Månadens medarbetare: Scary Spice

H&M, Karlstad

En småbarnsmamma går omkring med barnvagn medan hennes pojke ~6 springer omkring vilt i affären, snorar på kläder och stör. Mamman går obekymrat vidare. Efter en stund får dock ett av biträdena nog. Hon går fram till pojken, tar tag i armen så han inte ska springa bort och ser honom djupt i ögonen.
Expediten: Rör du någonting mer här inne så dödar jag dig! Förstår du det?
Hon släpper hans arm och ler. Pojken blir omedelbart knäpptyst. Försiktigt går han och ställer sig vid mammans vagn och är jättetyst under resten av tiden inne i butiken.

Cred: Frida

163 thoughts on “Månadens medarbetare: Scary Spice

 1. Måste Anges says:

  Föregående komentar var riktad till den person som kallar sig okaaaay! det var inte ett intro

 2. Tomba says:

  sen när då finns det kundvagnar på H&M? ;))

 3. Kaktus says:

  Den expediten borde klonas och jobba i alla butiker, för jag är såååå trött på ungar som beter sig precis hur de vill ute bland folk!

 4. Beetlejuice says:

  Alltså i HELVETE! Jag kanske har förstått något alldeles fel, men jag trodde att Tjuvlyssnat skulle vara en rolig sida där man läste om folks roliga misstag oftast uttalade sådana. När man börjar läsa kommentarer så börjar man undra om det här inte är en sida som diskuterar politisk korrekthet istället… Vad är ni för ena gamla dammiga töntar som tycker det är så fruktansvärt allvarligt att biträdet gjorde sådär?! Vem i helvete bryr sig egentligen?! Gör ni det? Blir ni uppenbart förolämpade, eller vill ni bara göra er hörda någonstans för att ni inte vågar prata utanför datorskärmen eller? Jag tycker det känns som att alla gnälliga jävlar som ska såga tjuvlyssningarna och ta bort det roliga bara ska göra det för att skapa debatt och tönta sig. Låt det bara vara en barnsligt rolig sida istället! Annars kan ni ju bli medlemmar på något politiskt forum istället och gnälla där som gamla Det-var-bättre-förr-tanter. Lägg av för helvete, och låt världen vara en inte helt PerfektKorrekt värld, för faen!

 5. deadich says:

  #6
  Jag håller med! Dessutom skulle socialen komma och ta hand om ungen på grund av skadegörelsen, det är lika olagligt att förstöra kläder. :)

 6. la says:

  Många föräldrar (speciellt sjuttiotalister) har en tendens att vägra tillrättavisa sina barn. De tror att det gör dem illa.
  Är det bättre att de utvecklas till bortskämda, odrägliga snorungar som folk inte står ut med i affärer och måste ryta till åt?

 7. Johan says:

  Faan vad alla är korkade…………..

  Man säger till ungen på skarpen men inga mordhot…….och sen går man och ger mamman en utskällning eller slänger ut henne + hotet om att få ersätta alla förstörda kläder…..(Nersnorat)

  Säga till ett litet barn ngt sådant kan ge felaktiga men för livet………

  Vissa speciella händelser som sker i början av ens liv har man kvar tills man dör……..

 8. Eric says:

  Utmärkt, barn gillar raka besked!
  Virrigt kärring- flumsnack med barn funkar aldrig.
  Har själv gjort något liknade med ett främmande barn.
  Problemet blev till 100% löst!

 9. Neh says:

  haha klockrent XD

 10. Emelie says:

  Den här tjuvlyssningen är så fejk.
  Förlåt, men jag försöker inte vara ett neggo som ska förstöra, berättar sanningen bara.
  Precis det här händelseförloppet, fast på en godisaffär, finns i en bok av af Klintberg (råttan i pizzan eller stulna njuren, minnet sviker mig.) Så ja, den är så uppenbart fejk :)

 11. Nathalie says:

  nån sån letar en psykolog….

 12. Nana says:

  Fuck off :S asså såå störd man kan bli! asså jag skulle anmäla, asså att dödshota en 6 åring….asså så stört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *