Man kan räkna ut att hon var mer än genomsmart

3:ans spårvagn, Göteborg

Två tjejer ~16, sitter och diskuterar barn och framtid.
Tjej 1: Men om två snygga personer får barn borde ju det barnet bli jättesnyggt ju.
Tjej 2: Men min kompis föräldrar är båda jättesnygga, men hon själv är ful som stryk!
Tjej 1: Vad ologiskt…
Tjej 2: Men det kanske blev för mycket av det goda? Kanske är det bättre om båda föräldrarna är halvsnygga, då blir barnet säkert otroligt vackert.
Tjej 1: Ja, för 0,5 + 0,5 = 1. Halvsnygg + halvsnygg = helsnygg.
Tjej 2: Fan va smart!

66 thoughts on “Man kan räkna ut att hon var mer än genomsmart

 1. Matilda says:

  Det läskiga är att jag vet flera fall där det där med halvsnygga föräldrar och snygga barn stämmer. Spana in kungafamiljen, t.ex. Visserligen lär väl Silvia ha varit rätt snygg som ung…

 2. lillavild says:

  #43 Erika: Näee… ful plus ful måste bli snygg. – 1 – 1 = 2
  (Eftersom + – = -)

 3. Flandran says:

  Men guuuuud! Orka tänka på vilka personer som är snygga och fula. Och orka med fjortisar som mår bra av att snacka skit om andra för att själva känna sej tuffa och få respekt!
  Fråga till fjortistjejen som kallade sin kompis ful som stryk ( om hon läser detta)
  – Och hur ser du själv ut då lilla vän X)????
  Passar du i Top model eller? hahahahaha

 4. Anton says:

  #12 Det kan ju bero på att det verkar vara inne att vara en dum skrikig fjortis nu förtiden? Är man inte det är man ingen

 5. Clara says:

  Herregud. Det här är ingen fjortiskonversation. En fjortis hade aldrig ens funderat över saker som det här. Skulle vara vädligt intressant att höra hur ni som kallar dessa tjejer fjortisar skulle förklara hur en fjortis är. Alla tonårstjejer är inte fjortisar!

 6. AnonyMoa says:

  ..Flandran, de som är med i Top Model brukar vara fula IRL men de blir fina på kort eftersom linsen på en kamera är inte platt, den är rund, så deras ansikte formas annorlunda på bilder.
  Vackra människor IRL formas också annorlunda på bilder och blir fula.

  Tjejerna är inte fjortisar. Herregud, får de inte prata utan att bli kallade för fjortisar? Ni missbrukar det ordet, mina kära vänner.

  Jawg låwarh, jawg ärh INTÄW FJÅRTIZ!!
  PUUUZZZ <33333 -.-

 7. Wildheart says:

  Vad fan håller ni på med. Tragiskt att så många här verkligen HAR teorier om vem som är ful/snygg och vad det beror på. Måste nån tala om för er att det beror på vem som tycker!

 8. Flandran says:

  AnonyMoa, Ledsen att du tåg åt dej ;D hehe!

  MEN hur mogen är man om man snackar skit bakom ryggen på en kompis? – Min kompis är ful som stryk!
  MOGET!

  Ang Top Model- Ett fåtal av tjejerna som varit med under åren har inte varit snygga IRL, men de flesta har varit det + att det finns ett ”facit” på hur en modell ska se ut angående längd mm.
  Men ok! Jag kan göra om min fråga så att folk förstår den bättre.
  – Är hennes kompis nån jävla skönhet själv då – typ Miss universum eller???? Vad ger henne rätt att kalla andra fula liksom – och framför allt en kompis???
  Fula människor enligt mej är såna som själva gjort dej ”fula” eller kanske har någon ( missförstå mej inte nu) missbildning som de inte kan hjälpa.

 9. L says:

  haha grejen är att jag vet vilka som pratade om detta. absolut inga fjortisar, högpresterande i skolan och goa tjejer.

 10. Oxido says:

  #56 anonymoa: Så du menar att om man ser på någon genom ett runt fönster, så ser de annorlunda ut än om man ser dem genom ett kvadratiskt? Jag är skeptisk.
  .
  #58 Flandran: ja det var ju konstigt att hon tog åt sig när du sade till henne. Bara för att DU har en definition på vilka som är fula så betyder det INTE att den stämmer med andras. Det är många som tycker vissa är fula och som inte går efter din definition. Så vad får dig att tro att din skulle vara mer korrekt än tex Claras? Dessutom handlar det ju om ett resonemang, inte som att hon går omkring och pratar skit om sin kompis för sakens skull, de diskuterar ju genetik, om än på en rätt simpel nivå.

 11. Jim says:

  Är man halvsnygg måste den andra halvan vara ful :)

  Halvful + halvful = helful hahaha

 12. Jinzo says:

  Vackert att hon snackar med sin kompis….
  Om att hon har en kompis som är ful som stryk, fast hon har snygga föräldrar.

 13. Antos says:

  Okej om vi nu ska prata genetik så måste ju enligt den avlyssnade det vara korrekt att 2 snygga föräldrar får ett snyggt barn eftersom var förälder bara för vidare 50% eller ”0,5 del” av sin arvsmassa till barnet.
  Alltså: 0,5+0,5 =1

  Halvsnygga skulle dock kunna överföra allt mellan 0 och 50% ”snyggener” till sina barn eftersom man inte vet vilken halva av deras gener de för vidare. Deras barn kan då bli precis hur lite eller mycket snygg som helst.

  Om du är snygg och vill ha ett lika snyggt barn så bör du alltså para dig med en lika snygg partner för att vara helt säker på att få snygga barn.

  #52 lillavild : -1 – 1 blir inte 2 det blir -2.
  -1 – -1 blir 0.
  Vad du tänkte på tror jag är, som någon redan nämnde multiplikation där -2 * -1 blir 2.

 14. Johanna says:

  Det stämmer fan. Ta tex Cash Warren + Jessica Alba = båda skitsnygga, men dottern Honor = inte så snygg. Nicole Richie + Joel Madden = båda halvsnygga, dottern Harlow = grymt söt!

 15. Annica says:

  HAHAHA de borde ju fan få nobelpiset x’)

 16. herregud says:

  assååå , bara så folk är medvetna så … snackar faktiskt mäniskorna som ni kallar fjortisar med välllllldigt mycket ironi och sarkasm …. kan inte folk bara fatta att allt inte behöver vara så serisöt 24/7 ? hejjjdå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *