Insiktsfult

Gymnasieskola, Helsingborg

Två tjejer ~18 står och pratar i korridoren.
Tjej 1: Asså det är alltid de med fula föräldrar som lyckas bäst i livet!

Cred: em

Vinnarrubrik av JaW

Bubblare:
The ugly truth. Av Stina, Johan m.fl
Arvsanlagen skapar genvägar. Av Ubbelubb
Skönheten och Oturen. Av Mats A

Nästa veckas rubriktävling hittar du här

16 thoughts on “Insiktsfult

 1. Stockholm Syndromet says:

  Haha, tjuvlyssningen var lika klockren som rubrikförslagen.

 2. Andreas says:

  Ansiktsfult.

  Eller hur är det? Är det fula föräldrar som lyckas i livet, eller föräldrar som lyckas i livet och blir fula?

 3. Burg says:

  Här var det ful fart.
  Jag tror att fula människor tänker mer på sina barn. Vackra människor tänker mest på sig själva. Kanske. Men fula tjejer är bäst i sängen, det vet ju alla.

 4. Anonymou5 says:

  ubbes kommentar…. åhhhh <3

 5. J says:

  Som vanligt var det bubblarna som var bäst!
  Curlingföräldrar är alltid fula.

 6. StoreBror says:

  Ska man inte akta sig för fula gubbar längre

 7. Jonas says:

  Dags att bjuda föräldrarna på fulsprit…

 8. Vänsterhäntas Dag says:

  Tjejerna bör genast söka jobb som rubriksättare på Aftonbladet.

 9. Emelie says:

  Två minus blir ett plus

 10. lala says:

  Det är alltid de med curlingföräldrar som lyckas sämst i livet, vare sig föräldrarna är fula eller inte.

 11. Sonia says:

  Kan ju vara så att högutbildade personer skaffar barn senare i livet = de är äldre än unga föräldrar. När man blir äldre blir man rynkigare och vissa slutar bryr sig om sitt utseende. Ofta är det ju så att barn till högutbildade har lättare för att lyckas i livet.

 12. Sonia says:

  Dåligt formulerat…menar bara att när man skaffar barn när man är ung brukar det bero på att man inte behöver lägga så mycket tid och kraft på sin utbildning, om man väljer att överhuvudtaget göra det.

 13. jag says:

  Dock är det i 9 fall av 10 så att de vackraste barnen har fula föräldrar.. Det är orättvist mot oss som har snygga föräldrar!

 14. Angry Nerd says:

  Det är faktiskt rätt enkelt. Tjejerna är ~18. Vi kan nog utgå från att deras egna föräldrar, och föräldrarna till deras bekanta, är mellan 35 (om de skaffade barn direkt efter gymnasiet) till 50 år. Vid den här åldern är det rätt få som klassas som ”snygg” bland 18åringar (såvida man inte är känd, rik eller bägge två). Att var tonnårsförälder förbättrar definitivt inte oddsen, eftersom den genomsnittiga tonnårsföräldern har spenderat 5+ år med stress, oro och att undra vad de har gjort för fel, och egentligen bara skiljer sig från den genomsnittinga mentalpatienten för att mentalpatienter inte har lika höga mobilräkningar.

  De föräldrar som kommer klassas som snygga av sina barns 18åriga kompisar är antagligen de som aktivt försöker framstå som snygga för sina barns 18åriga kompisar. Jag är inte mycket för att döma, men det är ju uppenbart för vem som helst att de föräldrar som försöker framstå som snygga för sina tonnårsungars jämnåriga kompisar är patetiskt osäkra människor som bara skaffade barn för att försöka fylla tomrummet i sina egna ömkliga liv. Det ger inga vidare odds för att deras barn ska lyckas i livet, såvida inte ”byhora”, ”knarkare” eller ”svensk hiphopare” räknas som framgång i livet numera.

  Men det här är såklart bara min åsikt!

 15. Grumbledock says:

  Fula föräldrar = bryr sig mer om sina barn än smink och skönhetsoperationer = barnen har större chans att ”lyckas” i livet.
  Eller
  Fula föräldrar = de vet att man ska inte bara bry sig om vad andra tycker = barnen får bli vad de vill och blir lyckliga, om än inte alltid läkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *