”Ja, om du kan stava till det…”

Mässa, Göteborg

En tjej ~13 och vad som verkar vara henne lillasyster ~8, går fram till en mycket känd kvinnlig dokusåpadeltagare.
Tjejen: Skulle vi kunna få din autograf?
Dokusåpadeltagaren: Ja!
Tjejen räcker fram penna och papper.
Dokusåpadeltagaren: Eh, ska jag skriva mitt namn?

Cred: Anna

70 thoughts on “”Ja, om du kan stava till det…”

 1. Krille says:

  Hjalle: ”Det räcker med ett krys..” Är en skit-rolig rubrik =)

  Cred!

  /Christoffer

 2. Krille says:

  kryss ska det stå (om ni nu inte förstog det.. )

 3. Sophia says:

  Men om hon ville veta om hon skulle lägga till en hälsning också kanske hon kunde ha omformulerat frågan? Förslagsvis ”vem är den till/vad heter du?”.
  Klart hon inte fattade om hon skulle skriva sitt namn eller inte. Sluta vara så tråkigt logiskt förklarande och garva åt den dumma dokusåpakändisen istället. :(

 4. Daniel Giertz says:

  @08: När jag fick hennes autograf var det för att klubben hade bjudit dit henne. Hon fick betalt för att gå där och mingla med folk och skriva autografer. Jag förstår att hon blir trött på autografjägare när det säkert dyker upp sådana hela tiden.

 5. Em says:

  Ja, det lät lite roligt, men nej det behöver inte betyda att personen i fråga var dum.
  Tack o hej!

 6. Roffe says:

  Skylark: Ja, visst kanske hon ser smartare ut nu i sin nya ”intelligenta” frisyr, men hon öppnar ju munnen ganska ofta med…

 7. Joakim says:

  Asså, betyder ”Plus” i ”Fler bidrag: PLUS” typ ”Ännu bättre tjuvlyssningar”??
  Jag tycker ni borde se över vilka tjuvlyssningar som hamnar på vilken sida…

 8. Per says:

  Med tanke på att Idol-uttagningen hölls i Göteborg på just svenska mässan och Gynning är programledare är väl chansen att det är just hon relativt stor :)

 9. andreas says:

  Det roliga med emmas intervju är ju förutom att hon ljuger och säger att hon känner till dessa fakade artister med nazi namn är ju att hon faktiskt väljer swastikan över säkerhetsstickan ^^

 10. Cissi says:

  Jag personligen tycker Gynning är ganska smart! hon är inte blåst utan tjänar mycket pengar och vet att bimboimagen säljer bra. Rosing däremot är helt blåst och hon ser ju inte ens speciellt bra ut…

 11. Elna says:

  Men så underbart korkat och kul, fick mig ett rejält gapflabb! 1000 tack:-)

 12. 08 says:

  Daniel; Där ser man, jag vill också ha betalt för att ge folk min ”attograf”… När jag träffade henne hann jag dock aldrig göra mer än säga hej… Undrar varför jag sa hej bara till henne förresten, Emma var också där. Hmmm!

 13. Linda says:

  Måsta bara var gynning den först jag tänkte på när jag läste sedan det måste varit bok mässsan. hadde en kompis där som sa att hon var något korkad.

 14. Kim says:

  Det är tur att alla som läser på tjuvlyssnat är så jävla smarta att de kan klanka ner på folk hit och dit.
  Tjuvlyssningen var rolig men om man tänker efter är det inte så konstigt att hon frågade om hon skulle skriva sitt namn, precis som många skrivit här ovan.

  Men människor sluta klanka ner på människor, jag tror att det är många här som är lite lagom bittra för att ni själva inte fått vara med i TV.

 15. Alex says:

  Tråkig! Hon kanske bara menade ”ska jag bara skriva mitt namn eller något annat också?” Det är inte direkt ovanligt att folk vill ha ngt mer än bara artistens namn……

  Jag fick Lene i Aquas autograf när jag var liten på ett hotelll i Tyskland och hon frågade samma sak men då sa jag att hon skulle skriva en hälsning också….

 16. mowi says:

  Det MÅSTE vara Linda Rosing!!

 17. angie says:

  håller med nr 66 – Alex.. denna tjuvlyssning var inte rolig då kändisen troligtvis undrar om barnet vill att den ska skriva nå mer än bara namnet. antagligen får man inte veta resten av denna tjuvlyssning bara för att barnet säger att den ska skriva en hälsning med, och då är ju verkligen det roliga borta… Men det va ju iaf en bra tanke med tjuvlyssningen=)

 18. jessisca says:

  Oh my glorious goodness, d här e för dumt för att va sant!!

  #66 & 68 – era argument spricker på det lilla ordet ”Eh” i början av meningen…

 19. Saga says:

  Haha, det är jag som var ”barnet”, så jag vet vem det är. Det är Linda Rosing ( Förlåt, Linda xD )
  Och det roliga var att jag inte alls, som angie skrev, sa att hon skulle skriva en hälsning. Om ni inte tror mej så har jag autografen kvar, haha ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *