Josefsson: ”Håll ut mitt barn! Jag är på det!”

Gröna linjen Tunnelbanan, Stockholm

Tjej 1 ~ 22: Jag pratade med chefen och sa att ”Ja det har varit jättekul att jobba här i år, bara det att jag inte känner mig så…”
Tjej 2 ~ 22: Så appreciated…
Tjej 1: Nej precis. Jag har ju liksom jobbat här i över ett år nu men jag har inte fått en enda present av jobbet! Inga blommor, ingenting!
Tjej 2: Gud vad tråkigt!
Tjej 1: Jag har bara fått såna där presenter som alla får, en sån där väska och en handduk. Den är typ lika stor som en tvättlapp! Och så har jag fått en matchande vattenflaska, liksom åh!
Tjej 2: Men shit, vad dåligt!
Tjej 1: Och sen fick vi inga påskägg i år heller, utan de STÄLLDE UT godis på jobbet istället! Men det är ju JÄTTEKUL att de tänker på oss som har hål i tänderna också!

Cred: Allison

63 thoughts on “Josefsson: ”Håll ut mitt barn! Jag är på det!”

 1. Karin says:

  Rubriken ägde.

 2. burg says:

  #50. Jurg; I´m on to it!

 3. Eva says:

  Jurg!!!

  Bästa kommentaren jag sett hittills. Men var beredd att förklara den…..

 4. Camilla says:

  Hon skulle jobba på min arbetsplats. Där får vi bonus vid jul + blomma, påskblomma och sommar present. Plus att det alltid är någen form av tårta/bakelse vid större helger. Riktigt generösa arbetgivare.

 5. Sofia says:

  Jag tycker att jag är ganska allmänbildad, men inte tänker jag på Uppdrag granskning bara för att det står Josefsson. Lite väl långsökt och inte allt roligt.

 6. Elin says:

  Alternativ tolkning; Josefs Son?

 7. Zachary says:

  Borde varit ironisk kanske? Kul rubrik iaf! :D

 8. el0 says:

  suck.. snacka om skev verklighets uppfattning…
  jobbat i 15år på olika ställen aldrig jag fått någon ”present”. Varför ska man få det? Man har ju betalt?

 9. Mim says:

  Lite sen hjälp kanske men #53 Eva, kolla på Lorrygängets nu nästan kultförklarade rulle Yrrol så tror jag du förstår.

 10. Eva says:

  Mim

  Jodå JAG förstod den, det är en av mina absoluta favoriter, men det är väl inte alla som sett filmen.
  Om man inte sett den så måste det vara fullständigt obegripligt…

 11. degbunke says:

  Tjejen (eller bägge två) är säkert en sån som kräver att pojkvännen ska överösa henne med blommor och spontana presenter också, och tror att det är så man visar att man älskar nån. Och sen när pv-n tycker att han har gett bort tillräckligt – för nu har hon väl fattat vad han känner – så blir hon knäckt och tror att han har slutat älska henne. Tragiskt med såna människor.

  Hur f-n kan man tro att ens arbetsgivare ska ge bort presenter hela tiden…?! Jag har jobbat kommunalt i sex år, på den tiden har vi fått nån fånig liten påse med lösviktskaffe & te, samt nån helt ointressant bok om ett av ghettoområdena utanför stan. Jätteintressant, verkligen. Inte. Men å andra sidan, jag jobbar inte för några krystade presenters skull, jag jobbar för att få en vettig inkomst. Vill jag ha nåt så köper jag det själv. Det är liksom så man gör.

 12. Anso says:

  HON DREV! AAH! Vad ni hetsar upp er!

 13. Kaktus says:

  Vi fick kanelbullar på kanelbullens dag, semlor på fettisdagen och jultallrik på mitt jobb, och så fick vi glas med företagsloggan på i julklapp… och jag var jättelycklig över det, för jag skulle precis flytta hemifrån och behövde glas, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *