”Fri” var ett mycket missvisande prefix

Stadium, Täby centrum, Stockholm

En tjej ~10 handlar med sin pappa ~35.

Tjejen: …Men jag VILL faktiskt inte vara med på friluftsdagen på torsdag!

Pappan: HAHA! Du är så fruktansvärt söt när du tror att du har något att säga till om i den frågan.

Cred: Tim

10 thoughts on “”Fri” var ett mycket missvisande prefix

 1. Ann Chovis says:

  Vad har hänt med Tjuvlyssnat? Har forumet helt trillat av pinnen?

  1. Floatpooper says:

   Det är väl snarare pinnen som trillat av forumet…och VhD, och Wildheart, och Oxido, och Wilgot, och Jo, och pissenisse, nä han syns ibland, fast annars är det tyst här…

 2. Floatpooper says:

  Luften är fri!

 3. Rolle says:

  Jag har också märkt att det är inte lika mycket rörelse här mera jämfört med förr.

 4. Andersson says:

  Verkligen inte. Något lyft behövs, men intresset att kommentera måste komma från oss besökare. Var ju ett tag det publicerades nya tjuvlyssningar varje dag, men kommentarerna var bara marginellt mer än nuläget. Tror det har blivit en ond sprial, färre har haft intresset att kommentera, vilket åtminstone delvis minskat intresset från tjuvlyssnats sida, detta har minskat intresset hos läsarna ännu mer osv. Sedan är det ju också så att det för många mentalt är lättare att kommentera när det finns 42 kommentarer på tjuvlyssningen (vilket tillhörde normalfallet för fem år sedan), jämfört med att vara först att kommentera en tjuvlyssning.

 5. Alexandra says:

  Jag hoppas att pappan vet att dottern inte har någon ”bra” anledning till att inte vilja vara med på friluftsdagen så att det inte är så att hon blir mobbad i skolan eller liknande, mycket respektlöst av pappan att i så fall skratta bort hennes protester.

  1. Martin says:

   Sådana här kommentarer kan ju också vara en anledning till den minskade populariteten?

   1. Alexandra says:

    Du menar att anledningen till att den här sidan verkar ha dött för tre och ett halvt år sedan är för att ett fåtal, inklusive jag, skrev en intelligent kommentar? Säger ju en del om folket som hängde här i så fall.

 6. Rolle says:

  Jag har varit en trogen besökare i princip sedan starten av sidan för kanske 9-10 år sedan, jag har dock aldrig varit någon som kommenterar ofta. Men jag har även märkt att engagemanget från redaktörerna/moderatorerna har ändrat. Förr deltog de i diskussionerna kring tjuvlyssningarna/tjuvtittningarna. Nu vet jag inte hur mycket som kommer in till tjuvlyssnat och hur stor andel som publiceras, men förr vet jag att det helt klart sorterades ut och vad som skulle publiceras. Det kanske fanns mera att välja mellan förr också, att det kom in flera tjuvlyssningar. Helt klart är att sidan har sin trogna skara följare (jag är en av dem).
  Jag tror att det krävs helt enkelt lite mer engagemang från sidans upprätthållare, att det syns att de finns.
  En annan nackdel jag har märkt att ibland dras sidan av något fel eller bugg, för någon gång har det hänt att det visas någon gammal tjuvlyssning som den senast inkomna, som om sidan går tillbaka i datum med ett halvår eller så. Det felet har då kanske hållit i sig några dagar, och det ger tyvärr ingen bra bild av sidan. Av oss trogna följare är det ingen som vill att sidan ska läggas ned, det vore tråkigt.

  1. Andersson says:

   När den gamla tjuvlyssningen kommer upp, klicka på ”Hem”, så kommer du till den senaste tjuvlyssningen. Dock ger det givetvis ingen bra bild av sidan. Kanske en idè vore att göra en ny sida, och med länk till den gamla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *