Låt fantasin flöda fritt

Flyg mot New York

En mamma ~35 sitter ensam medan hennes barn är någon annanstans på planet. Helt plötsligt hörs ett högt pang och saker som ramlar i golvet. Efter någon minut kommer en flygvärdinna fram till mamman med en flicka ~6 och en pojke ~9.
Pojken: Okay, I have some good news, and some bad ones…

Cred: Syltgubbe

43 thoughts on “Låt fantasin flöda fritt

 1. oxido says:

  Good: We are no longer releasing any carbon dioxide.
  Bad: Your kids caused an electrical problem and now the engines stopped working.

 2. Vänsterhäntas Dag says:

  Skriv nån annans telefonnummer på ungarna nästa gång.

 3. korven says:

  Nu vill man ju veta!!

 4. Hanna says:

  berätta mer, berätta mer!

 5. Anahita says:

  The good news is, I think I’m gonna pass out in about a minute so you won’t have to deal with any trouble I might have caused otherwise.
  The bad news is, I didn’t manage to steal the champagne you wanted, unless you feel like licking the floor. And the water up here tastes funny, I tell ya…

 6. Susanne says:

  Ha ha ha, denna var riktigt bra, men skulle dock verkligen veta resten

 7. Alexandra says:

  Åh, jag vill veta fortsättningen!

 8. M'ATILDA says:

  5. Anahita: Hahha, bättre än tjuvlyssningen ;D

 9. lisa says:

  jag fattar inte riktigt det roliga.. någon som vill förklara? :)

 10. Petra says:

  Haha nu blev jag ju väldigt nyfiken på vad som hände sen!

 11. snorkfröken says:

  Det roliga är att han lärt sig säga ”jag har goda och dåliga nyheter”, men inte riktigt hajat att det bara funkar om man faktiskt har både goda och dåliga nyheter, inte bara dåliga.

 12. Ninjaman says:

  # 11.
  Han kanske hade både roliga och tråkiga nyheter?

 13. Magdalena says:

  Usch, avskyr föräldrar som inte håller koll på sina barn. Verkar tro att det är någon annans jobb att säga till barnen så fort de befinner sig i offentliga miljöer, typ restauranger, bussar, flygplan…

 14. Filippa says:

  Jag är nog lite borta idag. Fick läsa om första raden ett antal gånger innan jag såg att det inte stod ”En mamma ~35 sitter ensam medan hennes barn är på någon annan planet” …

 15. oxido says:

  #12 Magdalena: Det kanske är lite tufft för barnen att sitta stilla på en lång flygresa iofs. Vet inte, har inte varit tvungen att ha med mig barnen på långa resor. Hur brukar du göra när du är på flyget med barnen? Kör du med valium?

 16. Aki says:

  #12 Magdalena: Och var exakt fick du veta att barnen inte skötte sig prima fram till att ett fyllo kom och slog till dem, och att flygvärdinnan nu kommer med ungarna för att berätta det för modern? :)

 17. Vante says:

  @oxido:

  Det är inte ”tufft” för någon. Det är bara en fråga om uppfostran, eller brist på sådan.

 18. Kalfsi says:

  #15, Vante: Och aga. Glöm inte aga.

 19. Angelique {kinkykitten} says:

  Visst, barn ska få vara barn.. men det finns en gräns hur mycket man orkar när dom springer runt och härjar.

 20. oxido says:

  #15 Vante: Ditt problem är en fråga om kunskap, eller snarare brist på sådan.
  Hittade vid en snabb sökning även en länk :)
  .
  http://www.folkhalsoguiden.se/upload/Fysisk%20aktivitet/Sm%C3%A5%20barns%20fysiska%20aktivitet.pdf
  Läs första två raderna i brödtexten :)
  .
  #17 Angelique: Ja, lite som 21åringar ;-)

 21. MrsBean says:

  Konstigt att ungar kunde sitta still för i tiden. I skolan långa dagar, i kyrkan på söndagen under långa predikningar mm. (Visst jag har också läst ”Emil i Lönneberga” men nog 17 verkar alla barn helt vilda nu jmf med vad man läser och hör äldre generationer berätta)

 22. Gud says:

  MrsBean, de kanske inte kunde det. De äldre generationerna kanske ljuger, medvetet eller omedvetet. Jag tror det. Gamla människor har problem med sanningen.

 23. Emeric says:

  Jag undrar vad det var för nyheter…

 24. Johan says:

  Den dåliga nyheten är att vi har råkat knocka piloterna.
  Men den bra är att vi har spelat en massa flygspel på Playstation!

 25. Tatl says:

  MrsBean: Eller också så har det att göra med att de fick gå 15 mil till och från skolan för att sedan hjälpa till på gården hemma fram till midnatt.

 26. Wildheart says:

  #24 MrsBean: Säger du ofta ”det var bättre förr”?
  Jag flög med min 3,5-åring. Sex timmar.
  Det gick jättebra fast det krävdes kritor, papper, en liten laptop med film, sagor, mm. men jag tycker det är bättre än hot om stryk (förr, inte bara hot).

  Dessutom ser du inte alla dom som är lugna, fast dom är många så märks dom liksom inte lika mycket som dom ”vilda”
  Du kan även läsa länken som #22 oxido skickade med.

 27. peppelorum says:

  Det var bättre förr, då skrev folk kommentar med ett budskap som var relaterat till ursprungsinlägget, folk drack inte alkolhol på flygplanet, motboken var allmänt accepterad och man bad fader vår innan man gick till sängs. Nej fy fan för dessa tider vi lever i.

  (ovanstående är ironi, för den som går i fyran eller liknande)

 28. Tim says:

  Det är ju jätteenkelt. De goda nyheterna: barnen mår bra. De dåliga: de har förstört saker som kostar pengar för föräldrarna att ersätta.

  Ja, jag är tråkig och rationell. Och ja, jag kan ha fel. Men det tror jag inte…

 29. MrsBean says:

  Hm, märks väl att jag inte är så förtjust i barn. Jag skulle aldrig acceptera att mina hundar springer omkring och skäller, försöker jucka på folk, urinmarkera inomhus mm. Men det ser man väldigt många hundar som gör. Är väl samma sak med barn. Har kompisar vars ungar aldrig skulle lägga sig på golvet i affären och gallskrika för att dom inte får choklad, och dessa ungar har då aldrig fått stryk.

 30. Wildheart says:

  #34 Bean: …fast nu bytte du ämne, rastlöshet och spring i benen har ingenting att göra med att slänga sig ner och skrika i affären…

 31. Jonna says:

  Var det verkligen pojken som sa det och inte flygvärdinnan? Varför skulle pojken berätta om det ”dåliga” de gjort?

 32. oxido says:

  #34 MrsBean: Självklart är det inget vidare när barn slänger sig på golvet i affärer etc. Men det finns en stor skillnad på hundar och barn. Man dresserar inte barn.
  Jag kan gå i affären med mina tre barn utan att de slänger sig på golvet eller skriker. Men det beror inte på att jag dresserat dem till det.
  .
  #36 jonna: Faktum är att jag tyckte det var så logiskt att flygvärdinnan sade det så jag först tänkte att det var hon trots att det står att det var pojken.

 33. Allie says:

  Hum.. Det där om barn, först då.. Förr hade familjen en mycket tajtare relation, mamman var mer med sina barn under hela uppväxten, nu sköter skolan halva fostran, och lärarna har bakbundna händer så dem får inte tillrätta visa barn som förr. Sen tycker jag synd om vissa föräldrar, för dessa kämpar hårt med sina barn, samtidigt som dem jonglerar jobbet ”vid sidan av”, ge dem credits för att dem försöker, åtminstone :/
  Mina föräldrar gav fullständigt *** i mig, och jag var otroligt väluppfostrad. Vad kan det bero på? Hum.. Hård uppfostran, not..
  Det om själva inlägget; Hum, vad kan ungen ha velat berätta?

 34. Digitalis says:

  Det var väl ett jävla daltande med både föräldrar och barn. Det är inte så jävla supersvårt att vara förälder som många vill få till. Och vadå ”dressera” barnen? Det kallas uppfostran och är precis samma sak. Man lär sina barn hur man uppför sig, svårare än så är det inte. Och nej, det behövs inte stryk för att göra det. Jämförelsen med hundar tycker jag är klockren. :) Att sitta på sin feta röv medan barnen springer ur synhåll på ett flygplan anser jag vara väldigt ansvarslöst och uppenbarligen inträffade något pga det hela. Jag hoppas innerligt att ”the bad news” var att hon fick betala asmycket i skadestånd för sin slapphänthet. :D

 35. anonym0 says:

  The good news. I found the toilet. The bad news. There was no toilet paper.

 36. AnusMassage says:

  Barn-aga är RÄTTA takter!

 37. Johan says:

  Jaha, undrar vad de gjorde..? =)

 38. Lee just Lee says:

  jag kan rätteligen säga att jag är norra halvklotets minst religiösa människa, men för första gången känner jag mig både benägen och starkt motiverad att tro på (#26) Gud! :D

  gjorde min dag, som har varit värdelös rakt igenom, tack Gud, jag älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *