En vacker dag skulle hon bli sakkunnig hos SD…

Fritidsgård, mindre by i Östergötland

Tre stycken tjejer ~15 diskuterar var de ska praktisera någonstans i höst.
Tjej 1: Jag mejlade Fredrik Reinfeldt och frågade om jag fick praoa där, jag sa att jag var mycket intresserad av politik.
Tjej 2: Hur gick det då?
Tjej 1: Han sa att man inte kunde praoa hos han personligen. Men i riksdagen borde det gå…
”Men hallå, vad är riksdagen?” mejlade jag tillbaka.

Cred: Calle

69 thoughts on “En vacker dag skulle hon bli sakkunnig hos SD…

 1. Wildheart says:

  Folk ska flytta, folk ska blandas, hade det inte varit så hade vi inte haft nån utveckling.
  Då hade vi suttit i våra grottor.
  Med inavel.

 2. Anka says:

  Partier och politik förlöjligas i allmänhet i högre grad än annat. Det kommer liksom med området. SD-politikerna kan ta vara på sig själva, och bör om inte annat vara vana med kritiken vid det här laget. Försök skaffa litet tjockare hud så att ni inte blir så tusans förorättade över varje liten skymf.

  Kul rubrik, tyckte jag.

 3. L says:

  Hear hear Wildheart!
  Bra rubrik för övrigt! Fuck politiskt obunden, making fun of stereotypes är ju vad tjuvlyssnat står för!

  Man skäms för övrigt att vara åt vänsterhållet när en ”röding” här inne skriver att han tappar tilltron till demokratin för vad den yngre tjejen sa.

 4. Pixan -taking the fight! says:

  Haha..hon hade kanske hoppats att lära sig en del där, ELLER så va intresset vääääldigt nyvunnet.. =P
  # 11, tror iof han hade en sekreterare som svarade…

 5. littlepuppy says:

  alltså för att vara snäll mot tjejen så kanske man kan anta att hon är intresserad av några politiska frågor men var sjuk den gången de gick igenom riksdagen och allt det i skolan

 6. Damon says:

  Den här sidan driver med allt från muslimer till Kungen. Get used to it. Klart man får ifrågasätta invandringspolitiken. Men räkna med att själva bli ifrågasatta då.

  Och givetvis är det ett skämt att alla från Dalarna är bönder. Det är mest riktat mot mina vänner från Dalarna, på min privata blogg. Har inte ett skit att göra med detta.

 7. oxido says:

  Ok björne får leva, trots att ni inte visste vem som var sakkunnig i SD.
  .
  När det gäller SD så anser jag att det är vad man skulle kunna kalla skurkar i kostym. Dvs de har ett partiprogram som låter någorlunda milt, sedan ikläder de sig rollen hos de missförstådda som alla ser som skurkar.

  Det är självklart inget fel att ha en åsikt om hur mycket invandring man skall ha, men när man börjar komma med saker som betyder att alla människor inte har lika värde eller att invandrare tar våra skattepengar och tar våra kvinnor. Då har man plötsligt vandrat in på trångsynthetens gårdsplan. Om människor har olika värde på grund av sitt ursprung så är vi helt enkelt inte en demokratisk stat längre.

 8. Nolen says:

  Det finns inte över 18 miljarder miljarder riskorn i världen. Riksdagen måste väl vara nationaldagen?

 9. Psychoria says:

  Om någon här hade brytt sig tillräckligt för att maila till riksdagens medlemmar själva så hade ni vetat att Sverige faktiskt är ett av de länder i världen där man kan nå fram till sina folkvalda. En del av svaren är utan tvivel personliga också, även om partiledare normalt har folk som hjälper till emellanåt. Jag kampanjade mot PUL för ett antal år sedan och blev riktigt imponerad av responsen.

 10. manda says:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, de finns hopp för mig än :D tänka sig att ngn är sämre på politik än vad jag är :D

 11. Kyle says:

  haha skön tjuvlyssning =) men jag förstår inte rubriken? syftar initialerna SD på sverigedemokraterna o isåfall, varför? ser inte kopplingen… ha det bra!

 12. Skully Gully says:

  SverigeDemagogernas anhängare tycks vara väldigt känsliga personer.

 13. Isbjoern says:

  @Kyle: Ja, rubriken syftar på Sverigedemokraterna… Och man kan tycka vad man vill om dem på grund av deras invandringspolicy(en av anledningarna till att jag tycker att de är idioter), men om man läser deras partiprogram så har man utgifter i klass med sossarna ^2, och enda besparingsåtgärderna jag överhuvudtaget hittade var att lägga ner hemspråksundervisning i skolan. Och, förstås, landstingen ska läggas ner och deras pengar ges till närmsta sjukhus, en engångssumma får man förmoda i och med att skatten ska sänkas samtidigt…

  Alla med något innanför pannbenet förstår alltså att en röst på SD förr eller senare leder till att vi ”gör en Island” och kursar. De ÄR idioter, på alla sätt, det är ju svårt att säga något annat…

 14. Isbjoern says:

  Dessutom är enda orsaken till att Jimmie Åkesson är partiledare att han är den enda tillräckligt meriterade partimedlemmen som inte har ett förflutet som nynazist (Obs – sant :O), och så sent som 1996 gick de ut i sin medlemstidning och vädjade till folk att efterleva det nyinförda förbudet mot nazistuniformer…

  Jag tror vi kan slå fast det här en gång för alla; det finns INGA som helst sakkunniga i den soppan.

 15. Slusk says:

  kalle: Va? Vadå tar VÅRA kvinnor? Har dessa kvinnor inget att säga till om själva? Eller har de månne varit i din lilla Fritzl-källare och stulit dem för dig? Du är en kul kille =) Fortsätt att ”ifråga sätta”!

 16. Realisten says:

  Hela tjuvlyssnat sjönk för mig nu på grund av rubriken…
  Håll er politiskt neutrala!

 17. - says:

  HAHAHAH helt underbar rubrik. håller med #53 och #64.
  Kalle, om du har blivit lämnad av en kvinna för att hon gick till en ”svartskalle” så var det inte för att du var svensk, utan säkert för något helt annat. Och ”svartskallarna” tar inte era jobb, de tär faktiskt synd att dom får städar jobb när väldigt många som kommer till sverige har myckter högreutbildning.

  (nu hoppas jag att varken dom som är städare och alla andra nr förutom 53 och 64 inte tar illa upp för texten.)

 18. - says:

  Och hej där var det väldigt många stavfel och andra grammatiska problem.. Ni får ursäkta mig -.-’

 19. Osmo says:

  24: Med all rätta.
  32: Nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *