Jorden anropar Tjej 1

Pendeltåg mot Kungsängen

Två moderiktiga tjejer ~18 diskuterar mobiltelefoner.
Tjej 1: Man ska egentligen inte ha mobiltelefonen i bröstfickan. Den kan sprängas.
Tjej 2: Eh, varför?
Tjej 1: Ja, du vet, blir det för kallt så kan telefonen sprängas.
Tjej 2: Men vem har mobilen i bröstfickan?
Tjej 1: Jag har det. För jag är orolig att ha mobilen här. (Pekar mot midjan) När man får barn sen så kanske det kommer ut en alien.
Tjej 2: Haha va?!
Tjej 1: Ja du vet, radioaktiviteten.

59 thoughts on “Jorden anropar Tjej 1

 1. an says:

  Fotonerna från mobilen är mer än 1000 gånger svagare än fotoner i UV-strålningen. Och man måste nästan upp dit för att kunna åstadkomma genmutationer som kan leda till cancer.

  Nästa gång ni ser en artikel om detta så kommer det även då vara Mild Hansson eller eventuellt Hardell som ligger bakom. Mild Hansson får sedan 1997 inga pengar av Cancerfonden eftersom hans forskning bedömdes som undermålig och usel. Därför ringer han aftonbladet lite då och då för att skapa hysteri och få lite pengar till sin forskning.

 2. an says:

  Sorry, det var Hardell som inte fått anslag från Cancerfonden sen 1996:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_65307.svd

 3. Frasse says:

  Lovar att det var Sofia som sa de :)

 4. Richard says:

  #51 mindre än en tusendel så stark

 5. E-tuna Rockar Fett says:

  Jag trodde tjejer gillade att ha mobilen i fickan !? ( vibratorn ) :P

 6. Andreas says:

  Och den absolut enda möjligheten för en tjej att få bröstcancer i den åldern är alltså ifrån externa källor? Risken finns alltid där, bara att den blir större ju äldre man blir. Hon kan ha anlag för det, eller bara en jäkla otur. Vetenskapen pekar hittils iaf. på att inget samband verkar finnas mellan mobiltelefoner och cancer.

  Räcker inte med att bara en människa drabbas för att man skall kunna dra några som helst slutsatser ifrån det. När andelen kvinnor som bär mobiltelefoner i bröstfickan som också drabbas drabbas av bröstcancer är större än den hos den ”normala” populationen, då kan man börja varna folk.

 7. Kalle Anka says:

  Andreas> Precis, det är väl ingen idé ta på sig säkerhetsbältet förrän man håller på att krocka heller?

  Försiktighetsprincipen tillämpar då jag, till och med SSI säger ju att vi skall vara försiktiga. Men ha du mobil vid ”påsen” för det är ju inte säkert bevisat att dina spermier blir slöare av det…

 8. Beetlejuice says:

  #44 Richard, du borde ha medalj för att säga det alla (eller de flesta) tänker. Nuförtiden är det fullständigt livsfarligt att äta chips, rött kött, och ungefär niohundrasjuttiomiljoner (ja kära tjuvlyssnare en alldeles äkta överdrift, nu behöver ni inte kommentera att det är det) andra livsmedelsprodukter…
  jag håller med dig, man orkar inte bry sig längre… nästa prov visar säkert att syre är oerhört giftigt eller explosivt i samband med vatten… :S
  Tack för visst förstånd i en annars ganska hjärndöd och vilsen diskussion! :)

 9. Martin says:

  Brukar inte tjejer allt som oftast gå runt med handväskor? Alltså lägg den där eller sluta läs aftoblaskan och skaffa en normal verklighetsuppfattning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *