"Jag litar till fullo på Dr. Kevorkian"

Pendeltåget mot Södertälje

En kvinna sitter och pratar i mobiltelefon. Hennes mor har åkt in på akuten samma dag.
Kvinnan: Du vet, hon har ju kramper runt hjärtat. Hon har fått sådana där piller man lägger under tungan… Cyanid, eller vad de nu heter.

63 thoughts on “"Jag litar till fullo på Dr. Kevorkian"

 1. Isbjoern says:

  Tackar för allt beröm. Använder dock inte smileys, hur mycket jag än skulle vilja, på grund av ovanstående kommentar #14. Lägg märke till att jag inte uttalar mig om saker som jag inte vet något om (medicinens riktiga namn och så vidare). Jag utelämnade också Gavrilo Princip eftersom han, som påpekats (#30), överlevde. Om vi nu ändå ska prata om årskurser och utbildning kan jag ju passa på att tala om att jag går i tvåan på gymnasiet, och ser mig själv som normalt allmänbildad. Jag visste vad cyanid var när jag var tio år, vad som förvånar mig är att andra människor överhuvudtaget behöver en förklaring? Hursomhelst, your local friendly besserwisser tackar och bockar, och lovar att rycka in så fort någon inte förstår. Annars finns det ju Wikipedia… Ha en trevlig dag!

 2. 1404 says:

  Youth in asia = Euthanasia = dödshjälp
  För er som inte hänger med.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Euthanasia

 3. Gösta Stark says:

  # 31, Lydia, tack för ett bra inlägg! Vi som är äldre och förståndigare ska självklart upplysa de unga och okunniga om hur det ligger till här i världen, utan att för den skull klanka ned på dem eller örfila upp dem (som väl oftast är ens första impuls). Jag ser det som min samhälleliga plikt. Vi kan inte låta folk gå genom livet utan grundläggande kunskaper om vad som kännetecknar snö, cyanid, socker, sand, salt och så vidare. Folk MÅSTE lära sig att skilja på de här sakerna. För hur skulle det annars se ut på t. ex. restauranterna, jag bara frågar.

 4. Gösta Stark says:

  Läste just inlägget # 51, av Isbjoern. Tack, min gosse! Det fröjdar mig att höra så kloka ord från någon i din ålder. Än finns det hopp för återväxten, trots allt!

 5. Isbjoern says:

  Tackar återigen, och funderar på att göra tjuvlyssnat-kommenterande till en ny hobby. Där är det ju helt ok att släppa fram sin inre besserwisser utan hämningar. Det enda jobbiga är att medelåldern på sidan ligger över 15 år, så man kan inte skälla ut folk som sär skriver eller saknar all form av kommatering, eftersom de inte förekommer. Kul att tjuvlyssnat faktiskt har lite meningsfulla kommentarer istället för det vanliga ”jag var först :):D;)” följt av 20 st ”FEJK”. Man kanske borde starta en egen sida för tjuvlyssnat-kommenterare, för att få i alla fall en webbplats med en intellektuell nivå överhuvudtaget. Tack för mig.

 6. Nisse P says:

  #1 Jag kan varmt rekommendera Wikipedia – ett uppslagsverk på nätet – http://www.wikipedia.org

 7. Damon says:

  Call-e: Hehe, gott att några fattade skämtet (som är snott från geniale Sascha Baron Cohen)!

 8. Jan J says:

  Denna var bra annars tycker jag att tjuvlyssningarna börjar gå ner i kvalitet.

 9. Rymdmaskens krog says:

  Dr. Kevorkian måste vara från Star Trek.

 10. Rymdmaskens krog says:

  …och Nisse P #56.

  Jag kollade för ett tag sen in Aschelmintesgruppen på wikipedia, som länkade till två olika artiklar om (två olika sorters) Hakmaskar. Men båda länkarna gick till samma artikel, så en av dom var fel.

 11. Matte says:

  Nr, 32. Du måste ha ett recept från en läkare. Försök på din vårdcentral ;-)

 12. Annelie Holm says:

  Inte undra på att hon har kramper då..haha ;)

 13. SL says:

  Lanarfrillan, dom flesta cyanid föreningar är extremt giftiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *