Hur man fixar mjölke till kaffet av grabbarna bakom stekbordet

McDonalds, Falkenberg

Kassörska ~20: Vill du ha mjölk i kaffet?
Gubbe ~65: Har du bröstmjölk?
Kassörskan (nervöst): Ehm, nää!
Gubben: Då vill jag inte ha något.

Cred: Jenney

71 thoughts on “Hur man fixar mjölke till kaffet av grabbarna bakom stekbordet

 1. Logistic says:

  Finns inget värre än den snedvridna debatten om sexism/rasism.
  Tycker gubben va lite småäcklig men inte fan vrålar jag om att sånt får inte finnas.
  Sluta läs…Eller hoppa vidare till nästa tjuvläsning om det inte passar.
  = /

 2. kalle says:

  han kände nog att han fick till det, den dära gubben, frågan är om han fick nå mjölk… ne skoja bara

 3. Osmo says:

  Jag har inget emot att tjuvlyssningen publiceras här — det här ÄR delvis en sajt för dumma uttalanden och det måste man självklart få återge.

  Det är idioterna som vill försvara gubbjävelns kommentar som jag stör mig på. För det första drar man inte sexskämt med en människa man inte känner, det är ohövligt. För det andra så är det inte bara ett misslyckat skämt utan även en replik som är till för att provocera och göra tjejen osäker. Jag har inte en aning om ifall servitrisen tog illa vid sig eller inte, men det spelar ingen roll — sådana där ”skämt” utsätter tusentals kvinnor för obehag varje dag och är en bidragande orsak till att de ser sig över axeln när de går hem på kvällen.

  Och när man kritiserar det kommer höhö-körerna tillbaka med sina gamla vanliga ”PK” och ”extremfeminism”-mantran, som om det vore det det handlar om. Lägg ner. Har ni inga bättre ”motargumant” att ta till bör ni hålla er borta från diskussioner utanför Flashbacks forum.

 4. Jesus says:

  Osmo där fick du till det va? klurat länge? det är säkert gamla stofiler med småpilsk humor som är den största orsaken till att töser inte vågar gå hem själva från krogen eller gå ensamma på kvällen. det har nog inget med våldtäcksmän, rånare och mördare att göra.. jag tror säkerligen att tjejen i fråga ligger sömnlös på nätterna och är orolig att ”mansgrisen” ska överfalla henne.. jag håller med slobban det är nog en större risk att hon fick något kul att berätta för jobbarpolarna vid kafferasten.

 5. eric says:

  Ibland undrar jag varför tjuvlyssnat.se ens har en kommentarfunktion. Folk använder det ju bara för att kritisera det de själva har valt att läsa. Vad är grejen med att hävda sig över internet?

 6. Donki says:

  Jag förstår inte varför ni blir upprörda. Hur stor grej är det?

  Jag, som kille, hade inte brytt mig nämnvärt om en tant på 65 hade frågat mig om jag kunde stå för mjölken (och då syftat på sperma eller dylikt). Snarare hade jag nog skrattat.

  Ponera att jag i stället ser det som en förolämpning. Varför ska jag då ta illa upp av vad någon, för mig, okänd person säger? Personen känner inte mig och jag känner inte personen, alltså är dennes (negativa) kommentarer betydelselösa för mig.

  Att ni bara orkar.

 7. Mungo says:

  Hmm…ser inte hur den är sexistisk faktiskt. Bara typ dålig humor…

 8. ewrik says:

  sjukt kul

 9. Dinorider says:

  Men vafan! Har ni inte tänkt på att bara för att ett uttalande är roligt inte utesluter att det samtidigt är sexistisk och förnedrande? Det är ju i förnedringen som det roliga ligger, kvinnohat är något som i vårt samhälle anses både humoristiskt och upphetsande. Man kan inte avväpna uttalandet genom att hävda att det är roligt då det är av denna dualistiska natur som i sig självt kan tyckas harmlöst men som blir tröttsamt i längden (För ingen kan väl tro att sånna här lustigheter är något nytt?).

  Men det är viktigt att även sånna här samhällsskildringar publiceras på tjuvlyssnat och ger tillfälle till eftertanke och diskussion.

  Så ni som påstår att den som problematiserar detta till synes harmlösa skämt kan strunta i att läsa tjuvlyssningen har helt missat poängen med denna sida.

 10. skrutt says:

  håller med sara. äckelgubben kanske var vegan??

 11. skrutt says:

  eller så tänkte han på bröst-socker

 12. jontemann says:

  fyfan vilken skön snubbe, fortsätt så

 13. Libertine says:

  Ew… inte ett dugg roligt, bara äckligt och patetiskt.

 14. Jesus says:

  Jesus, lugna ner er.
  Jäkla rabiata människor…

 15. maraja says:

  Osmo, Damon, PK-maffian och alla andra trevlig killar här inne: tack! Ni som tycker att vi tjejer är humorlösa och PK, jag har massvis med humor. Men såna ”skämt” som den gubben drog ger mig bara ont i magen och jag känner mig ledsen och nedtryckt. Som om jag endast består av ett par bröst. Som om min kropp är nåt som är fritt att skämta om och som jag inte själv äger rätten till. Det är svårt att förklara känslan, men nedtryckt är nog det närmaste ordet jag kan komma på. Det kanske är rabiat och humorlöst av mig men det är så det känns.

 16. Guraknugen says:

  Eller så undrade han om det var ”riktig” mjölk, i motsats till pulvermjölk. Kanske osannolikt dock. Man får väl fråga gubben ifråga om man vil veta säkert.

 17. mr ister says:

  Alla dessa världsproblem. gubben dör väl snart iallafall. jag måste säga att det är ju värre om en 5åring kallar en kille för apa som nån skrev, men då är det bara sött och roligt. det är ju inte direkt så att man kan gå fram och säga till ungen eller ge honom en örfil, vilket man i detta fallet kunde ha gjort. klart att det är förnedrande, men det är ju fortfarande roligt och det roligaste är ju inte kommentaren utan att det finns folk som säger det. måste dock erkänna att minst 20 kommentarer här är roligare. hur arga blir ni på alla andra saker i som händer runt i världen, massmord, svält osv?? detta är helt klart i klass med kungens ”kära örebroare”. hade jag stått efter gubben i kön hade jag antagligen sagt till honom men jag hade ju skrattat åt honom inombords. aja folk får ju tycka som dom vill. ha en trevlig kväll.

 18. jinx says:

  ÄCKELGUBBE!

 19. Anna says:

  Fy f-n vad äckligt! Att man ska behöva ta sånt…

 20. -_- says:

  Haha, har kollat igenom 5-6 sidor bakåt och inte tyckt en enda var rolig. Denna fick mig att skratta högt. :)

 21. elanciar says:

  Asså KOM IGEN! Gubben kanske försökte vara lite rolig. Bara för att man säger en sån grej så betyder det inte samma sak som-
  ”jag kommer att vänta på dig utanför tills du slutar och sedan hoppa på dig och våldta dig”

  Roligheten håller på att bli kriminaliserad i detta land.
  Om 50år får man väl böter om man fnissar offentligt.

  NEJ! säger jag. Leve humorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *