Knarkare injicerar

Långt ut på gröna linjen, Stockholm

Ett märkbart påverkat par ~20 pratar om droger.
Tjejen: Men alltså… jag vill inte att du ska se mig som en knarkare bara för att jag snortar.
Killen: Självklart inte!

52 thoughts on “Knarkare injicerar

 1. Eje says:

  Detta är ju dumheter. Om man knarkar (i över huvud taget) är man knarkare. Det är vad ordet betyder rent språkligt. ”Knarkare: en som knarkar.” Knarkar gör man om man (i över huvud taget) använder de droger som går under benämningen ”knark”. Lika säkert som att någon som äter kött är köttätare och någon som snusar är snusare är någon som använder knark en knarkare.

  Sedan behöver detta inte betyda att man är dum i huvudet för det. Det är skillnad på knarkare och knarkare, vilket folk här inte tycks förstå. ”Knarkare” är faktiskt inte alls synonymt med ”idiot som förstör sitt liv med knark”. ”Knarkare” är bara en beteckning på folk som använder de droger benämnda som ”knark”. Det finns gradskillnader.

  Lär er svenska.

 2. Anonym för en gångs skull says:

  Min flickvän sysslar också med tyngre droger… jag gör det inte, men jag anser inte att hon är ”knarkare” eller ”missbrukare”.

  Inte för att vara tofflig utan för att hon kontrollerar sitt bruk väldigt väl.

  Inte ens min flickväns bästa vän är missbrukare trots att hon brukar tunga droger (kokain) minst en gång i veckan. Hon skadar ingen med sitt bruk och skulle aldrig få för sig att göra det heller eftersom hon har en djupt rotad moral.

  Min bästa vän kan skada folk och ting, men det gör hon även på fyllan så där föreligger ingen skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *