Göran Persson: Väl talat, min son. Mycket väl talat.

Stockholm, Östermalm, Buss 62

Två killar ~20 sitter närmast trappan på en gammal buss då en tjej med barnvagn ska kliva på. Kille 1 gör en ansatts att resa sig men hejdas av kille 2 med en arg blick. En äldre herre hjälper henne då upp i bussen. Efter några stationer kliver tjejen av.
Kille 1: Vad var det för fel? Skulle bara hjälpa henne med barnvagnen.
Kille 2: Jag hjälper aldrig någon med barnvagn på bussarna. Vafan, är man så jävla snål att man inte köper en bil när man fått barn så ska man inte ha någon hjälp!

104 thoughts on “Göran Persson: Väl talat, min son. Mycket väl talat.

 1. Anton says:

  ”Jo”, är du helt seriös när du säger att de enda som ska skaffa barn är de som har en ekonomi som stödjer att de kan köpa en bil?
  Så alla som inte har en viss inkomst är förbjudna att skaffa barn? Det är sjukt. Riktigt sjukt! Säg att du inte har råd att skaffa bil men ändå vill ha barn. Då ska du strunta i att skaffa det för att det barnet kan störa folk som åker buss?
  Ja, småbarn kan vara ljudliga och irriterande men du kommer inte undan dem. Och lösningen är inte att förbjuda alla som inte kan se till att barnen inte stör att skaffa barn. Då kan ingen skaffa barn för förr eller senare kommer barnet störa någon. Det är som att förbjuda folk att ha åsikter som stör dig eller gilla någon annan slags musik.
  Det kommer kanske irritera dig men man kan inte kontrollera allt. Framför allt inte barn.
  Inse att de kommer irritera dig med jämna mellanrum, precis som allt annat i livet kommer göra.

 2. Lola says:

  Men seriöst.. Är det verkligen så att du hört detta på riktigt?? Verkar ju helt sanslöst att folk är så pantade

 3. Lola says:

  asså.. har ju läst igenom flera och tycker det är skitkul

 4. fridaljung says:

  vadå göran persson? fredrik reinfeldt är rikemanspartiledaren.
  och ”jo” (#99) e du helt blåst eller? barn är inte i något stort behov av att bli runtkörda i bil. inte i den åldern iallafall. och, folk med dålig ekonomi får inte ha barn då eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *