Man kan faktiskt se det som en form av barnmisshandel

Öxnehaga centrum, Jönköping

En mamma går med sin lilla vilt skrikande dotter, bägga iklädda färgglada foppatofflor. Ett par steg efter går två gothare ~18.
Gothtjejen: Mm, här skriker man..
Gothkillen: Jag skulle också skrika ifall jag var tvungen att ha på mig sådana skor!

110 thoughts on “Man kan faktiskt se det som en form av barnmisshandel

 1. Malin says:

  Åh Gud, som jag hatar de där skorn… Förlåt, djävulens skapelser. De är ju så fula! Jag kan inte begripa att folk går ut med dem bland folk. Hu! Jag svor på ett mycket tidigt plan at jag aldrig skulle släppa in ett par i mitt hus,så när min mor kom hemsläpande med ett par fick hon vackert ha dem ute på verandan, för in kommer de i alla fall inte.

  Btw, så finns det väl en sida som heter http://www.ihatecrocs.com ? Den ska man nog besöka… :D

 2. ^_^ says:

  #1 Hahaha ”emo människor” XD

 3. Camilla says:

  Hahahahaa, håller fullständigt med. De är inte bara fula, de är enomrt fula!!

 4. Anki says:

  Jag skulle nog kunna tänka mig att ha såna tofflor.. men bara för att alla skulle fatta att jag var ironisk ^^ Det måste vara det fulaste jag någonsin sett, näst efter fjortisarna i min klass

 5. Sam Chorfi says:

  Foppatofflor is the shit.

 6. Bella says:

  Jag älskar foppatofflorna att ha hemma, utomhus på trädgården, på landet elr ngt sånt, men inte på stan.. visst, dom är inte världens sexigaste, men j*vligt sköna. Folk som inte håller med behöver inte ens kommentera, jag står för vad jag tycker, o jag älskar dom. O förresten.. jag har knallrosa tofflor *muhahah* ;)

 7. robin says:

  hv71 tröjor

 8. Carro says:

  Jag var länge emot dessa fula skor x( usch fy faen vad hemska de ser ut!!

  Men…. jag testade morsans och sen dess har jag nog haft 5 par billiga kopior då, alla svarta. För de är skööööna :D + att jag har problem med fötterna. Har opererat ena och skulle behöva operera den andra med i framtiden. Så jag har svårt att hitta skor som passar och som jag inte får ont av.

 9. Carro says:

  btw, vad utseendefixerade alla (nästan) här som skrivit verkar vara!! Kan inte bära dem ”ute bland folk” osv.. Grow up!! Get over yourselfs! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *