förutom att han säger att det luktar kiss..

 5. Szara says:

  peppers, den är äldre än så, men Johan Glans piffade väl med kiss. Kiss är roligare än fis.

 6. anna says:

  Men herregud, För att ha missat att detta troligtvis påpekats av alla som någonsin satt sin fot på krogen måste man nog ha sovit dom senaste 3-4 åren

 7. anton says:

  alltså är detta verkligen roligt? det är ju fan världens största sanning.. det luktar spya svett och (inte varit med om det iofs) fis på krogen nu för tiden.. inget roligt att någon säger det över hvud taget.. det är ju ett av det vanligaste argumenten för att man ska få röka på krogen över huvud taget..

 8. Linus says:

  …och Glans tog den med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *