Kom ihåg var du läste det först

Mälarhöjdens Tobak, Stockholm

Två tjejer ~15 står och pratar entusiastiskt.
Tjej 1: Oh my god, har du sett de nya bilderna på Robert Pattinson? Han har ingen tröja!
Båda tjejerna gör ett fan-tjut.
Tjej 2: Jaa! Helt underbara! Och det verkar som om han vart på gymmet lite också, shit vilka magmuskler, sexpack. Det hade han inte förut.
Tjej 1: Nä, verkligen inte. Oooh, han är så het! Typ snyggaste snyggingen av dem alla!
Tjejerna skrattar. Det blir tyst ett litet tag.
Tjej 2 (fundersamt): Du… har du läst den där tjuvlyssningen på Tjuvlyssnat, med den där killen som säger att hela mänskligheten kommer dö ut för att vi tjejer kommer vägra ha sex med någon som inte är Robert Pattinson?
Tjej 1: Aaah.
Tjej 2: Alltså… jag tror fan det stämmer.

Cred: shiggaboggie

0 thoughts on “Kom ihåg var du läste det först

 1. vågavägra says:

  Jag är ledsen att behöva säga detta, men SEXPACKET ÄR FÖR FAN DITMÅLAT på de bilderna! Om det är något som karln inte har så är det magrutor.

  Och till ljudet av miljontals flickhjärtor som går i kras tackar jag för mig!

 2. evelina says:

  han är min drömkaraktär i en snygg förpackning. jag klagar inte. Duger i krig

 3. Mrs Pattinson says:

  OH MY EDWARD ROBERT PATTINSON IS SO HOT!
  btw de är sant att ingen tänker ha sex med ngn annan förutom Robert P man jämför eftersom han är för het!!Men men ingen kan ju va lika gorgeus like him u know;)btw my babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

 4. The D says:

  Tacka vet jag Alice! Now there’s a pretty one!

 5. Fenchurch says:

  #20, #34 och alla andra som klagar på allt kring glittrande vampyrer och andra grejer kring ”overkligheten” kring karaktärerna:

  Grejen med Twillight är den att vampyrerna ju inte är vampyrer alls i ordets ”traditionella mening”, utan Cold Ones, precis som grejen med varulvarna (läs böckerna, vill inte spoila!).

  Därmed kan författarinnan skriva ihop vad hon vill, och senare ge en mer naturlig förklaring.

  Personligen föredrar jag True Blood-vampyrerna, och filmen är otroligt dålig om man jämför med boken, men så är det å andra sidan alltid (förutom Bridget Jones). Men, om vi nu ska gå in på det, hur snygg är egentligen Brad Pitt? Det handlar ju om hur bra man gör rollen. Och rollen gör Robert Pattinson mycket bra. Och ja… han kommer få ligga mycket;) Men jag tror inte alla tjejer som sett Twillight kommer överge alla andra killar för att hänge sig åt Robban, heller, även om hans magrutor ÄR sexiga. Det finns hopp!

 6. Sandra says:

  Alltså, jag vill bara få en sak klar för alla som verkar missförstått det där med att vampyrer glittrar. Enligt stephenie meyers sista bok står en mer exakt beskrivning om vad som faktiskt pågår. Så jag har uppfattat det (alltså inte så som det är gjort i filmen..) så speglas solskenet och bildar spektrum från huden. Därför förstår jag inte varför alla skriver att dem glittrar, för enligt mig blir det mer… ljusstrålar än glitter. Glitter är gay.

 7. idz says:

  men hallå eller? Rob är snygg ;) Tycker JAG, alla tycker olika. Men de som säger att vampyrer inte glittrar, ja det är er syn på vampyrer men antagligen inte Stephenie Meyer’s syn på dom. Dessutom nörjade hon skriva boken utifrån en dröm och drömmar behöver alltid inte vara esakt som myter ska vara? Så stfu och sluta klaga bara? :D

 8. Linda says:

  Någon gång kommer jag gifta mig med den mannen. Ni får alla ha er egna åsikt om honom och twilighthysterin men han är bland de hetaste människorna på vår jord (om inte den hetaste) och han ska f-a-a-a-a-n-i-m-i-g bli min.
  punkt

 9. Rebecca says:

  Linda: han ska bli min punkt slut!

 10. Leah says:

  hahaha :D
  ni låter för roliga när ni diskuterar det här, och kom igen vem bryr sej om han är hetast eller inte? inte jag iaf… Jag har läst alla böcker i Twilight serien och jag gillar dom, jag har sett filmen och gillar den också. jag tycker robert är snygg men inte snyggast i varken filmen eller världen (+ att han är så mycket snyggare i filmen än i verkligheten) iaf det jag ska komma till; va spelar det för roll vem man tycker är snygg? är det inte en små sak, och smaken är ju som baken som man säger. Så sluta bry er så mycket om vad andra tycker och sluta säga att robert är det fulaste ni sett, för jag lovar er at han är långt ifrån den bemärkelsen.
  måste bara tilllägga att ”glittrande” vampyrer är hardcore!
  //
  Twi-hard

 11. Sofia says:

  Kan vi inte allihop bara vara lite förståndiga och inse att ”beauty lies in the eyes of the beholder”?

 12. hahahoi says:

  20p till Korvkiosk för sänkningen av Paris Hilton, den tackar jag för!
  Få medierna att fatta att ”rik” inte betyder ”snygg” :D

  Om ni för övrigt undar vad som händer med vampyrer i solljus så kan ni kika på Blade..

 13. Miriam says:

  Men det är väl bra att smaken är som baken, hur tråkigt hade det inte annars vara och vi alla tyckt lika?

  Jag kan däremot hålla med om att ”småbarnens” hysteri kring Robert/Edward är lite creepy, han är ju ändå 24… Dessutom är det ju Edward karaktären de är ”förälskade” i för vilka småtjejer gillar inte sparkles? :) Själv är jag 25 år och jag tycker han är snygg ändå! Nej han är inte klockrent snygg, lite knölig näsa, lite snea tänder osv men det är DET som jag tycker är sexigt. Han är lite fulsnygg, han har karaktär. Okej, who cares ifall magen är ditmålad, har aldrig varit förtjust i fixerade tränade kroppar ändå;). Han känns så himla avslappnad och ovårdad, haha. Jag gillar i alla fall det. Ta exempel Brad pitt (under hans yngre år), Johnny Depp, etc etc, de är för mig väldigt självklara snyggingar medans Robert (ja inte Edward, han är en annan historia) inte är så självklart snygg, finns det något hetare än det? Nope….not in my opinion. Jag tyckte han var mighty fine även i Harry Potter, haha men så tycker jag även Ben Stiller och Owen Wilson är charmiga, hahaha Stört! Defekter är fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *