Endast vinddraget från helikoptern hördes

Lisebergshallen, Göteborg

Det är en lång kö till damtoaletten så flera tjejer väljer att gå på herrtoan istället. En tjej ~18 ser både chockad och förvånad ut när hon spanar in några killar vid pissoarerna.
Dam ~60 (högt): Det är ingen mening att försöka kolla på deras snoppar, för de syns ändå inte!

Cred: Fredrikke

71 thoughts on “Endast vinddraget från helikoptern hördes

 1. Rickard says:

  #20 säker på att det inte ska vara ’mest patetiska’ då ?! anyways, jag håller med.

 2. gubbens gubbe says:

  #48: too much information!

 3. lol says:

  #45, sitter du sådär gulligt med knäna ihop när du sitter ner och pissar med?

  Pinsamt med killar som sitter ner och pissar.

 4. kurt says:

  andres #16, hur ska en tjej kissa i en pissoar?, sätta sig i den eller?

 5. Mr.M says:

  sämsta tjuvlyssningen någonsin :(

 6. sist in says:

  intresseklubben noterar att vetenskapen påstår att en kvinna kissar fortare (är det hårdare??) än en man. Beror visst på diametern på urinröret eller nåt. Har för mig att jag sett detta demat på TV (var det på Rea för nåt år sen??).
  Så att det tar lång tid för tjejer på toa beror iaf inte på att de kissar sakta (=löst????), det är alla runtikringaktiviteterna som tar tid. Barasåattnivet.

 7. Isabelle (nr 2) says:

  #54

  Jag har kissat på en pissoar. Man liksom bara lutar sig över, nån kanske sjunger en sång, och så kissar man.

  Det går alldeles utmärkt tack.

 8. Fredrik says:

  att kissa på en pissoar är väl inte speciellt svårt… att träffa i är vad som gäller… och så ska man träffa bulls’eye

 9. sofia says:

  #45 Mumfi. Det finns en massa baciller som mer än gärna kryper in i rumpan eller snippan faktiskt, sprids mycket hemskheter via toaletter… Och du som sitter så skönt och kissar bör börja använda lite papper att lägga runt sitsen du med för säkerhetsskull, eller varför inte för trevlighetens skull?

 10. Kårkan says:

  58. sofia>
  Tror du på det där själv? Att bakterierna kryper från dina skinkor in i rumpan och ”snippan” och smittar dig? Har du någonsin hört talas om att någon blivit smittad så?
  Ärligt talat så är det inte ens så värst mycket bakterier på en toalettsits, och inte kan de krypa heller.
  Själv skulle jag aldrig drömma om att krångla med toalettpapper på sitsen. Har någon kissat lite bredvid så att sisten är blöt torkar jag förstås bort det, men sen är det bara att sätta sig och vara glad.
  Du borde nog vara mer orolig över att ta med dina händer på dörrhandtaget när du ska ut från toan igen. Tänk på alla som inte tvättat händerna när de varit på toa. Men du kanske öppnar med topapper också?

 11. ankakanka says:

  #49 Diana
  Men det är ju bara en dag om året. eller hur var det nu?

 12. Andy says:

  Anledningen till att killarnas kö är kortare är väl rätt uppenbar; eftersom de flesta använder ”pissoaren” för att kissa så behövs båsen bara i övriga fall som är mer sällsynta. Lösningen på tjejernas problem är inte en unisexmodell utan att de också får ”pissoarer”. Bristen på fysiologisk utrustning går att lösa enkelt:

  http://www.axnet.nu/fun/struten/

  Kissa lugnt

 13. Jinzo says:

  Intressanta kommentarer, som jag förstår det så går det för kvinnor att använda urinoarer, även om ränna-varianten nog är svårare att komma nära nog (än porslinsvarianten).
  Grejen är dock att det ser inte riktigt lika ”värdigt” ut (kvinnor måste stå lite konstigt för att det inte skall bli total katastrof förutom att dra ned byxorna längre ned, att jämföra med att dra ned gylfen och dra fram slangen) så det kommer nog aldirg bli en verklighet på tjejtoan…
  Även om det skulle korta ned köerna. Grejen är väl den med att dom pysslar mer vid spegeln som redan nämnts.

  Själva tjuvlyssningen i sig bör jag väl kommentera på lite, kändes som att 60-åringen var på lite jäkelskapshumör och kommenterade för att skämma ut den yngre tjejen litegrann :D

 14. Klas says:

  #58
  Skitsnack.
  Förutom helvetestoaletter så är de rent generellt helt ofarliga att sitta på.

  Bullshit gjorde ett test av insidan av klyftan (inte rövhålet, men typ kring det) och jämförde det.
  Händerna var mycket smutsigare, och även ansiktet var det.

 15. Gothic says:

  Fattar inte killar som väljer att sitta och pissa. Jag tycker jämt när man skiter och måste sitta, att dasen trycks in i porslinet på toalettstolens insida och det känns ju rätt ohygieniskt om man tänker på att samma sak antagligen har hänt för 1000-tals killar dessförinnan på precis samma ställe i porslinet om det är en offentlig toalett.

  Tyvärr går det ju inte att skita ståendes, men att stå och pissa är i alla fall ett lätt och hygieniskt riktigt val tycker jag. :D

 16. Stridsastronauten says:

  Det är väl bara, för alla donnor som vill pinka i en pissoar, att lyfta på ena benet? Piece of cake. Det hade jag gjort om jag vart snopplös.

 17. Samuel says:

  #61 Förvånansvärt många tjejer använder faktiskt toapapper även när de öppnar dörren ;)

  För övrigt tycker jag att en kombination mellan denna tjuvlyssning och den förra vore guld. Då hade nog tjejen stirrat ännu mer =)

 18. Daniel says:

  Angående de tjejer som lägger toapapper på toalettsitsen: Enligt Mythbusters är toalettsitsen den renaste ytan på en toalett. Åtminstone i hemmet.

 19. Porslinsdasen says:

  #66

  Jag håller med, händer väldigt ofta att penisen slår i porslinet där framme när man ska sitta. Alternativet är att sätta sig så långt bak på toasitsen att skiten får glida ner längs bakre porslinet, men då har man ju ett helvete att rengöra sen.

 20. Amanda says:

  fan va jag garva åt den där rubriken =’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *