Is that what you call a wienervals?

Arbetsförmedlingen, Alvesta

Två killar ~20 sitter och pratar. Den ene pratar på om någon festival han besökt i sommar.
Kille 1: Jag har nog aldrig dansat. Inte sen typ sexan…
Kille 2: Meh, tror du man dansar bugg eller?
Kille 1: Nej, men…
Kille 2: Det är bara att hoppa upp och ner. Och gnida kuken mot brudarnas rumpor!

Cred: Charlsan

63 thoughts on “Is that what you call a wienervals?

 1. Fabbe says:

  Här var det ju minst sagt stor koncentration med såväl fördomsfulla som folk som tror de kan dansa. Förväntar ni er mer av den hårlösa apan?

 2. anonym says:

  VARFÖR pratar dom om det på arbetsförmedlingen!?!?11 Grabbarna behöver uppenbarligen jobb:)

 3. X says:

  Tack att nån faktiskt erkänner att klillar gör det med flit! så jäkla klockrent iallafall ;D

 4. arja says:

  #50 Tord# Hahaha, den var bra!

 5. Joar says:

  Alla brudar kommer att förneka det; killar som inte vet vad det handlar om kommer att betvivla det. Men faktum kvarstår.

 6. Tacopaj says:

  Det värsta är att jag säkert känner de här killarna..

 7. M'ATILDA says:

  jag föredrar buggen :)

 8. oxido says:

  Jag har sett på amerikanska hiphop musikvideos, där är det flickorna som gnider rumporna mot pojkarna. Så då måste det vara så i verkligheten.
  Äh det finns säkert ett par stycken flickor han kan hitta som gillar det. Precis som att killar gillar när flickorna trycker sig mot dem. Tro det eller ej, det finns faktiskt tjejer som gillar snuskiga saker :-)
  Felet är väl iofs att han kör det direkt då. Men hittar han en tjej som är på samma våglängd så…

 9. Alex says:

  Alla som dansar ÄR våldtäktsmän

 10. Quattis says:

  Jag blir äcklad, vilka jävla pubertetsoffer (okej, de är runt 20, men ändå) som inte kan ta itu med sånt för sig själva, istället ska de gnida sig mot någon stackars varelse av honkön. Skulle någon jag inte känner (eller för den delen, någon jag känner men inte har känslor för) göra så mot mig så skulle jag kräkas på skiten. Usch!

 11. Linnéa says:

  Avskyr när folk kastar ”Äh, ni/vi tjejer gillar det egentligen” i ansiktet på mig. (För det första: Vi är väl för fan inte en enhetlig grupp)
  Jag gillar inte alls när någon medvetet stryker sitt kön mot mig när jag är ute och dansar. Vissa gör väl det, det betvivlar jag inte, men det är inte anledning nog att jucka på mig utan att ens bry sig om man får gensvar eller ej.

  Tips till folk i allmänhet! Sök ögonkontakt först, flörta lite, kolla om du får någon respons, – sköter ni det lagom belevat får ni gärna jucka på mig, (i närmsta säng eller mysiga buskage).

 12. niklas says:

  Jag kommer ihåg en gång när jag var ute och en brud stod och gnuggade sin rumpa mot min slaka penis i ca 30 min och slutade alldrig, hon följde efter min och fortsatte, och var sjukt framåtlutat också och kollade rakt ned i marken, efter ett tag va det som ett skämt, alla på dansgolvet kolla och jag kunde inte göra något, för det va en kompis till familjen, så om jag skulle ha dissat henne på nått konstigt sätt hade det blivit konsekvenser, så dar stod jag med en brud på kuken och en öl i handen och skrattade och ryckte på axlarna. det va väldigt väldigt roligt, men konstigt, men roligt. varför säger jag detta? jo för att det finns massa tjejjer som är grisiga kåta och tror att det är allmänt uppskattat att ha ”sex” på dansgolv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *