Jag ska måla hela världen lilla mamma

Kassakön på Hemköp, Alvesta

En något irriterad mamma ~35, med en fullastad kundvagn, och hennes dotter ~6 står och väntar.
Dottern: Mamma, jag hittade en målarbok!
Mamman: Jaha?
Dottern: Men den vill du väl inte köpa såklart.
Mamman: Det har du HELT rätt i!
Dottern (sätter händerna i sidorna): Jasså? Är det DEN tiden i månaden igen?

Cred: Karin J

0 thoughts on “Jag ska måla hela världen lilla mamma

 1. Muj says:

  SUCK. Bara suck. Tänk om hon bara kände att ungen fått för mkt grejer? Eller så var det ett straff? Vad vet jag. Men VARFÖR varför varför måste hon ha PMS/mens?? Suck.

 2. Usch says:

  Alla kommentarer på den här sidan (även min) är antingen äckligt gnälliga eller äckligt politiskt korrekta.. fyfan för mänskligheten

 3. Simone says:

  # 51 Muj ingen säger att det är så heller. Vi bara kommer med olika ideer om hur det kan ligga till…men det är ju fortfarande skönt att många håller med mig :)

 4. mia says:

  Men Muj. Alla kommentarer om PMS syftar ju på tjejens ”DEN tiden i månaden”, inte på att mamman inte ville köpa en målarbok. Men din kommentar kanske var riktad mot den lilla flickan?

 5. ugglodjur says:

  #47. Förvisso kan det vara så att Slk i många fall kan inträffa redan den 28e, men den verkliga obehags känslan av Slk brukar ändå uppstå kring den 20e då man vet att det värsta för den gången är tillfälligt över den 25e. Inget är som väntans tider.

 6. Jonas says:

  ”PMS? Isåfall är det bara bra att den lilla flickan inser vilka besvär hon kommer att orsaka mot hennes framtida pojkvän/make när hon blir en vuxen kvinna. ;-)”

  Heteronormativiteten lever, prisa Gud!

 7. Matte says:

  Nummer 45. Nu förstår jag inte riktigt vad du menar???

 8. forsta o sista kommentaren nansin says:

  Nu maste jag bara skratta. Jag har last tiotusentals kommentarer pa den har sidan o skrattar alltid lika gott. Men den har tar priset. Nu ar jag lika dum som alla andra och blandar mig i, det tog nastan tva ar.

  Men jag maste bara fa saga … vagnen var proppfull med varor. Javisst, alla maste ata. Men menade flickan att mamman hade slut pa pengar sa hade hon val inte gett sig ut o storhandlat eller?

  Varfor ar det ingen som tankt pa detta?

  (Nu ligger det sakert tusen till inlagg innan mitt dar alla sager samma sak. Men kommentar 56 var sist nar jag skickade in detta)

  Tack for mig!

 9. Confucius says:

  Intressant att läsa allas tolkningar om vad ungen menar. Hon är sex år… I den åldern plockar barn upp precis allt och upprepar saker de hört andra säga.
  Synd att vara tråkig men det troligaste är att hon inte menar någonting alls utan bara upprepar något hon hört pappan(?) säga.

 10. Malin says:

  Det verkar finnas många tjuvlyssnade i Alvesta eftersom det har varit en del därifrån på senaste tiden. Och jag är en utav dem ;)

 11. Joffin says:

  Jag tolkade också pms. xD
  Malin, håller med. Vem är det man ska hålla sig undan för att inte hamna här?

 12. Karin J says:

  Mig kanske??? *S* Har öron som snappar upp det mesta…*S*

 13. Suss says:

  Oavsett pms eller slk…söt:) det ska börjas i tid.

 14. Lars Ulwencreutz says:

  Ungar är otäckt genomskådande ibland…

 15. Jinzo says:

  Klart att man antar att PMS menas.
  Annars vore det inte en rolig tjuvlyssning. (Det roliga är inte pms i sig, utan att ungen är så lillgammal / papegoj-upprepar från sin far att hon faktiskt klämmer ur sig denna, halv-icke-PC kommentar.

 16. Klaus says:

  Det är kommentarer likt #9 som gör att man börjar tappa hoppet för mänskligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *