Inte fel men rätt långt ifrån

Stadsbuss, Malmö

Ett gäng killar ~18 sitter på bussen.

Kille 1 (sitter och läser Metro och utbrister plötsligt): Kolla! 1900 barn kidnappas varje år. Det är ju mer än ett om dagen!

12 thoughts on “Inte fel men rätt långt ifrån

 1. Zorkel says:

  Är rätt så trött just nu, men vad i består tankefelet?
  Kopplar inte riktigt vad det roliga är.

 2. Andersson says:

  Han har ju helt rätt. Det hade också den som för cirkus 50 år såg att det i framtiden kunde komma datorer som väger mindre än ett och ett halvt ton.

 3. Andersson says:

  Han har ju helt rätt. Det hade också den som för cirkus 50 år sedan såg möjligheten att datorer i framtiden kunde väga mindre än ett och ett halvt ton.

 4. Wildheart says:

  @Zorkel. Det märkvärdiga är att en 18-åring borde veta att ett år har 365 dar…han kanske borde sagt; ”fan, det är ju mer än fem om dagen”
  @Andersson. Visst, men 1900 delat med 365 är fakta, att spå in i framtiden är nåt helt annat.

 5. Zorkel says:

  Ja jo, men jag då som råkar vara 35 har dålig koll på min matte, kan mina 4 räknesätt med miniräknare.
  Så hur många fler det blir / dag kan jag inte räkna ut på stående fot. Så ur den aspekten kanske inte ålder betyder sådär jättemycket.

  Även om det kan vara orimligt att begära att dom flesta under 16 skall kunna det. (majoriteten av fjortisarna verkar ju ha 0 koll på det mesta)

 6. Tommy says:

  Det känns som Tjuvlyssnat börjar ta in lite vad som helst nuförtiden. Allt oftare är det inte ens roligt. När jag ändå klagar, vem är skyldig till dagislayouten på sidan?

  1. Andreas says:

   Pratar vi layout så är det tekniskt sett jag som är skyldig till den. Precis som jag var skyldig till hur sajten har såg ut från början av 2007 och fram tills dess att den byggdes om till dess nuvarande version. Den nya designen som helhet, med färg, form och den nya logotypen, har däremot gjorts i samarbete med en extern designer vars stil jag är ett stort fan av. Personligen tycker jag att den nya layouten är mycket bättre än förut, och att designen som helhet är alldeles utmärkt för sajtens innehåll. Det är såklart omöjligt att göra alla nöjda, oavsett om det handlar om innehåll eller presentation. Men med tusentals inlägg i arkivet och nya inlägg varje dag hoppas jag att det finns något för de allra flesta att roas av, oavsett om det presenteras i något som upplevs som en dagislayout eller inte. Om så inte skulle vara fallet så är egna tjuvlyssningstips och konstruktiva förslag till hur sajten kan göras bättre alltid hur välkommet som helst!

  2. Brandgul says:

   Designen är grym ju.

 7. sis says:

  värre än så cirka 3 barn per dag i snitt får jag det till……..

 8. Johan says:

  Hihi, senaste kommentaren var nog nästan roligare än tjuvlyssningen xD

 9. Wildheart says:

  @Johan. Japp!
  *småler fortfarande*

 10. J says:

  Designen är det absolut inget fel på. Däremot var ju inte tjuvlyssningen alls kul. Jag gick in bland kommentarerna för att hitta det roliga. Där hittade jag också det roliga och fick mitt skratt. Tack ”sis” för den kommentaren som till skillnad från lyssningen var rolig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *