"En timme?! Var är min bloody mary?!"

På ett flygplan

En mamma ~30 sitter och pratar med sin dotter ~10.
Dottern: Jag vet inte om jag vågar flyga, jag har aldrig flugit innan.
Mamman: Vi har vart uppe i luften i en timme.

Cred: Liinda

60 thoughts on “"En timme?! Var är min bloody mary?!"

 1. Jan J says:

  Hon kanske redan hade fått sin bloody mary.

 2. Djurist says:

  Missbrukare brukar ju visade hur korkade de är på två sätt, för det första genom att missbruka och för det andra genom att tro att det inte märks. Jag hade under en period lite påhugg på ett fängelse och efter ett tag i den miljön så är det inga problem att se vilken drog folk går på, amfetamin, sprit, hash – de kunde lika gärna ha stämplat in det i pannan, nog tusan syns det mer än tydligt vad det gör med dem. Och ändå går de idioterna och tror att inget händer med dem.

  Vilken drog som är minst farlig är inte alls intressant, om nån skulle försöka introducera sprit och tobak nu skulle det bli tvärförbjudet. Att de finns och är lagliga är ingen anledning till att släppa in mer elände, det räcker mer än väl med det som är lagligt.

 3. Oxido says:

  #48 kalle: När man ser din argumentation för att röka på undrar man om den nedsatta kognitiva förmågan är en effekt av, eller en orsak till, rökningen.

 4. ellerhur says:

  #50 Flurp: Hon kanske sov vid starten?

  #48 Kalle: ”Jag är dessutom arbetslös och studerar inte”
  {`¤´}
  Kan det eventuellt finnas ett litet samband där…?

  Jag har provat cannabis EN gång, och jag kände mig precis så jävla dum och frånkopplad som jag uppfattar att de som röker på brukar vara.

 5. Wildheart says:

  #38 kalle: Erfaren som du är så borde du förstått att jag menade känslan av att sväva el. flyga, inte att man tror att man kan flyga. (begreppet ”hög” kommer nog inte av man känner sig som en skyskrapa eller ett torn, lite mera som ”high as a kite” te.x.)
  Men jag är inte lika erfaren…och det är över 20 år sedan sist.
  Och jag skall inte argumentera mot dig, har försökt med andra och lärt mig att det är som att snacka med en vägg, men jag är glad att jag inte fortsatte med brass, en del gamla vänner är inte lika glada idag.

  #50 Flurp: Det kan vara så att hon sov vid starten.

 6. Daddyfoam says:

  Jag tror jag sov när ni skrev att hon kanske sov.

 7. HairySwede says:

  that girl has some good anti-anxiety drugs

 8. Anima Mea says:

  Själv vaknade jag mitt över Atlanten en gång, och undrade om vi lämnat Heathrow ännu… Men då var jag väldigt trött.

 9. Jinzo says:

  Om att ungen missat starten… Inte ovanligt att hon hade med sig en målarbok eller nåt. *poff* en timme hoppar förbi. Eller att hon tog sig en liten lur innan start och hade precis vaknat.

  Gullig liten tjuvlyssning förövrigt.

 10. Rayzorz says:

  För att sammanställa min uppskattade reaktion av flickan så citerar jag Egoraptor’s Awesome Centre: ”Whaaaaaaaaaaaaaaaaat??”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *