Man vet aldrig var de kan slå till härnäst…

Skänninge marknad

En man, ~55 står och säljer skräp vid ett stånd, en kvinna med invandrarbakgrund, ~35 går förbi med ett barn ~2. Barnet rör vid några av varorna.
Mannen (ryter): Hörru du, rör inte det där!
Barnet backar undan förskräckt.
Kvinnan: Lugna dig, det är ju bara ett barn!
Mannen: Han ska inte leka med mina varor för det… (Kvinnan och barnet börjar gå iväg)..Jävla Al-Qaida!

122 thoughts on “Man vet aldrig var de kan slå till härnäst…

 1. Patsy says:

  Åhfy.
  Påminner mig om när jag var i affären en gång med min dotter som då var fem och en gubbe gick efter henne och kollade vad hon gjorde hela tiden bara för att hon hade petat på typ en limpa.
  Dessutom svor han åt henne och sa t att ”man borde ha sina ungar i vagn” och ”det här är ingen jävla lekstuga!”

  Nog för att jag också stör mig på om hon petar på saker i affären…men ändå.

 2. kallekalas says:

  #100, well det beror väl på ifall den som häver ur sig förolämpningen enbart förolämpar en person pga sin hudfärg eller sexuella läggning. Kallar du en invandrare för smutsig tjyv enbart på grund utav att du har fått för dig att alla invandrare stjäl så är du ju diskriminerande och kan antagligen anmälas för hets mot folkgrupp ja, och med rätta.

 3. Fredrik says:

  Björn: Om försäljaren själv varit från Mellanöstern och försedd med ett rejält skägg hade hela tjuvlyssningen plötsligt blivit rätt kul. :-)

 4. Joe says:

  Men Oj Oj så får man ju inte säga i sverige.
  Pk svin zip it

 5. Stunning says:

  Usch, vad hemskt. Jag förstår inte hur man kan säga så till någon.

 6. Björn says:

  Tycker det är bra att publicera sånt här också. Det reflekterar verkligheten. En tjuvlyssning BEHÖVER inte vara rolig för att publiceras.

 7. Stina says:

  Hur kom Al-Qaida in i bilden? jävla gubbjävel, kan fan i mig inget! jaaa alla små barn med invandra ursprung går runt med bomber i mössan och väntar på att tjäna gud. folk har stort behov i att lägga in folk i fack, men det där va extremt. va hände med att bara säga till?

 8. Krister says:

  Menar alla PK-trollen att mannen verkligen tror att barnet och mamman tillhör Al-Qaida? Mannen gjorde en självklar överdrift och det var en ganska kul sådan som tjuvlyssning.

 9. Nora says:

  Muahahaha! Jag skrattade så jag grät! Skön gubbe! Skitkul! :-) :-)

 10. Gud says:

  Vilket roligt samhälle vi lever i då folk är så hysteriskt rädda för att uppfattas som rasister, att de går nästan hur långt som helst för att skydda denna fasad.

 11. Whyatt says:

  Nästan lika kul att så många verkar extremt rädda för att uppfattas som vettiga, sansade människor med sunt förnuft och lite vett i skallen. Konstigt att man ska kategoriseras som ”rasist”, ”främlingsfientlig”, ”PK-troll”, ”kommunist”, ”rädd för att uppfattas som rasist” etc bara för att man antingen tycker gubben var en idiot eller jävligt rolig.

  – Att man anser att man gubben är främlingsfientlig eller ”rasist” innebär inte att man är en PK moraltant.

  – Att man tycker att det är kul att skratta åt främlingsfientliga kommentarer betyder inte att man är rasist.

  Om man sysslar med såna ensidiga kategoriseringar så är det ett rätt så tydligt tecken på att man är lika tragiskt kategoriserande som gubben i tjuvlyssningen. Människor är vanligtvis mer nyanserade än så…

  Själv tycker jag att möjligtvis nedlåtande kommentarer ska tolkas med anledning av VARFÖR man säger det man säger. Om en vit man säger ”Hey Nigga” och en svart man på ett respektfullt sätt kan knappast jämföras med att en vit man skriker det till en svart man med ett föraktfullt uttyck…

  Och eftersom de flesta verkar vara överens om att gubben i det här fallet är en främlingsfientlig idiot så spelar det väl mindre roll om man tyckte han var rolig eller förolämpande, eftersom det knappast är att vara överdrivet överkänslig i något av fallen. Eller?

 12. sandra says:

  men hur kul på en skala är det publicerade när det är en rasist som har sagt de lxm?

 13. Sara says:

  Men var är de roliga? Bara rasistiskt ju… Kanske hade försäljaren skrikit åt ett svenskt barn oxå, men varför Al-Qaida?

 14. Max Malm says:

  Jag tycker synd om människorna som kommenterar här endast för att visa att de inte är rasister, jag skiter fullständigt i era åsikter bland massa kommenterar, det var roligt att mannen är så jävla inskränkt. Skratta, ha skoj

 15. kristin says:

  Det här gör mig bara illamående. bläää! bläää!

 16. Sonia says:

  vissa skriver att ingen tar illa upp om man kallar skåningar intelligensbefriade, stockholmare för jävla 08år osv. (jag är inte en av dom som gör det och jag skrattar pers rakt upp i ansiktet om de får för sig att kalla mig jävla 08) jag tycker inte att dessa uttryck är tillnärmelsevis lika kränkande som att någon säger att man är med i al- qaida, en grupp galningar med sjuka värderingar som råkar kalla sig muslimer (fast alla borde veta att man enbart kan vara muslim så länge man inte mördar oskyldiga o man bryr sig om andra o accepterar andras människors rätt att leva som de vill). en svensk kan flytta, kan få bort stämpeln 08 osv. men en mörk pers kan flytta över hela sverige och fortsätta bli ständigt kränkt pga sitt utseende. jag är halvt arab o halvt svensk. jag avskyr fördomar och ibland undrar jag varför de överhuvudtaget måste finnas, det är ju så mkt lättare att bara vara snäll och vänta sig det bästa från människor. inte ge upp hoppet om att de flesta har bra samvete. för det är ju så det är. om alla invandrare i sverige var ruttna inombords, som vissa verkar tro, skulle vi leva i en krigszon just nu. klart jag inte kan kalla mig fördomsfull, det kan nog ingen. jag vill inte heller stå för nära en pers som ser ut som en knarkare lr psykopat och jag undviker helst killgäng om jag är ute själv på natten.

 17. Patricia says:

  Hahaha! Snacka om att ha tätt mellan ögonen. Tänk vad tråkigt vi skulle ha om det inte fanns idioter som livade upp vardagen :D

 18. sajmom says:

  ungen var idiot. inget roligt men helt rätt av mannen. den där sorten norpar ju åt sig allt!

 19. ^_^ says:

  Hahaha fy faan va kul XD

 20. Sara says:

  Sluta klaga på att det är orolig.
  Jag tyckte den var kul.
  Gubbe som tror att kvinnan och barnet är Al-Qaida. :)

  Den är ju inte världens roligaste och folk kan ju ta illa upp. Men jag fnissade åt den iaf. ^^,
  Klaga inte på tjuvlyssnat.
  Som alltid ska inte allt vara kul som publiceras.

 21. dsghg says:

  HHAHAhahaha. min humor är vågad. men den här var grymt rolig :”’D <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *