Kärleken är inte röd, den är död

Humlegården utanför Sturebiografen, Stockholm

Ett ungt par sitter på en bänk och myser. Helt plötsligt reser sig tjejen och börjar gå argt därifrån, killen följer snabbt efter.
Tjejen (upprört): Varför har du inte sagt något?
Killen: Men jag har ju alltid röstat på socialdemokraterna!

59 thoughts on “Kärleken är inte röd, den är död

 1. Antianonym says:

  #21 Marika: Nej, du är.

 2. Antianonym says:

  TILL ALLA MODERATER/BORGARE: Hej! Vad tänker ni med? Vet ni ens vad de står för? Har ni märkt vad de har ställt till med? Har ni någon gång tänkt på andra? Hur tycker ni att skola, väg och sjukhus osv. ska finansieras om inte med skattepengar? Vill ni att det ska vara som i pinsamma USA? Världens största egoistiska land som leds av ett psykfall som njuter av att bomba sönder folk. Det kanske är dags att bli lite mer männskliga?

 3. Gabriel says:

  Helt underbart klassiskt att högerspökena kommer ut och lovordar någon för att de är så småaktiga som tjejen här är. Får mig sannerligen att tro på mänskligheten.

 4. D says:

  ”Hur tycker ni att skola, väg och sjukhus osv. ska finansieras om inte med skattepengar? Vill ni att det ska vara som i pinsamma USA?”

  Ser gärna en källa på hur pinsamt vägnätet i USA är. Eller hur privatfinansierat det är för den delen. Jag antar att Sverige skulle starta anfallskrig mot Färöarna om vi tog bort arbetsgivaravgifterna också?

  ”Det kanske är dags att bli lite mer männskliga?”
  Ja, som i fina gamla sossefolkhemmet där vi tvångssteriliserade icke-önskvärda etc… Eller som på 1600-talet då man pålade misstänkta upprorsmakares hela familjer. Har du något specifikt årtal då vi var RIKTIGT jävla ”männskliga” som referens som vi kan utgå ifrån?

 5. CB says:

  #52 kom tillbaka om 5 år när du gått klart skolan och lärt dig vad marginalskatt är.

 6. Captain says:

  Det är ironiskt att högertomtar alltid ska framhålla USA som ett föregångsland. Visst, dom har många rika och kämpar man så kan man bli jätterik. Men dom har jävligt många jävligt fattiga också. Det tillsammans med dom 2 miljoner människorna som sitter i fängelse och den misserabla sjukvården för dom som inte har pengar ger ju u-landsstämpel på USA.
  Högermentaliteten med att alla ska klara sej själva och dom som inte gör det får ha det piss hör hemma på medeltiden. I ett modernt ekonomiskt stabilt land ska alla ha chans till ett drägligt liv. Det finns bidragsfuskare och dom ska sättas dit hårt, men dom allra flesta vill jobba. Själv tjänar jag över medel, får inga bidrag förutom barnbidraget till min dotter, men jag ger gärna bort lite extra i skatt för att dom som har det sämre kan få en dräglig tillvaro tills dom kommer på fötter igen.

 7. Tangy says:

  du har så rätt captain, i allt du skriver. har bott i usa i sex år och att vissa tycker att det skulle vara ett land att se upp till är ju bara för skrämmande. där finns människor som sliter med minimum wage-jobb 18 timmar om dygnet som ändå inte har råd med sjukförsäkring till sina barn, till exempel. folk vet inte vad de snackar om.

 8. Johanna says:

  OH MY GOD! Ni på tjuvlyssnat.se har är SOOO BUSTED! Det där är ju taget ifrån Svensson, Svensson! Gustav säger så till sin fru Lena! Daah!

 9. Bob! says:

  Haha här får ju tjejen skylla sig själv! är Hon så dum att hon inte har tagit reda på att stackaren är socialdemokrat innan? Usch tänk att vakna upp bredvid en sådan…..Måste man inte vaccinera sig mot socialdemokrater?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *