Intresset för leksaker är dock en gemensam nämnare

Röda linjen

Mamma ~65: Du, den här sexklubben som Hedvig är med i…
Dotter ~35: Men mamma!
Mamman: Förlåt, sexföreningen.
Dottern: Mamma, det heter sexårsverksamhet!

0 thoughts on “Intresset för leksaker är dock en gemensam nämnare

 1. SnuttJulle says:

  Sass…..du förstår visst inte riktigt……fattar du inte att jag retas med dig med tanke på att du drog in dina betyg i sammanhanget…..betygen har ju inget med disskutionen att göra…du kan ha hur bra eller dåliga betyg du vill, saken är ju att antingen har man rätt eller så har man fel och du har ju i det fallet när det gäller sexårsverksamhet/förskoleklass rätt i att det heter förskoleklass och det hade jag accepterat utan mothugg om inte ”skrytet” med betyg och din överlägsna inställning på att du har koll hade varit med i texten….svårare än så är det inte, varit lagom att bara säga att du var utbildad förskolelärare.
  Men visst är det kul med disskution ibland fast denna har ju inte ett skit med tjuvlyssningen att göra.

 2. SnuttJulle says:

  #47 Hallie…..eftersom jag inte har haft behov av att utbilda mig något på universitetet så kan jag omöjligen hålla koll på betygsskalan där men nu vat jag och tack för infon.

 3. SnuttJulle says:

  Jo en sak till Sass…..lägg ner det där överlägsna, gör väl ingen glad va?

 4. Emma says:

  Rubriken är ju klockren! credcredcred till dig Jennie!

 5. Emmy says:

  har bara en sak att säga; KLOCKRENT! ;)

 6. Sass says:

  Snuttjulle: Jag hör till den typen av människor som inte skulle säga att jag vet något om jag inte absolut gör det. Om jag är osäker säger jag hellre att jag tror eller har hört eller har för mig, skulle aldrig propsa på något om jag inte vet att jag är 100% säker på det det är så. Men då kan jag å andra sidan vara ganska envis när det gäller att övertyga andra människor om att jag har rätt. Det var inte mitt syfte att ”skryta” med något betyg, bara ville visa på att jag faktiskt har gjort rätt bra efterforskningar på ämnet. Om du kollar på min första kommentar hoppas jag att du inte anser den vara ”överlägsen”, det har aldrig heller varit mitt syfte, är bara TRÖTT på människor som inte ger mitt yrke den status den förtjänar, så jag kan inte låta bli att ”undervisa” allmänheten om de rätta benämningarna. Det kanske lät som överlägsenhet, vad vet jag, men det var verkligen inte menat som det…Jag upplevde däremot din kommentar till mig som överlägsen och då jag visste att jag hade rätt…jaja…end of discussion…;)

 7. ehm says:

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAAA ja dör.

 8. SnuttJulle says:

  Men ditt dumma…….om du läst vad jag skrev så kanske du skulle fatta att jag inte anser min egen sambo som underlägsen….du måste ju lida av grymt dåligt självförtroende, speciellt inom ditt val som yrke om du anser att folk ser ner på det…..du blir nog en trygg förskolelärare när du blir stor du.

 9. kelly says:

  underbar underbar!! :D diskussionen mellan sass och snuttjulle är ju intressant att följa också.. to be continued eller?

 10. Shadi says:

  Hahahaha – det där händer faktiskt allt som oftast alltså! Har faktiskt en egen att berätta:
  Tjejen berättade att hon var i grupp sex på Midnattsloppet. Lite senare undrade killen om hon hade gruppsex på Midnattsloppet.
  En annan är 2 svenska tjejer som var utomlands och pratade svenska sinsemellan och använde siffran sex några gånger i konversationen, innan de blev varse hur det kunde uppfattas av omgivningen som ju inte talade svenska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *