Ibland kan det vara svårt att förstå att de bara vill vårt bästa…

Café Linné, Uppsala

Tjej ~20 och kille ~25 sitter och fikar. Killen går iväg för att hämta mer kaffe, och en kort stund senare ringer mobilen han lämnade kvar på bordet. Tjejen tar tveksamt upp den när de andra gästerna börjar undra vem som inte svarar. Hon ser fundersamt på numret innan hon svarar.
Tjejen: Peters mobil. Hallå? (lyssnar) Han kommer snart tillbaka. Vem är det? (kort tystnad, sen irriterat) Hör du inte att det ÄR jag? Du ska inte ens ha det här numret. (kort tystnad igen) Men mamma, sluta snoka! Ring honom aldrig igen, han kommer när som helst.
Tjejen slår igen mobilen och hinner precis lägga tillbaka den, och låtsas som att ingenting har hänt, när killen kommer runt hörnet med två koppar kaffe.

0 thoughts on “Ibland kan det vara svårt att förstå att de bara vill vårt bästa…

 1. My says:

  Micke&Jocke: Om man glömmer mobilen hemma, har det med sinne för teknik eller vanligt vardagsslarv att göra? Jag känner inte en enda tjej som är sämre än den genomsnittliga killen på att använda sin mobil.

  Och vadå, ”vi vet nog alla att det i regel är…”?? Jag vet ingenting om denna regel? Är det för att jag är tjej då?

  Det är möjligt att killar kanske är marginellt bättre på teknik vad det gäller datorer, bilar och annat. Men mobiler är en sak som nästan alla människor, oavsett kön, använder varje dag. Varför skulle tjejer vara sämre än killar på dem då?

 2. JP says:

  My:

  För att de bara är det? Alla tjejer jag känner, och det är en del som man träffat genom åren, frågar alltid oss killar, kan du hjälpa mig med det här, ställa in så det blir så här osv osv, och då pratar vi enbart mobiltelefoner.

  Killar är mer intresserade av teknik helt enkelt, att det sen finns några undatag till tjejer som ser ut att höra hemma på ugliestpeople dot com och kan mer än average guy är inte samma sak.

 3. jinx says:

  Usch,mina föräldrar har gjort det där..

 4. Karl says:

  ööh…betyder de här typ att killen har legat med sin flickväns morsa?! xD

 5. becca says:

  Karl: Tolka det hur du vill. Sjukt kul var det iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *