Gnälldelning utan kontroll

Röda linjen, Stockholm

Två tjejer ~15 har suttit tysta mitt emot varandra en stund.
Tjej 1: Jag tror att jag har cancer.
Tjej 2: Jaha, varför tror du det?
Tjej 1: Jag tappar hår…
Tjej 2: Men det är ju cellgifterna som gör att du tappar hår.
Tjej 1: Jaha, jag tror att jag har cellgifter.

Cred: Hanna

28 thoughts on “Gnälldelning utan kontroll

 1. Stockholm Syndromet says:

  Sjukt rolig tjuvlyssning, den gjorde min dag. Få saker kan få en att skratta som blåsta tonåringar.

 2. j says:

  hon har nog bara en skruv lös…

 3. Oskar says:

  Snacka om att vi behöver en skolreform..

 4. Nille says:

  @ Oskar: ja det är lika tragiskt som cancer…

 5. Vänsterhäntas Dag says:

  Jag tror att det är okontrollerad vakuumdelning i hjärnan på tjej 1.

 6. Psychoria says:

  Och om man tejpar fast håret igen går cancern tillbaka, men det är sånt som USAs regering försöker hemlighålla så säg inget till nån!

 7. Andreas says:

  Kanske hennes huvud är så tomt att det inte finns näring för håret att växa, så hon tappar det.

 8. Ubbelubb says:

  Kräftgång i logiken månne?

 9. minna says:

  varför e ni så taskiga för?! det finns många ”snorungar” eller ”ungdomar” (som ni äldre säger för ni tror ni är så jävla mke bättre) som trott dom haft cancer, jag vet själv att jag också har trott (är 15) det en gång för jag fick en brun fläck på min arm, och en i min klass blev rädd när hon tappade mycket hår, men det kan ju bero på stress och allt möjligt och oftast e det ju inte cancer, men man har väl rätt att bli rädd för guds skull?! det finns ingen lag på att man är dum i huvudet om man tror att man kan ha cancer för att man tappar hår, skärp er! Undra hur gamla ni e egentligen, allt mellan 18-25 skulle jag tippa på, och ändå sitter ni och klagar och kommenterar på en 15 årig tjej och säger att hon e störd?! undra vem som är det här egentligen, för det är inte den 15-årige tjejen iallafall. sjukaste jag hört på länge. väx upp!

 10. J says:

  Nu ska vi inte vara taskiga, tänk på att vi alla har varit fjortisar en gång! ;P

  (Eller ja, en del av oss i alla fall…)

 11. fg says:

  Jag hade en liknande konversation med några av personalen på ett ålderdomshem… jag hade inte rollen som Tjej 1. Vilket i nästan alla andra fall skulle ha gjort mig glad. Nu gjorde det mig bara lite rädd…

 12. Andersson says:

  10 fg# Uppfattar jag dig rätt, eller trodde personalen på ett ålderdomshem att cellgifter är en sjukdom? Låter otroligt, säker att det inte var en missuppfattning, eller att de var prao eller liknande?

 13. 3mm@ says:

  #6 Psychoria
  Like!

 14. Jonas says:

  Påminner mig om en konversation jag hade idag med en gammal rektor angående den moderna skolan. Hon har nog inte ens haft motivationen att läsa baksidan på kellogspaketen.

 15. Tess says:

  #7 Andreas
  Like!

 16. helmer says:

  jag tycker de var en STRÅLANDE rubirik… och tjuvlyssning. hehe

 17. dumbom says:

  Att vara rolig på någon annans bekostnad är en konst som jag inte tycker att någon av ovanstående har lyckats med. Tjejen i tjuvlyssningen har humor däremot.

 18. Sara says:

  Hur har tjejen i tjuvlyssningen humor menar du, dumbom?? Vem menar du

 19. dumbom says:

  Hon kontrade snabbt på ett roligt sätt. Det är humor. Att dessutom kunna bjuda på sig själv på det viset är ett fint personlighetsdrag. Man ska inte vara rädd för att verka dum om det kan glädja. De som känner en vet ändå bättre. Och de som inte ens kan gissa sig till detta får väl tycka och tro vad de vill. OM det mot förmodan skulle visa sig att hon inte visste bättre så får jag väl acceptera detta, men JAG tror iaf alltid till det bättre om mina medmänniskor. De som inte kan detta är de riktiga ”fjortisarna” i vårt samhälle.

 20. Onkel_av_Sthål says:

  Dumbom, om man inte tycker om att göra sig rolig på andras bekostnad, varför är du då inne på denna sida? Då allt här handlar om att göra sig rolig på just andras bekostnad, på mer eller mindre harmfulla sätt.

 21. Sara says:

  Tycker bara det är lite elakt att skriva att en person är blåst och dum i huvet på grund av sånt här, för troligtvis så känner ingen av oss denna tjejen och hon är kanske jätte smart men hon visste bara inte vad cellgifter var för nått. Man kan ju aldrig veta allt eller vara bra på allt!! I med att ni inte vet vem det är som sa detta så behöver ni inte dra förhastade slutsatser, det var möjligtvis dumt sagt men hon behöver ju inte vara blåst för det! Har aldrig nån av er sagt något dumt någon gång?? Vilka tråkiga människor ni är i så fall

 22. Lars Söderström says:

  Så fruktansvärt obehagliga, omdömeslösa kommentarer till en ung människas allvarliga oro. Det är vacuum i mer än en hjärnhalva på flera av kommentatorerna. Den oroliga flickan är inte ologisk eller tom i huvudet – till skillnad från dem som hackar på henne.

 23. Mange says:

  Varför hör jag aldrig så skojiga saker på röda linjen? ;(

 24. ehh says:

  cellgift?? utan att gå på cellgiftbehandling eller?
  det är skämtet ! inte att hon är orolig för cancer!

 25. Moa says:

  …det där var jag och min kompis tror jag…

 26. Ful sak says:

  Stackarn…Cellgifter…. Vad hemskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *